ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ποιος πήρε την πήρε την «πρωτοβουλία»; Και πως για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης… η ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης βρέθηκε στο γραφείο του Δήμαρχου Τσέπελη;
*Γράφει ο Πάνος Παπαδόπουλος
Το ερώτημα ξεκάθαρο και σαφέστατο. Τι δουλειά είχε η «ηγεσία» της Αστυνομίας στη Ξάνθη, -όπως την χαρακτήρισε το γραφείο τύπου του Δήμου Ξάνθης-να επισκεφθεί τον Δήμαρχο Τσέπελη στο γραφείο του… Και ειδικά έναν Τσέπελη, το όνομά του το οποίο βοά εδώ και χρόνια για παράνομες πράξεις και σκάνδαλα!
Το ρωτήσαμε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Χρυσοχοίδη και το ρωτάμε σήμερα και στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τι δουλειά έχει η ηγεσία της Αστυνομίας στην οποιαδήποτε αστυνομική Διεύθυνση να πηγαίνει σε έναν Δήμαρχο που θέλει με αυτόν τον τρόπο να δείξει… «εξουσία», άλλο ένα δείγμα βέβαια της «ανασφάλειας» και της μόρφωσής του που επίσης κάνει το γύρο της Ελλάδος…!
Απάντηση δεν πήραμε αλλά εμείς θα επιμείνουμε και θα ρωτάμε καθημερινά  κύριε Χρυσοχοίδη… Γιατί μας έκανε ειλικρινά μεγάλη εντύπωση πως τόσοι αξιωματικοί της αστυνομίας επισκέφθηκαν ποιόν;
-Τον «εκλεκτό» Δήμαρχο… Iskece όπως έγραψε και στην ιστοσελίδα του, ο  Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής! Τον «εκλεκτό» Δήμαρχο του Τούρκου Πρόξενου, του «Ψευτομουφτή» και του Τουρκικού κόμματος DEN!
(σ.σ. Αλήθεια όλοι αυτοί οι διευθυντές των τμημάτων, της ασφάλειας, της Τροχαίας ποιος τους «μάζεψε» για να πάνε στον γραφείο του Δήμαρχου Τσέπελη; Γιατί μόνοι τους για να έχουν αυτήν την πρωτοβουλία το αποκλείω!!)