Ο Δήμαρχος Τσέπελης, η συνάντηση με τον Κώστα Κουρτιδη, ο Σπύρος Τσιλιγγίρης και ο Κυριάκος!

*Απλές και ξεκάθαρες κουβέντες, γιατί δεν  μπορούν ορισμένοι να μας κουνάν και το… δάχτυλο και το… φλάμπουρο μαζί και την ίδια ώρα να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ μες την καλή χαρά φωτογραφούμενοι με τον… Δήμαρχο Iskece Εμμανουήλ Τσέπελη!
Που τρέχει πίσω από τους Μετέδες και τον Τούρκο Πρόξενο..
Κι είναι μάλιστα βουλευτής του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Κοινοβουλίου!
……

*Φυσικά εμάς όχι μόνο δεν μας πτοούν οι φωτογραφίες του Τσιλιγγίρη και του Νίκου Ευφραιμίδη με τον Τσέπελη, αλλά επιμένουμε και πάλι!
ΕΥΠ και ΥΠΕΞ οφείλουν να «ψάξουν» καλά και σε βάθος τι συμβαίνει και αν κρατάει κάπου το Τουρκικό Προξενείο τον Δήμαρχο… Iskece ώστε όχι μόνο να τρέχει από πίσω τους… αλλά και να τους… ευχαριστεί που τον προσκάλεσαν στην… ΤΟΥΡΚΟεκδήλωση του παραρτήματός τους στη Ξάνθη!
Τελεία και παύλα. Ψάξτε τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο αλισβερίσι!!!
……
*Κι επειδή το συγκεκριμένο θέμα έφτασε και στη Βουλή των Ελλήνων από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ  και συγκεκριμένο από τον Πρόεδρο του κόμματος,  απευθυνόμενοι στον νυν Υπουργό των Εξωτερικών του προτείνουμε σεμνά και ταπεινά τα παρακάτω:
-Νίκο Δένδια, βάλε τον βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη να απαντήσει στον Κυριάκο Βελόπουλο για τις στενές «σχέσεις»… Τσέπελη και Φανουράκη με Ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ,  DEB και Τούρκο Πρόξενο!
-Ώστε να μάθει να μη το παίζει σε… διπλό ταμπλό, σε βάρος μάλιστα και των Εθνικών θεμάτων...ενθαρρύνοντας με τον τρόπο αυτό και τις συμπεριφορές τους!!
….
*Καλά τα κολλητιλίκια κύριε Πρωθυπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν είναι δυνατόν όμως Έλληνας βουλευτής αντί να διαχωρίζει τη θέση του από την εν ψυχρώ νομιμοποίηση του Ψευτομουφτή του Ερντογάν από τους Τσέπελη και Φανουράκη!
-Να τους… επικροτεί κιόλας με χαμόγελο σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Και να φωτογραφίζεται μαζί τους!
Και το όνομα αυτού; Σπύρος Τσιλιγγίρης! Μαζέψτε τον επιτέλους! Γιατί με τα Εθνικά θέματα δεν μπορεί να παίζει κανείς…!
-Εκτός αν «σκέφτεστε» να νομιμοποιήσετε τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.ΜΕΤΕ, οπότε στην περίπτωση αυτή, σταματήστε και να μας βάζετε μάρτυρες εναντίον του για αντιποίηση αρχή!
……
*Και μια αποκάλυψη. Χθες όπως είναι γνωστό συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης. Σε κάποια φάση λοιπόν της συνεδρίασης, ο Δήμαρχος Τσέπελης παίρνεις και τους 3 μειονοτικούς αντιδημάρχους του-δημοτικούς συμβούλους και ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!!!  Για να επανέρθει...αργά στις 12 μετά τα μεσάνυχτα, όταν ενημερώθηκε απο τον Φανουράκη οτι σύσσωμη η αντιπολίτευση ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ απο την συνεδρίαση!!!! Και συνέχισε ο Φανουράκης χωρίς να υπάρχει καμιά απαρτία τη συνεδρίαη με...10 δημοτικούς συμβούλους!!! Απίστευτα πράγματα...!
......
*Πως αποκάλεσε σε κάποια φάση τον Φανουράκη ο Λύρατζης κι έγινε χαμός στη συνεδρίαση;

Κύριε Φανουράκη, κύριε Αντιδήμαρχε, κύριε Δήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης...! Κι έγινε χαμός! (σ.σ. Ο αδύναμος κρίκος της παράταξης Τσέπελη....εμφανώς πλέον)

.....
*Αλλάζω θέμα. Μαθαίνω ότι την περασμένη Κυριακή στο Orange όχι μόνο τα λέγανε σαν φιλαράκια ο δικηγόρος του Δημαρχόπουλου Κώστας Κουρτίδης με τον πρώην αντίδικό του Μανώλη Τσέπελη… αλλά και με… κατηγορούσε στον αδελφούλη, ως… αχάριστο!
Ποιος; Ο Κώστας Κουρτίδης  λες κι εγώ έφταιγα που αν και εντεταλμένος σύμβουλος του Μέτιου στις Διεθνείς Σχέσεις και στα Ευρωπαϊκά προγράμματα, ΔΕΝ γνώριζε ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ διαθέτει ιδιόκτητα γραφεία στις Βρυξέλες από την εποχή του πρώην Περιφερειάρχη Μιχάλη Αγγελόπουλου!
-Εμ άσχετος με το αντικείμενο, εμ μου τι λέει κιόλας!
……
*Δηλαδή αν εγώ είμαι ο… αχάριστος, εσύ Κώστα Κουρτίδη τι είσαι απέναντι στον Δημαρχόπουλο που όχι μόνο σε είχε δικηγόρο αλλά και σε  καλούσε και σε όλα τα τραπεζώματα των κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μιχάλη Πατεράκη. Πολύ θα ήθελα να μάθω…
……
*Εκτός βέβαια Κώστα μου αν είσαι και εσύ ενδιαφερόμενος για το πόστο του νέου Γενικού Γραμματέα του Δήμου Iskece, sorry… του Δήμου Τσέπελη ήθελα να πω, οπότε και πάσο πάω, αλλά και σου δίνω κάθε δικαίωμα να συνεχίσεις να με… υβρίζεις! Μπας και αυτό σε ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ απέναντι
Πολύ φοβάμαι όμως ότι τη συγκεκριμένη θέση την έχει τάξει σε πολλούς ακόμη ο «αδελφούλης» Τσέπελης που σε όλους λέει… ΝΑΙ!

Για να δω όμως όταν έρθει η στιγμή της υλοποίησης, τότε τι θα κάνει!