Το μόνο που δεν προέβλεψε ο… Τσέπελης! Ότι ο χειρότερος αντίπαλός του, είναι ο… εαυτός και το… κινητό του!

*Κατ’ αρχή να κάνω μια διευκρίνιση. Το πώς «λειτουργεί» ο Τσέπελης το κατέχω εδώ και… 28 χρόνια! Τον ηξεύρω καλά τον άνθρωπο… Λουλούδια μου έστελνε στον… Πλούταρχο (κι είχα μαζί μου και τον  γιατρό κι είχε δίπλα του τον Φερτούν…), ε.. αυτό είναι το στυλ του. (σ.σ. Κι ο Φερτούν το ίδιο…την πρώτη Κυριακή έτρεχε για τον εαυτό του και την δεύτερη για τον «αδελφούλη» του…που είχε… διαγράψει με την υπογραφή του από την παράταξη Δημαρχόπουλου!)
……
*Ο Τσέπελης είναι… Τσέπελης! Μπορείς εσύ να τον κατηγορείς και να τον καταγγέλλεις στο δημοτικό συμβούλιο για… ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ή για το ότι τις δημοτικές εταιρίες τις μετέτρεψε σε… ΙΧ ή ότι διέπραττε καραμπινάτη παρανομία με τους… τροφοδότες λογαριασμούς που διατηρούσε στην πρώην ΔΕΑΞ ή έδινε μαϊμού βεβαιώσεις παράνομων ηλεκτροδοτήσεων  παραμονές δημοτικών εκλογών στο Δροσερό…!
Κι αυτός να τα καταφέρνει στο τέλος και να σε… παίρνει «μαζί» του…!
-«Το μη χείρον, βέλτιστον»!
……
*Κάπως έτσι πήγε ο γιατρός κοντά του, παρομοίως ο Δημήτρης Μπένης και φτάσαμε αισίως να διευρύνονται οι… «κύκλοι» του!
……
*Επί της ουσίας ωστόσο. Ο συγκεκριμένος τύπος λοιπόν μπορεί όταν ανοίγει το  στόμα του να σε εντυπωσιάζει με την… αμορφωσιά και αγραμματοσύνη του, επαναλαμβάνοντας κοινότυπα τις ίδιες λέξεις, είναι όμως… ΠΡΥΤΑΝΗΣ να επιβιώνει στο τέλος και να πηγαίνουν στη ΦΥΛΑΚΗ (και δις ισόβια μάλιστα…), αυτοί που έχουν διαπράξει τα… ελάχιστα σχεδόν, μπροστά στα «ανδραγαθήματά» του! Και ήταν επί χρόνια «δίδυμο» μαζί του…
……
*Από την επομένη λοιπόν της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών όπου αποδείχτηκε περίτρανα ότι ακόμη και οι Παπαχρόνης και Λύρατζης… «Τσέπελη» στήριζαν, είτε από μίσος για τον Δημαρχόπουλο, είτε γιατί αυτό «εξυπηρετούσε» τα σχέδιά τους, ήταν εμφανές ότι με τεράστια διαφορά αλλά για διαφορετικούς λόγους, όλοι τους θέλανε για Δήμαρχο έναν… Τσέπελη!
(σ.σ. Άλλωστε και γιατί όχι, αφού και τώρα ακόμη ο Δημαρχόπουλος όχι μόνο δεν έχει αλλάξει, αλλά λειτουργεί με τα ίδια λάθη… Κουτοπονηριά,  διγλωσσία, αφιλία, αγνωμοσύνη…κι άλλα από μπροστά κι άλλα από πίσω!).
……
*Όλα δηλαδή έχουν μια εξήγηση; Αυτός όμως  που δικαιώνεται περίτρανα, να υπερηφανεύεται και να ζητωκραυγάζει ως «ο τελευταίος των….Μαχητών», αποδεικνύεται εκ  των υστέρων ότι δυστυχώς είμαι εγώ!
……
*Καθότι όλοι τους τελικά ήθελαν για δήμαρχο της Ξάνθης έναν…Τσέπελη! Και ο Δημήτρης Μπένης και ο Τσιακίρογλου κι οι Ξυνιδαίοι, και τα μαγαζιά και οι εργολάβοι και οι Λύρατζήδες και οι Παπαχρόνηδες… αλλά και πάλι ΔΕΝ θα μπορούσε να εκλεγεί, αν δεν υπήρχε ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ παράγοντας!
-Κι αυτός είχε και έχει μόνο ένα όνομα. Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και Τουρκικό κόμμα DEB!
……
*Δεν χρειάζονται άλλωστε πολλά μαθηματικά.  Μια απλή αριθμητική είναι όλα…
-Κιμμέρια και Γέρακας αρκούσαν για να του δώσουν τη νίκη τη Νίκη! Και μετά Δροσερό και Παπαχρόνηδες..
Μια διαφορά που με τίποτα δεν καλύπτονταν από τον αστικό πληθυσμό και μόνο τυχαία βέβαια δεν ήμουν αυτός που στις 8.15 το βράδυ της δεύτερης Κυριακής έδωσα το τελικό αποτέλεσμα –πριν καταφτάσουν οι ορδές του Μάκη του Καμπριολέ από το Δροσερό στο εκλογικό  του κέντρο- λέγοντας ευθέως στους τηλεθεατές μου, «Δήμαρχος Ξάνθης οριστικά και αμετάκλητα κι αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει πλέον κανείς είναι ο Μανώλης Τσέπελης…»!
Και ακολούθησε ο Μάκης με τις ορδές του…
……
*Τι ωστόσο  δεν προέβλεψε ο Τσέπελης στην ανασφάλειά του! Ο… «εαυτός» του!
-Διότι οι συμβιβασμοί με το Τουρκικό Προξενείο, το DEB, τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κλπ δεν μπορούν να ΚΡΥΦΤΟΥΝ, καθότι οι πρώτοι που θα σπεύσουν να κάνουν επίδειξη δύναμης, είναι αυτοί που σε… εξέλεξαν»
Και αυτό συμβαίνει ΤΩΡΑ!
……
*Τουρκικό Προξενείο παράγων, Τουρκικό κόμμα DEB, παράνομος «Ψευτομουφτής», «ΤΟΥΡΚΟφρονες»… θέλουν να κάνουν την δική τους επίδειξη ισχύος, στέλνοντας το μήνυμα ότι και «στο… Iskece» εμείς πλέον κάνουμε κουμάντο!
……
*Κάπως έτσι λοιπόν και αφού κατάφεραν να εκλέξουν για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της Ξάνθης και ΔΥΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!
-Τώρα «βγάλανε» ότι έχουν και  δικό τους… Δήμαρχο Iskece! Και το κακό είναι ότι τον σέρνουν κι από τη «μύτη» τον Τσέπελη… και δεν τολμάει…»γιοκ»  να πει! Γιατί το πιο πιθανό…

-Και από κάπου τον «κρατάνε» στο χέρι! Και αυτό θα πρέπει να διερευνήσει από δω και πέρα και το ΥΠΕΞ αλλά και η ΕΥΠ!  Άλλωστε με ένα κινητό στο χέρι είναι 24 ώρες το 24ωρο!!! Κι ο νοών νοείτω…!