Το νερό των Κιμμερίων, το ψήφισμα κατά της Τουρκίας και το...μπουκαλάκι του γιατρού κυρίου Τιμουρ!

Αυτοκόλλητος με τον ανεψιό του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και αντιδήμαρχο Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ έγινε ο Φανουράκης! Λέτε να τον έχει και δάσκαλο για να του μάθει την… «Τουρκική γλώσσα»; (σ.σ. Σημειώνω οτι κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, οι ΤΡΕΙΣ "Τούρκοι" αντιδήμαρχοι του Τσέπελη, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να υπογράψουν το ψήφισμα ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ της Τουρκίας που έφερε ο Λύρατζης στη συνεδρίαση!)
………………………….
Αυθεντικό 1
Πιστεύει δηλαδή ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης (Nίκος Ευφραιμίδης) ότι με το να εμφανίζεται με τους Τσέπελη, Φανουράκη και Τσιλιγγίρη μες την καλή χαρά, ότι θα του πουν… μπράβο; Ή πιστεύει ότι με τον τρόπο αυτό οι Ξανθιώτες θα τον συμπαθήσουν περισσότερο από τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη που μίλησε για… Εθνικά κατακάθια;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Κύριε Ευφραιμίδη… αναπτύξτε του το πιστεύω Σας! Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον….
………………………….
Αυθεντικό 2
Όλοι σχεδόν παρόντες Δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπολίτευση, όλοι ήταν παρόντες τόσο στη Δοξολογία όσο και στην εκδήλωση στην Περιφερειακή Ενότητα.
Απουσίαζε ο Λύρατζης αλλά αυτό δεν έγινε αισθητό. Εξάλλου ο Λύρατζης δίνει την «παράστασή» του στο δημοτικό συμβούλιο.
(Ο Γιάννης  Διαφωνίδης στο ΕΜΠΡΟΣ του)
-Μήπως βρε Γιάννη μου είναι ο μόνος που σας …«χαλάει» τα …σχέδια και την… «διαπλοκή» σας με τον Τσέπελη; Μήπως; Οπότε ΜΠΡΑΒΟ του και για την απουσία του! 

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Αυθεντικό από την παρέλαση.
Εντύπωση λοιπόν προκάλεσε το πώς έφυγε από την εξέδρα των επισήμων μετά το τέλος της παρέλασης, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου βουλευτής Ξάνθης  Σπύρος Τσιλιγγίρης.
……
*Με το που τελείωσε λοιπόν η παρέλαση οι υπόλοιποι έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ και περίμεναν στη σειρά τους (Στρατηγός, Μητροπολίτης, Τσέπελης), ο Σπύρος Τσιλιγγίρης… όπου φύγει, φύγει!
Φοβούμενος προφανώς μην του κάνουν καμιά ερώτηση οι δημοσιογράφοι που δεν τον λιβανίζουν; Και  δεν τυγχάνουν ευνοούμενοι του Τσέπελη ή του Μέτιου;
……
*Κρίμα γιατί όλοι περιμέναμε πως και πώς να απολαύσουμε την πολιτική ρητορική του… Ακόμη κι εγώ, έστω δια τηλεοράσεως!
……
*Βέβαια κάποιοι είπαν ότι θα μπορούσε να κάνει δηλώσεις ως εκπρόσωπός του κυρίου Σπύρου Τσιλιγγίρη ο… Μανώλης Φανουράκης που ασκεί… «χρέη» εκτός από αντ’αυτού του Τσέπελη και αντ’ αυτού… Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, οπότε και γιατί όχι… αντ’ αυτού και του κυβερνητικού βουλευτή! Λέω…
……
*Χαμός χθες στο Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης για το θέμα της ΔΕΥΑΞ όταν ο Πασχάλης Λύρατζης ρωτησε τον Δήμαρχο Τσέπελη γιατί δεν ήρθε ακόμη προς...συζήτηση και οι δυο μειονοτικοί δημοτικοί σύμβουλοι του Σάββα Μελισσόπουλου απο τα Κιμμέρια, έθεσαν θέμα μη υγιεινής του νερού των Κιμμερίων!!! 
Χαμός στη κυριολεξία...!
....

*Ερώτηση Τσαρεκτσή Τσινάν και Τοπ Τσινάν για το νερό των Κιμμερίων ήταν τόσο έντονη μάλιστα που ανάγκασε τον νέο Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη να απαντήσει οτι...απάντησε με ανακοίνωση στα ΜΜΕ,  πλην όμως όταν έδινε εκείνη την απάντηση, δεν είχε αποκαλυφθεί μια νέα μέτρηση που έδειχνε οτι το νερό είναι ακατάλληλο!
....
*Και το χειρότερο απο όλα; Φεύγει καποια στιγμή απο τη συνεδρίαση ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους κ.Τιμούρ και επιστρέφει με ένα μπουκαλάκι...ΚΙΤΡΙΝΟ ΝΕΡΟ! Το οποίο δείχνει στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαριδη και του λεει με νόημα:

 Εμείς πρέπει να ντρεπόμαστε σαν γιατροί γι' αυτό το νερό που πίνει ο κόσμος! Και δείχνει και το...μπουκαλάκι στο σώμα! Και φυσικά κουβέντα ο γιατρός Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ!
  ....
*Κι ένα παράπονο… Μα είναι δυνατόν να κάνει το τραπέζι στο «Δια χειρός Σωτήρη» ο γιατρός και παρ’ ολίγον ηθοποιός μας Δημήτρης Παπαδόπουλος στον Τσέπελη, τον Φανουράκη και τον Μιχάλη Αμοιρίδη για την ονομαστική του εορτή και να «ξεχνάει» τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ματθαίο Σαββίδη μετά την… Τσεπελο-Φανουρακική «στροφή» του;;;
-Απαράδεκτο…! Διαμαρτύρομαι.
……
*Κι ένα κουίζ. Ακόμη κάνουν θραύση οι… ασύρματοι σε κάποιους δημοσιογράφους; Στη συχνότητα όχι μόνο της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής;  Και τελικά αν αυτό είναι νόμιμο να πάρουμε όλοι μας από έναν… ασύρματο κύριε Εισαγγελέα Εφετών;!
....
*Δεν ψηφίζουμε το ΨΗΦΙΣΜΑ καταδίκης της Τουρκίας για την εισβολή στη Συρία κραύγαζαν οι "τούρκοι" αντιδήμαρχοι..του Δήμαρχου iskece στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης!!! Και αναβλήθηκε τελικά το θέμα...!
(σ.σ. Τα παράπονα στον βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη που αφού βγήκε φώτο με τον Τσεπελη, γιατι να μην βγει και με τον...Λεβέντ;)
....

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ 
Τα προβλήματα των εργαζόμενων στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής άκουσε ο Βουλευτής Ροδόπης  Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης για την έλλειψη προσωπικού, τις συνθήκες και τα ωράρια  εργασίας, την υλικοτεχνική υποδομή και τη μηχανοργάνωση.
Του κατέθεσαν ολοκληρωμένο υπόμνημα και δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κ.Τσιάρα, προκειμένου να τα μεταφέρει και να διεκδικήσει λύσεις που θα αναβαθμίζουν δικαστικά την Κομοτηνή, καλύπτοντας όμως παράλληλα τις ανάγκες των  εργαζομένων και των λειτουργών της δικαιοσύνης.
«Στόχος μας είναι όχι μόνο να ευαισθητοποιήσουμε τον Υπουργό αλλά και να τον
καλέσουμε να επισκεφθεί την Κομοτηνή, εφόσον είναι έτοιμος να μας δώσει λύσεις στα  προβλήματα που μας απασχολούν», τόνισε ο Βουλευτής Ροδόπης
 
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ-ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεδρίασε χθες Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης και ψήφισε ομόφωνα τα δυο θέματα της ημερήσιας διάταξης που
Αναλυτικότερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης ψήφισε ομόφωνα
Τη  «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΗΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 45 αλλά και τη θέση  ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΜΕΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 17 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 6
Η συνεδρίαση έληξε σε χρόνο ρεκόρ!
Μαν. Γλέζος: Στο πλευρό του Λαφαζάνη -Η δίωξη του στοχεύει τη δημοκρατία!
Την Τετάρτη 30/10/2019 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, οδηγείται σε δίκη για την δράση του κατά των πλειστηριασμών.
Δώδεκα άρθρα του Ποινικού Κώδικα θεώρησαν ότι παραβίασε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, για αυτή του τη δράση.
Αυτό όμως που όλοι ξέρουμε και καταλαβαίνουμε, είναι ότι αυτό που επιδιώκουν με αυτή την πολιτική δίωξη, είναι να ποινικοποιήσουν την διαμαρτυρία, την αλληλεγγύη, να μας σύρουν σε ένα καθεστώς φόβου.
Αυτή η δίωξη είναι πρωτοφανής και απαράδεκτη. Απαράδεκτη πολιτικά και δικονομικά. Στοχεύει στην καρδιά της Δημοκρατίας και της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των πολιτών. Θα πρέπει κάθε πολίτης, πέρα από οποιαδήποτε ιδεολογική, πολιτική κομματική προσέγγιση, να σταθεί στο πλευρό του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Οποιαδήποτε άλλη απόφαση πέρα από την πανηγυρική του αθώωση, θα είναι πλήγμα στο θεσμό της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας.
Φυσικά στέκομαι στο πλευρό του.