*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Άρχισαν ήδη τα...όργανα στην παράταξη Τσέπελη! Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ...

12 Ιουλίου
Θα ξανάρθω … Μαχητή Παπαδόπουλε στο «Μαχητή», αλλά ως… Υπουργός!
(σ.σ. Όσα δεν  τα φέρνει η ώρα… τα φέρνει τελικά ο χρόνος).
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Απάντηση σε εκείνους που διατείνονται πως αιτία για την δεύτερη θέση της Ν.Δ. στην Ξάνθη ήταν το «αδύναμο» ψηφοδέλτιο δίνει και πάλι με αποκλειστικές δηλώσεις του στην «Θ» ο νεοεκλεγής βουλευτής (εν δυνάμει υπουργός) Άγγελος Συρίγος, ο οποίος υπενθυμίζει ότι ο μεν ΣΥΡΙΖΑ έχασε 10 ποσοστιαίες μονάδες …
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Ε αφού το είπε ένας… εν δυνάμει Υπουργός, μας… έπεισε από την… ανάποδη! Δέκα ποσοστιαίες μονάδες έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα αλλά στη  Ξάνθη, ήρθε Πανελλήνια… ΠΡΩΤΟΣ!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Την παρουσία του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη στην προχθεσινή δημοπρασία για τον κοινόχρηστο χώρο (σ.σ. Κι όχι το χώρο πρασίνου όπου ο νόμος είναι ξεκάθαρος…), την κατανοώ…
-Ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης με την εκεί παρουσία του, τι επακριβώς ήθελε να… (απο)δείξει στα Μέλη και στους υπαλλήλους;
 (Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Σκάσε ρε….! Που τολμάς και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*«Σκάρε ρε…Μη μιλάς...»! Κάπως έτσι διέκοψε τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και δημόσια μάλιστα (ενώπιον δηλαδή δημοτικών συμβούλων και υπαλλήλων) στενός συνεργάτης του που ήδη άρχισε να επαναλαμβάνει τον γνωστό εαυτό του…
Επειδή προφανώς δεν του άρεσαν αυτά που πήγε να πει ο «αδελφούλης»… και ήθελε να «επιβάλει» ως συνήθως το δικό του… προσωπικό συμφέρον! 
-Εν γνώσει όλων των παρανομιών φυσικά που έχουν (ήδη) διαπραχθεί …
……
*Επαναλαμβάνω λοιπόν για μια ακόμη φορά αλλά και  επειδή η δικηγόρος και Αντιδήμαρχος Δέσποινα Παρτσαλίδου κάνει ότι δεν «γνωρίζει» ορισμένα πράγματα… ή και να γνωρίζει, παριστάνει ότι δεν ξέρει!
-Και της λέμε ευθέως αυτό που ήδη διαμηνύσαμε και στον Κυριάκο Παπαδόπουλο και στον Μιχάλη Λομβαρδέα και κυρίως… στις υπηρεσίες για το συγκεκριμένο θέμα:
1. Υπάρχει καραμπινάτη κατάληψη κοινόχρηστου.
2. Ανάπτυξη παιδότοπου δεν γίνεται σε χώρο κοινόχρηστου και πόσο μάλλον σε χώρο πρασίνου. Ρωτήστε και τον… Μούρκα που ψήφισε λευκό!
……
*Κι όσο για το… «γατάκι» που ακούει στο όνομα Πασχάλης Λύρατζης και το «παίζει» σε διπλό ταμπλό… Λίγη υπομονή! Τα καλύτερα τώρα έπονται…

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΡΟΝΚΑΥ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Μπορεί στις 31 Αυγούστου 2019 να λήγει η θητεία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, ο ίδιος ωστόσο δεν παύει να τρέχει για τα σημαντικά έργα του Νομού Ξάνθης, όπως αυτό του κάθετου δρόμου προς Βουλγαρία.
Ιδού και η σχετική ανάρτησή του στο fb:
«Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης
ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ
Επισκέφθηκα σήμερα την περιοχή Δημαριου όπου συνεχίζονται οί εργασίες κατασκευής του κάθετου άξονα. Είμαστε η μόνη περιοχή που δεν εχει σύνδεση με γείτονα χώρα με οδό υψηλών προδιαγραφών.
Σε συνάντηση που με τον διευθυντή τού έργου κ.κ ΜΠΟΡΟΝΚΑΥ ΣΤΕΦΑΝΟ ενημερώθηκα για την πρόοδο των εργασιών καθώς και για την τήρηση τού χρονοδιαγράμματος. Πιστεύει ότι εντός του επόμενου έτους θα ολοκληρωθούν οι συμβατικές εργασίες. Τον ευχαρίστησα και την συμβολή της εταιρείας στην μείωση της ανεργίας στους γειτονικούς οικισμούς καθόσον η πλειοψηφία των εργαζομένων κατάγεται από την περιοχή.
Άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης πρέπει να είναι η χρηματοδότηση και η δημοπράτηση του επόμενου τμήματος για όλους τους ανωτέρω λόγους»
-Μπράβο Κώστα γιατί συνεχίζεις να δουλεύεις για την Ξάνθη και για ένα έργο που όλοι περιμένουμε πως και πως…

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ
Άμεση παρέμβαση Ευριπίδη Στυλιανίδη για τη σφοδρή χαλαζόπτωση στη Ροδόπη. Δεν είχαν σταματήσει ακόμα τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όταν ο Βουλευτής Ροδόπης ενημέρωνε τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και ζητούσε την παρέμβαση του για τις καταστροφές στις αγροτικές καλλιέργειες της Ροδόπης.
Ο Υπουργός επικοινώνησε αμέσως με τις αρμόδιες υπηρεσίες και έδωσε εντολή να προχωρήσουν γρήγορα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την καταγραφή και την αποζημίωση των ζημιών το ταχύτερο δυνατό.
Τα συνεργεία έπιασαν ήδη δουλειά.
(σ. Η Ροδόπη δηλαδή έχει τον Ευριπίδη, η Καβάλα τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο Έβρος το Δημοσχάκη κι εμείς εδώ στη  Ξάνθη τον….Φανουράκη; )

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ! ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ… ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ!
Προφανώς ακόμη δεν έχει αντιληφθεί ο Σπύρος Τσιλιγγίρης ότι μπορεί να εκλέχτηκε βουλευτής και να είναι ένας εκ των 300, τα πράγματα όμως εκεί δεν είναι τόσο εύκολα όσο στο Περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ όπου ποτέ δεν άνοιξε το στόμα του…και δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι να τον δώσει τουλάχιστον το…γκίνες του πλέον ΑΛΑΛΟΥ Περιφερειακού συμβούλου της 5ετίας!
Στη Βουλή λοιπόν Σπύρε μου, οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες και οι δημοσιογράφοι που παρακολουθούν τους βουλευτές και τους…συμβούλους τους και ΕΚΤΟΣ Βουλής! Δηλαδή και στην ιδιωτική τους ζωή και  συμπεριφορές και γι’ αυτού σου συνιστούμε να είσαι προσεχτικός, διότι μπορεί να εκτεθείς ανά πάσα στιγμή και από εκεί που δεν το «περιμένεις»…
Και ιδίως αν αρχίζουν και ασχολούνται με σένα και τους συνεργάτες σου για τις συμπεριφορές για τον εν γένει βίο και  την πολιτεία σας…
Φιλική η συμβουλή, διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός των άλλων, θα «παρακολουθεί» και τις συμπεριφορές των 158 βουλευτών του κόμματος…εντός και εκτός Βουλής όπως μαθαίνω από πρώτο χέρι.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »