*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιουλίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ «Μ» -Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΓΚΟΡΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑΝΗ!

12 Ιουλίου
*Τελικά ποιος θα είναι ο… Δήμαρχος Ξάνθης από 1/9/2019; Ο Τσέπελης ή οι… «κηδεμόνες» του; Διότι τα «σκάσε… ρε όταν μιλάω εγώ…» ήδη άρχισαν!
Και μάλιστα δημοσίως όπως μαθαίνω, αφού η φράση ειπώθηκε παρουσία δημοτικών συμβούλων και υπαλλήλων!
……
*Πως αντέδρασε ο Τσέπελης στην «έκρηξη» του υπαρχηγού του; Τα… μάζεψε και σηκώθηκε κι έφυγε! Κι είναι ακόμη η αρχή…
Κι όσο για τον λόγο της αποχώρησής του; Τρέμει και φοβάται μην μπλέξει κι αυτός…!
Όπως ήδη «έμπλεξαν» Λομβαρδέας, Λύρατζης, Τάσος Θεοδωρίδης κλπ.
……
*Λύρατζης ο οποίος λέει πήρε και… «εντολή» (;) από κάποιους, να με... πολεμήσει με κάθε… μέσον! Και να επιλέξει…
-Ή μ’ αυτούς ή με μένα!
-Με σας… και τον… εαυτό του!  Διότι κι εσείς του… εαυτού σας ήσασταν και είστε! Οπότε θα γίνεται έτσι και μια ευτυχισμένη οικογένεια!
……
*Σας τα γράφω εδώ και 2-3 χρόνια, μετά μάλιστα την καταδίκη μου από το Πρωτοδικείο Ξάνθης με ποινή φυλάκισης 18 μηνών που στο Εφετείο έγινε… ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ…
-Μέχρι που πριν λίγους μήνες είχαμε την τελεσίδικη καταδίκη του πρώην Αντιδήμαρχου Δόμησης Απόστολου Αγκόρτσα με ποινή φυλάκισης 2 ετών για απάτη κατ’ εξακολούθηση!
……
*Θέλετε λοιπόν τα νεότερα; Η Αποκεντρωμένη λοιπόν όπου είχε καταφύγει, απέρριψε την προσφυγή του και όπως λένε οι πληροφορίες μου, νομιμοποίησε τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στην Αγριανή και ξεπερνάνε τις 37.000 ευρώ!
-Ποσόν κατά πολύ μεγαλύτερο βέβαια του ποσού που κατέθεσε η υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης Περιττά Αλατά…!
Γεγονός που είχα επίσης επισημάνει την επομένη της δίκης…
……
*Εμείς δεν βιαζόμαστε να κρίνουμε τις προθέσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη…
Μην απορήσετε όμως αν στον πρώτο ανασχηματισμό δείτε και το όνομα του Αλέξανδρου Κοντού ως Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης αν ο Νομικός  Μάκης δεν τα πάει καλά.
Τα δύσκολα άλλωστε στα αγροτικά θέματα ξεκινάνε συνήθως όταν βγαίνουν τα τρακτέρ στους δρόμους και ξεκινάνε οι αγροτικές κινητοποιήσεις!
-Τα «έζησε» και ο ίδιος ο Αλέξανδρος με τον Κοκκινούλη και τους αγροτοσυνεταιριστές του κάμπου της Λάρισας!
……
*Ειλικρινά αυτοί που εμφανίζουν τον βουλευτή της Ν.Δ. στη Ξάνθη Σπύρο Τσιλιγγίρη ως… Τσέπελη Νο 2, νομίζουν ότι με τον τρόπο αυτό του κάνουν… καλό; Ή μήπως από την αρχή τον «αποδημούν»;
-Έτσι απλά ρωτάω…
……
*Εγώ πάντως καλοπροαίρετα θα τον συμβουλεύσω τον Σπύρο Τσιλιγγίρη τώρα που θα βρίσκεται συνέχεια στην Αθήνα και στην Βουλή να προσέχει τις δημόσιες συμπεριφορές του, γιατί εκεί δεν… αστειεύονται! Και ειδικά αν τον πάρουν χαμπάρι ποιοι είναι οι «φίλοι» και «στενοί» του... μολονότι ο Φανουράκης με την… Espresso για παράδειγμα τα πάει καλά!
-Όταν είχε το καρναβάλι, το χρήμα  έρεε στην εν λόγω εφημερίδα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »