*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Σεπτεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Τα γενέθλια της Ελένης Καπώνη και αποχαιρετισμός του Λύρατζη...

11 Σεπτεμβρίου
*Γενέθλια είχε την περασμένη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου η πρώην ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής και πρώην ραδιοφωνική παραγωγός του Life 92.1, Ελένη Καπώνη και τα γιόρτασε οικογενειακά με τον άντρα της Πλούταρχο και τα δυο παιδάκια της στη λευκωσία της Κύπρου όπου μένει μόνιμα!
-Την Ελένη όμως θυμήθηκαν (ας είναι καλά το Facebook), δεκάδες φίλοι κολλητοί της και πρώην συνάδελφοί της από την Ξάνθη!
-Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι της ευχήθηκαν, ο εκδότης του «ΜΑΧΗΤΗ» Πάνος Παπαδόπουλος, ο ραδιοφωνικός παραγωγός του LIFE FM, Σταύρος Μωραϊτης, η πρώην συνάδελφός της στον LIFE, Ειρήνη Ζώη και πολλοί άλλοι!
-Χρόνια πολλά Ελένη, να είσαι πάντα χαρούμενη και σε περιμένουμε σύντομα στην Ξάνθη!
……
*«Αυλαία» έκλεισε το περασμένο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου το υπέροχο My Club της Ξάνθης και έγινε χαμός στο τελευταίο αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργάνωσε με την δημοφιλή νεαρή τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά, ενώ όλοι έδωσαν ραντεβού για το καλοκαίρι του 2020!
-Παρών ήταν φυσικά στην «τελευταία» του My και ο Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης ο οποίος ανέβασε δεκάδες βιντεάκια από το event τόσο με τον κόσμο που διασκέδαζε όσο και με την… αφεντιά του μαζί με την Λένα Ζευγαρά!
-Ιδού και το μήνυμά του στο Facebook:
«Και κάπως έτσι.... Κλείσαμε τα καλοκαιρινά event στο myclub. Με την καλύτερη....!!! Καλή εβδομάδα παιδιά....».
……
*«Αποχαιρετισμό» είχαμε όμως το περασμένο Σάββατο και στις Γιορτές Παλιάς Πόλης 2019!!!
-Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, Ευθύμης Μίλκογλου, αποχαιρέτησε με τη σειρά του τον απερχόμενο πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, Πασχάλη Λύρατζη, με αναμνηστική φωτογραφία συνοδευόμενη και από το ακόλουθο μήνυμα στο Facebook:
-«Αποχαιρετώντας τον "ΠΑΛΙΟ" και περιμένοντας τον ""ΝΕΟ""...???????»!
……
*Το τουρνουά του Σκακιστικού Ομίλου Ξάνθης που διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο μπροστά στο Δημαρχείο της Ξάνθης στην κεντρική Πλατεία, τίμησαν με την παρουσία τους ο Μανώλης Φανουράκης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτής Δημάρχου, ο Ηλίας Ασκαρίδης, νέος Πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού και ο Μπεκήρ Ογλού Σουά, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας!
-Στη φωτογραφία ο εκδότης του «ΑΓΩΝΑ» και μέλος του Σκακιστικού Ομίλου Ξάνθης, Κοσμάς Γεωργιάδης με σκακιστές και τον αντιδήμαρχο Μανώλη Φανουράκη!
……
*Και ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Σάββας Μελισσόπουλος τίμησε με την παρουσία του το Σάββατο το βράδυ το Σκακιστικό Τουρνουά μπροστά στο δημαρχείο!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »