*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Οκτωβρίου

Αυτή η Ξάνθη, σίγουρα δεν είναι του...Πανόπουλου! Έχασε με τα "χέρια"...κατεβασμένα 1-0 απο τον Αρη (πολλές φωτο)

20 Οκτωβρίου

*Σώου του Δήμαρχου Τσέπελη στο γήπεδο με...κουστωδία οπαδών και ψηφοφόρων του! Φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για τον "Μαχητή" με Φανουράκη και...Gademos!


Όσοι είδανε το παιχνίδι της σημερινής Ξάνθης με τον ΑΡΗ και τον τρόπο με τον οποίο έχασε η ομάδα μας, σε ένα...πράγμα "συμφώνησαν" όλοι με την διοίκηση των Κιτρίνων! Αυτή η Ξάνθη δεν είναι σίγουρα η Ξάνθη του.....Χεήστου Πανόπουλου. Έχασε με τα..."χέρια" κατεβασμένα! 
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Με την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Ξάνθη της φετινής περιόδου και της...10ετίας  τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του Άρη, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» αγωνιζόμενοι για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού, πέρασαν νικηφόρα την Κυριακή από τα Πηγάδια, επικρατώντας με 1-0 της Ξάνθης χωρίς να συναντήσουν ουσιώδη αντίσταση.
Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ιντέγε ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπρούνο Γκάμα ένα λεπτό αργότερα.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός, ο αν' αυτού Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, ο Θανάσης Ξυνίδης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης (και μάλιστα με μούσι), ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη Γιάννης Παπαχρόνης και ο Δήμαρχος Τσέπελης ακολουθούμενος με πλήθος...υποψηφίων και υποστηριχτών του ωραίου φύλλου όπως η νέα αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Φένια Τσαγκάλα.  
Ξάνθη-Άρης 0-1
Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Αμπάντ, Ντίρεσταν, Λισγάρας, Μαλεζάς (46' Φασίδης), Καρασαλίδης, Τερκί, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο (77' Ρενέλα), Φάμπιο, Φοσέ (65' Ντουρίτσκοβιτς).
Αρης (Μίχαελ Ενινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ (64' Μπα), Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (68' Λάρσον), Ντιγκινί, Γκάμα (80' Σόουζα), Ιντέγε.
Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του "Μαχητή" 















 Ο Φανουράκης την ώρα που διαβάζει τις αναρτήσεις του "maxitisthrakisblogspot.gr













Share this

Related Posts

Previous
Next Post »