*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Οκτωβρίου

Αποκλειστικό! Μετά τη σύσκεψη Τσέπελη-Ζερενίδη με την ηγεσία της αστυνομίας για την.."νομιμότητα", στην ταβέρνα Καραχασάν…κάπνιζαν!

20 Οκτωβρίου

*Εδώ έπρεπε να φέρω τον....Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά με έφαγε το....πρωτόκολο, κραύγαζε ο Δήμαρχος Τσέπελης εν μέσω....καπνιζόντων οπαδών του, Μεμέτ και σία! (σ.σ. Και το διαφημίζει και σε βίντεο...)

*Στην ταβέρνα του Καραχασάν ενώ Τσέπελης και Αστυνομία Ξάνθης (υποτίθεται...) κήρυξαν κοινό…αντικαπνιστικό αγώνα και έλεγχο επί της νομιμότητας...κάπνιζαν!!! Σαφέστατη παράβαση καθήκοντος φυσικά των παρόντων ηθικών αυτουργών...που με χαμόγελο απολάμβαναν την εξουσία τους!

*Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοίδη, κύριε Σταμπουλή,  το κάπνισμα...ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ στους...Καραχασάνηδες; Αν γίνεται ενώπιον του Δημάρχου Τσέπελη; Φανουράκη, βγάλει την εγκύκλιο! 
*Όποια δημοτική παράταξη και όποιο Μέσον, ασκεί κριτική στον Τσέπελη, σπεύδουν οι...ιπποκόμοι του Δήμαρχου Isκece τον βάζοιυν στο στόχαστρο και τον καθυβρίζουν!!!! Ε λοιπόν....Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες! Τρέμουν απο τις αποκαλύψεις!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, η ηγεσία της αστυνομίας στη Ξάνθη εκτίθεται ανεπανόρθωτα, αφού λίγες μέρες μετά την υποτιθέμενη σύσκεψη που έκαναν στο δημαρχείο με Δήμαρχο Τσέπελη και Αντιδήμαρχο Ζερενίδη για ένα σωρό τοπικά ζητήματα και την...νομιμότητα (!) στη πόλη, σύσκεψη μεταξύ των οποίων και ο αντικαπνιστικός νόμος -την οποία λίαν επιεικώς η τοπική κοινωνία αντιμετώπισε με...σαρκασμό και ειρωνεία...
-«Συνελήφθηκαν» απ’ αυτοφόρω με φώτο αλλά και βίντεο και οι δυο (Δήμαρχος και αντιδήμαρχος Iskece), να ...συμμετέχουν το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2019 σε γλέντι μετά ...τούρτας που δόθηκε προς τιμήν  τους και έγινε στην ταβέρνα του Καραχασάν επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη! 
Mάλιστα  κυκλοφορεί  και σχετικό…βίντεο στο διαδίκτυο! Που εκθέτει ακόμη περισσότερο την αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, διότι πρόκειται περί ενός κεντρικού καταστήματος μέσα στη πόλη επί της οδού Τσαλδάρη!
Και που συχνάζουν ακόμη και πρώην...στρατηγοί (!) όπως το βράδυ του Σαββάτου διότι η συγκεκριμένη ταβέρνα κάνει σώου με...φωτιά και κρέας, όπως στα μαγαζιά της Τουρκίας .(σ.σ. Αδίκημα που αποτελεί σαφέστατη παράβαση καθήκοντος βεβαίως τόσο του Δημάρχου όσο και του αντιδημάρχου του!!! Ιδού στη φωτογραφία το...σπεσιαλιτέ του Καραχασάν την ώρα που...ανάβει και η φωτιά υπό το θαυμασμό του κυρίου Ζερενίδη!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το γλέντι προς τιμή του Τσέπελη οργάνωσε ο δημοτικός σύμβουλος του fb Πάνος Αμβροσιάδης προκειμένου να τον…ευχαριστήσει που τον "διόρισε" με την νομικη γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου Θωμά Ξανθόπουλου….αντιπρόεδρο του Δημοτικού Ραδιόφωνου! (σ.σ. Ο όρθιος κύριος στο κέντρο της φωτογραφίας που χειροκροτεί...)
Μάλιστα το κατάστημα του Καραχασάν γιόρτασε με...τούρτα το ευτυχές γεγονός να έχει στο μαγαζί της τον Δήμαρχο Iskece κ.Τσέπελη όπου φυσικά μπορούν κύριε Πρωθυπουργέ όλοι οι πελάτες να...καπνίζουν ελεύθερα, όπως...ο παραδιπλανός του Δημάρχου Τσέπελη και του αντιδημάρχου Ξάνθης κ.Ζερενίδη! Με το...τσιγάρο στο χέρι! (Εισαγγελέας;;;)
-Ενώ ο Δήμαρχος Τσέπελης ενθουσιασμένος έλεγε....εδώ έπρεπε να φέρω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!! Αλλά με έφαγε το..πρωτόκολλο! Την άλλη φορά, εδώ θα τον φέρω! 
Το τραπέζι κάλυψε μάλιστα και ο..."επικοινωνιολόγος"  του Τσέπελη Σταύρος Καρυπίδης που ήταν παρών στο γλέντι προς τιμή του..."Μεγάλου" και έχει... "αναχτεί" -πάντα με το...αζημίωτο φυσικά- "υπερασπιστής" του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης, καθυβρίζοντας παράλληλα όσους τολμάνεν να του  κάνουν...κριτική! Όπως και άλλα ΜΜΕ βέβαια που ήδη τυγχάνουν ξεχωριστής μεταχείρισης απο τον Δήμο Ξάνθης δια υπογραφής Φανουράκη...που σημειωτέον, κυκλοφόρησε και ειδική εγκύκλιος στους δημοτικούς συμβούλους οτι απαγορεύεται το ΚΑΠΝΙΣΜΑ στο δημαρχείο!!!! Για τέτοια υποκρισία μιλάμε...
Θαυμάστε και την...τούρτα του Μεμέτ απο το Σέλερο όπως χαρακτηριστικά είπε ο Καραχασάν που του την...προσφέρει! Και ο πρώτος που την..δοκίμασε ήταν ο Σταύρος Καρυπίδης!!! Ο...άνθρωπος που χαρακτηρίζε...τζογαδόρο στενό συνεργάτη του κυρίου Τσέπελη...και τώρα όμως...τον...εξυμνεί!
-Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοίδη, αξιότιμοι Εισαγγελείας Ξάνθης, κύριε Σταμπουλή,  το κάπνισμα...ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ στους...Καραχασάνηδες; Όταν γίνεται ενώπιον του Δημάρχου Τσέπελη και του αντιδημάρχου του; Περιμένουμε μια απάντηση πριν αρχίσουμε και τους μηνύουμε όλους μαζί, αντιστεκόμενοι στο ΜΑΥΡΟ που ζούμε....με σημαία αυτό που έλεγε ο Αθάνατος Γέρος της Δημοκρατίας.
-Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες!



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »