*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιουλίου

Το Σάββατο ο Πέτρος Ιακωβίδης στο My...χαμός με το...αυτοδιοικητικό "ζευγάρι"!

12 Ιουλίου
*Μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού διοργανώνεται αύριο Σάββατο 13 Ιουλίου το βράδυ στο υπέροχο My Club στην Ξάνθη!
-Ο ιδιαίτερα δημοφιλής τραγουδιστής στη νεολαία, Πέτρος Ιακωβίδης, έρχεται αύριο να μας χαρίσει μια υπέροχη μουσική – καλοκαιρινή βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη!
-Είσοδος: 7 ευρώ.
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 25410 73536 και καλή σας διασκέδαση!
……
*Τον Τούρκο μανάβη στο παζάρι υποδύεται ο Ξανθιώτης Πολιτικός Μηχανικός και πρώην ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, Δημήτρης Χαϊτίδης στη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Το κόκκινο ποτάμι» τα γυρίσματα της οποίας γίνονται αυτές τις μέρες στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης!
-Στη φωτογραφία, ο Δημήτρης, διαφημίζει την ...«πραμάτεια» του, δηλαδή  τα λεμόνια στον πάγκο του!
……
*Σε στούντιο στα Εξάρχεια της Αθήνας βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου κάνοντας πρόβες διότι αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου θα τραγουδήσει σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο Ναύπλιο!
-Η ίδια μέσω Facebook στέλνει τα χαιρετίσματά της στην Ξάνθη και ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει και τους Πελοποννήσιους με το live της!
-Καλή επιτυχία Μάνια!
……
*Σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 22:00, τα δυο ξαδέρφια, ο μαέστρος Μάριος Κιοσσές και ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Πάνος Τσουλής, θα τραγουδήσουν στο Volta cafe στην πλατεία Αντίκα στην Ξάνθη, προσφέροντας ένα υπέροχο μουσικό καλοκαιρινό πρόγραμμα με έντεχνα αλλά και λαϊκά τραγούδια!
-Μη τους χάσετε!
……
*Επίσης, από σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου αλλά και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για όλη την καλοκαιρινή σαιζόν, οι Ξανθιώτες καλλιτέχνες, ο τρομερός showman, τραγουδιστής, μουσικοσυνθέτης και στιχουργός Νίκος Στογιαννίδης και ο μαέστρος Μάριος Κιοσσές θα εμφανίζονται Live στο ξενοδοχείο «ΒΟΣΠΟΡΟΣ» στο Φανάρι Ροδόπης για όμορφες λαϊκές βραδιές διασκέδασης!
-Όσοι θέλετε να τους απολαύσετε, κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 25350 25505.
……
*Και τέλος, την Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 21:00, η ποδοσφαιρική ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης «Κεραυνός Λευκόπετρας» διοργανώνει ένα Ποντιακό γλέντι στο γήπεδο της Λευκόπετρας με τους Πόντιους καλλιτέχνες: Αλέξη Παρχαρίδη στο τραγούδι, Τάσο Πετρόπουλο στην Ποντιακή λύρα, Δημήτρη Κυριακίδη στο νταούλι, Νίκο Μεταξά στο αρμόνιο, αλλά και τους Ξανθιώτες «Ντιριντάχτα» με τους Φίλιππο Δομνίδη στο τραγούδι, Ανδρέα Μυγδαλά στα πλήκτρα και Γιάννη Γαβριηλίδη στο μπουζούκι!
-Τιμή εισόδου 10 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού (χωρίς ποτό).
....
*Ονόματα δεν γράφω, αλλά χαμός γίνεται με το...αυτοδιοικητικό "κρυφό"...ζευγάρι που περνάει όπως έμαθα περίοδο καψούρας και έχει γίνει και ...."απρόσεχτο" τον τελευταίο καιρό! Χαμός και....να δούμε πως θα "τελειώσει" η εν λόγω ιστορία...Απορία το έχω! 

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »