ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Οι γνωματεύσεις του Θωμά, η δηλωση του Πάνου Παπαδόπουλου και τα..."πεκινουά"!

Το θέμα δεν είναι τι είπε… αγορεύοντας ενώπιον του κυρίου Μέτιου και του κυρίου Θεοχάρη, αλλά τι… κατάλαβαν αυτοί! (Gademis...για την υπογραφή)
…………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
“Αυτό που με ενοχλεί εμένα είναι να βλέπω ανθρώπους που ευεργετήθηκαν από τον Δήμαρχο, ανθρώπους που επί χρόνια ήταν υπό τη σκέπη του Δημαρχόπουλου να έχουν την επιθυμία να είναι στη θέση του Δημάρχου. Μου θυμίζει εκείνο τον Ιζνογκουτ που ήθελε να γίνει Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη”,
(Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δημαρχόπουλου Ματθαίος Σαββίδης στο Next tv)
-Ο Θωμάς Ξανθόπουλος δεν μας είπε ο Ματθαίος, τι του «θύμισε» με την νέα… νομική του γνωμάτευση για τους αντιπροέδρους των Νομικών προσώπων του… Δήμου Τσέπελη!
…………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


Υπάρχουν στη Ξάνθη γραφεία σαΐνια Δήμαρχε Τσέπελη για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα όπως για παράδειγμα το γραφείο του εξαίρετου Μιχάλη Πουσπουρίκα με τον Φίλιππα Παραστατίδη, το γραφείο του Σταύρου Αμοιρά πρώην συνέταιρου και κολλητού του Φανουράκη, του ειδικού συμβούλου του Γιαννακίδη Ηλία Λαζαρίδη κλπ. Που τα ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ προγράμματα και τα παρακολουθούν πριν προλάβει να πάρει χαμπάρι κανείς…
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος για το ταξίδι του Μπούτου με την Χατζογλίδου και τους υπαλλήλους στις Βρυξέλες για τα… Ευρωπαϊκά προγράμματα)
-Γιάννη Μπούτο, βάλε τον Ζαγναφέρη εδώ και τώρα να του απαντήσει από το fb. Ή ακόμη καλύτερα τον...Τσέπελη απο...διαδίκτυο!  Ξέρεις εσύ τι οντότητα έχεις δίπλα σου...

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ένα είναι σίγουρο και γι’ αυτό νοιώθω για να είμαι ειλικρινής, πολύ ευτυχής..
Ότι όλοι αυτοί που «πυροβολούσαν» τον γιατρό και δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης Ματθαίο Σαββίδη επειδή πήγε με τον Δημαρχόπουλο, τώρα όχι μόνο να τον «συγχωρήσουν» για τα όσα του έσυραν στο fb αλλά και θα του ζητήσουν και δημόσια συγνώμη!
-Με τη στροφή που έκανε το βράδυ της Δευτέρας… στο όνομα της συναίνεσης!
-Και δεν εννοώ βέβαια μόνο τον γιατρό παθολόγο Δημήτρη Παπαδόπουλο.
……
*Κι όσο γι’ αυτούς που ενοχλήθηκαν από την κριτική μου χθες από την εκπομπή μου για τον ειδικό επί των…νομικών γνωματεύσεων του Δήμου Ξάνθης  Θωμά Ξανθόπουλο, τους αφιερώνω ένα από καλύτερα που μου είχε πει ο Ματθαίος  Σαββίδης στη συνέντευξή του στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv:
«ΤΑ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ ΣΕ ΤΡΩΝΕ».
Και απλά αναρωτιέμαι… τελικά αν στην άλλη μου ζωή αν γεννηθώ ...σκύλος, τι να προτιμήσω να γίνω…;
Πεκινουά και να με χαϊδεύει και κάποια ξανθιά όμορφη κυρία, ή… ντόπερμαν;
(σ.σ. Ότι και νάναι, χίλιες φορές καλύτερο από το να «γεννηθώ»… «ποντικός»!)
……
*Περίεργα πράγματα μου είπε χθες παραγωγός ακτινιδίων της περιοχής για κάποιους «μάγκες» που πουλάνε με…ΜΑΥΡΑ…!
Ωστόσο ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μου επιτρέψει να το ψάξω το θέμα καλύτερα!
……
*Όλα  τα θέματα θα περνούσαν ΟΜΟΦΩΝΑ χθες στην Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης (απών ο Δημαρχόπουλος…), αν ο Σάββας Μελισσόπουλος που ξέρει να "φυλάγεται", βλέποντας στα θέματα της ημερήσιας διάταξης κάποια να φέρουν την υπογραφή Φανουράκη (σ.σ. Θα μεταβούν με τον δήμαρχο και υπαλλήλους στην Αθήνα για το ΤΟΒΕ…) δεν καταψήφιζε, λέγοντας με νόημα: «Δεν σας έχω καμία εμπιστοσύνη και καταψηφίζω!» Και καταψήφισε και ο Σταυρακάρας!
-Μια γροθιά η παράταξη «ΞΑΝΘΗ για όλους»! Σας το υπογράφω αυτό!! Και με το να δίνουν επιχορηγήσεις 2.000 ευρώ στους  ΘΑΜΥΡΙΣ και ο γιατρός να ζητάει μάλιστα να δώσουν άλλα....1.500 ευρώ (όπως και στον Πήγασο), δεν σημαίνει οτι η Χαριτωνίδου θα προσχωρήσει στον....Τσέπελη ή ο Σπανίδης ή ο  Τσακιρίδης...αλλά Φερτούν!

Πάνος Παπαδόπουλος: Το μόνο που απομένει είναι να βγάλει νομική γνωμάτευση ο Θωμάς Ξανθόπουλος για το αν «δικαιούται» να γίνει… 
ταμίας του Λεύκιππου ο Φανουράκης!
Με χιούμορ υποδέχτηκε την νέα νομική… γνωμάτευση του δικηγόρου του Δήμου Ξάνθης Θωμά Ξανθόπουλου –μέχρι χθες καρδιακού φίλου μου τόνισε χαρακτηριστικά με χαμόγελο- σχολιάζοντας αυθεντικά την παρουσία του δίπλα στον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη ως εξής:
«Το μόνο που απομένει είναι να βγάλει νομική γνωμάτευση ο Θωμάς Ξανθόπουλος για το αν «δικαιούται» να γίνει… ταμίας του Λεύκιππου ο Φανουράκης!»
-Το θέμα βέβαια δεν είναι τι γνωμάτευση θα βγάλει, όσο το αν μπορέσει να πείσει τον… Μαρινάκη που είναι «απρόβλεπτος» σε όλα! Και στις… νομικές γνωματεύσεις!
(σ.σ. Ποιός ξέρει αν ζούσε πάντως η "αθάνατη" γριούλα, πως θα σχολίαζε τις γνωματεύσεις του Θωμα...)

Η ανάπτυξη του τουρισμού στην Περιφέρεια ΑΜΘ 
στο επίκεντρο της συνάντησης Θεοχάρη - Μέτιου
Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη είχε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος.
Ο κ. Μέτιος παρουσίασε στον κ. Θεοχάρη τον σχεδιασμό της Περιφέρειας για την τουριστική ανάπτυξη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συζήτησε με τον Υπουργό τις δυνατότητες ανάληψης κοινών πρωτοβουλιών και στενότερης συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Υπουργείου.
Επίσης, περιέγραψε τις δράσεις που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια στον τομέα του τουρισμού και οι οποίες έχουν σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του φυσικού περιβάλλοντος της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την προσέλκυση επισκεπτών και την στήριξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας.
Με το πέρας της σύσκεψης, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου σε εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Θεοχάρης ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός συμβουλευτικού οργάνου αποτελούμενο από τους Αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού όλης της χώρας το οποίο θα συνεδριάζει κάθε δύο μήνες στο Υπουργείο, ενώ ο κ. Μέτιος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ θα χρηματοδοτήσει την εκ νέου διεξαγωγή του δημοσιογραφικού συνεδρίου στη Σαμοθράκη καθώς και ένα συνέδριο για τον επαρχιακό Τύπο στην Κομοτηνή.