*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιουλίου

See Through Θάχει την Τσίπα να "παραιτηθεί" ο Αντώνης Πασχάλης; Οι ειδήσεις με άλλο στυλ...

12 Ιουλίου
Άμεση ήταν η παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη για τις κατολισθήσεις βράχων στην ορεινό δρόμο Ξάνθης-Μύκης ενώ επισκέφθηκε αμέσως ο ίδιος την περιοχή
……………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Το σχόλιο από τον Βασίλη Μπουζούρη στο fb μετά το τρομερό χαλάζι που έπληξε τις καλλιέργειες τη νύχτα της περασμένης Τρίτης στο Νομό Ξάνθης. Ιδού και το σχόλιό του στο fb:
«Vasilis Bouzouris. Η ζημιά στην αμπελουργία μεγάλη, χαλάζι σε μέγεθος 3cm, φέτος θα είναι δύσκολη χρονιά για τσίπουρο - κρασιά, στην Θράκη».
Ο καθένας με τον πόνο του αλλά να μου προκύψει Μπουζούρης ειδικός και επί των καλλιεργειών, ειλικρινά δεν το περίμενα…
……
*Σημειώνω ότι το χαλάζι έπληξε και τις καπνοκαλλιέργειες τη νύχτα της Τρίτης στην Ορεινή περιοχή του Εχίνου προκαλώντας τρομερές καταστροφές στους καπνοπαραγωγούς. Η καταγραφή των ζημιών πάντως θα ξεκινήσουν, αφού πρώτα σταματήσουν οι βροχοπτώσεις που συνεχίστηκαν και χθες..
……
*Τους «πείραξαν» και τους «ενόχλησαν» πολύ οι «αλήθειες» που είπε ο Κώστας Μαλάκης στην «Ανοιχτή γραμμή» το μεσημέρι της Τετάρτης, δυστυχώς όμως αυτή είναι η αλήθεια…
Όλη η Ελλάδα γαλάζια και μόνο στη Ξάνθη ο ΣΥΡΙΖΑ… κάλπαζε! Και βρήκε πρώτος ενώ αν έπαιρνε ένα επί πλέον ποσοστό 1.5% -σύμφωνα με την εκτίμηση του  Γιάννη Σιδηρόπουλου -θα έβγαζε και… 2η έδρα! Θα έβγαζε δηλαδή τον Στάθη Γιαννακίδη!
……
*Ερώτημα κρίσεως. Τώρα που έμεινε άνεργος ο Γιάννης Σιδηρόπουλος, αφού δεν εκλέχτηκε ο Στάθης Γιαννακίδης…
Μήπως είναι μια ευκαιρία για τον Φανουράκη (σ.σ. Υπήρξαν κολλητοί την περίοδο του 2014 που ο Σιδηρόπουλος στήριζε τον Πούλο…) να τον πάρει στο γραφείο του Σπύρου Τσιλιγγίρη και να το… αναβαθμίσει;
(σ.σ. Αφού πήγε τόσο ψηλά τον Στάθη να πάει ψηλότερα και τον γιατρό;).
……
*Και μια και μιλάω για τον Σπύρο Τσιλιγγίρη χθες έμαθα και το άλλο.  Ότι την περίοδο που άνοιξε το καφενείο κάτω από το ιατρείο του, είχε κάνει πρόταση και διαπραγματεύονταν και το καφενείο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης.
-Τέτοια αγάπη για τα… καφενεία ο γιατρός;
-Την στιγμή όμως που διαθέτει Φανουράκη και θα μπορούσε να ανοίξει τζοκεράδικο - καφέ, δυο μαζί δηλαδή στη συσκευασία του ενός και να κάνει ματ και στον Σταύρο Αμοιρά… γιατί δεν το κάνει!; Λεφτά υπάρχουν… Είπα…
……
* Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα υποδομής που είχε παρουσιαστεί λόγω των πλημμυρών στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Ξάνθης – Αλεξανδρούπολης. Ως εκ τούτου, θα διεξάγονται πλέον κανονικά τα δρομολόγια τρένων στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη - Θεσσαλονίκη.
.....
*Γι' αυτό τα έδωσαν όλοι κάποιοι για να εκλεγούν στο Δήμο Ξάνθης και πήγαν με τον Τσέπελη; Για να εξυπηρετήσουν τις "επιχειρήσεις" του ως...αφανείς ετέροι; Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτοί...καμάρι; 

ΘΑ ‘ΧΕΙ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ 
ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…
Με την λαϊκή κατακραυγή σε βάρος του όχι μόνο από τα κομματικά στελέχη αλλά και όλο τον κόσμο για την 2η θέση της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης που ένα ποσοστό που με της στέρησε και την 2η έδρα η οποία παραλίγο θα πήγαινε στο ΣΥΡΙΖΑ, αναρωτιέται κανείς…
Θα έχει τουλάχιστον την τσίπα να παραιτηθεί ο Αντώνης Πασχάλης από τη θέση του διορισμένου Περιφερειάρχη του κόμματος; Και φυσικά μαζί του μετά το ατυχές για την Νέα Δημοκρατία αποτέλεσμα, θα πρέπει σύσσωμη να παραιτηθεί και η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης!  Θα υπάρχει ήθος για κάτι τέτοιο;
Δεν νομίζω… Σιγά μη παραιτηθεί ο Αντώνης Πασχάλης που όπου κι αν έδινε υποψήφιος, μόνο τη δική του ψήφο και την ψήφο της οικογένειάς του θα έπαιρνε…!

Εθνική Τράπεζα: Παραιτήθηκαν τέσσερα μέλη του Δ.Σ.
Την παραίτηση τριών μη εκτελεστικών μελών του διοικητικού της συμβουλίου ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας πρόκειται για την κυρία Eva Cederbalk, τον κ. Χάρη Μάκκα και τον κ. Ιωάννη Ζωγραφάκη,
Επίσης όπως αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της «ο κ. Παναγιώτης Δασμάνογλου, όπως ήταν προγραμματισμένο, δεν θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες ως εκτελεστικό μέλος, παραμένοντας Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας και Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου, με τα ίδια καθήκοντα.

Δήμος Καβάλας: Χωρίς καμία συναίνεση του Δήμου η φράση “Υπό την Αιγίδα του Δήμου Καβάλας” στις αφίσες του Φεστιβάλ Φαγητού
Με μία δήλωση, η Δημοτική Αρχή αναφέρεται στην «αυθαίρετη και χωρίς καμία συναίνεση» αναφορά του Δήμου Καβάλας στις προωθητικές αφίσες του Park Food Festival στην Καβάλα.
Πιο συγκεκριμένα η δήλωση αναφέρει τα εξής :
«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως σε μπάνερ που προβάλλουν εκδήλωση (PARK FOOD FESTIVAL) αναφέρεται αυθαιρέτως και χωρίς καμία συναίνεσή μας η φράση «υπό την αιγίδα του Δήμου Καβάλας» με ταυτόχρονη τοποθέτηση επί του μπάνερ του εμβλήματος του Δήμου Καβάλας. Ο Δήμος Καβάλας ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω εκδήλωση και επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματος».

Ο Δήμος Τοπείρου παρέλαβε καλαθοφόρο όχημα ύψους 20 μέτρων μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ»
Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 ο Δήμος Τοπείρου διά του Δημάρχου Θωμά Μίχογλου παρέλαβε ένα καλαθοφόρο όχημα ύψους 20 μέτρων μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» που ποτέ στην ιστορία του δεν διέθετε.
Το καλαθοφόρο αυτό είναι το μεγαλύτερο στην Βόρεια Ελλάδα και θα καλύψει πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου Τοπείρου.
Από σήμερα θα λυθεί ένα πρόβλημα που ταλάνιζε τους κατοίκους του Δήμου μας για πολλά χρόνια προκειμένου να εξασφαλίσουμε το υψηλό επίπεδο. Ο αγώνας είναι καθημερινός και δύσκολος και παρά το ελάχιστο προσωπικό (ένας μόνιμος υπάλληλος – ηλεκτρολόγος) καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο στο θέμα του ηλεκτροφωτισμού. Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας προς τους δημότες συνεχίζουμε για ένα καλύτερο αύριο.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

Κατολισθήσεις στην Ξάνθη και πλημμύρες από την βροχή, καταστροφές στις καπνοκαλλιέργειες από το χαλάζι.
Προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε την Ξάνθη το απόγευμα της Τετάρτης.
Στην ορεινή περιοχή σημειώθηκαν κατολισθήσεις με αποτέλεσμα μεγάλα κομμάτια βράχων να αποκολληθούν και να καταλήξουν πάνω στο οδικό δίκτυο της περιοχής. Οι μεγάλες ποσότητες νερού που έπεσαν στην περιοχή ήταν αρκετές για να φουσκώσει ο Κόσυνθος κατεβάζοντας λάσπη μέσα στην πόλη.
Γεωργικές εκτάσεις στο πεδινό τμήμα της Ξάνθης πλημμύρισαν από την ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε στην περιοχή, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το μέγεθος των καταστροφών.
Σημειώνω πάντως ότι την μεγαλύτερη ζημιά την έκανε το χαλάζι της Τρίτης που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στην καπνοκαλλιέργεια στη περιοχή της Μύκης (κυρίως) και στην αμπέλια.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »