*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιουλίου

"Έκαψε" το "χαρτί" της η Μαρίνα, αίσθηση απο τις δηλώσεις του Κ. Μαλάκη

12 Ιουλίου
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΑΚΗΣ!
Για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης απόδειξε ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα και δεν κηδεμονεύονται οι καθαρές θέσεις του κι αυτά που είναι να πει…θα τα πει.
Το μεσημέρι της Τετάρτης για παράδειγμα στην Ανοιχτή γραμμή ο Κώστας Μαλάκης ξεδόντιασε όλο το παρασκήνιο αλλά κι όλο το «παζάρι» και το «ρεζιλίκι» που έγινε παραμονές Περιφερειακών εκλογών από το γραφείο του Κυριάκου με αντάλλαγμα μια θέση στο ψηφοδέλτιο, προκειμένου να στηρίξουν τον Χρήστο Μέτιο που δεν τον ήθελε κανείς για  την Περιφέρεια.
Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο Κώστας Μαλάκης, «όχι μόνο του είπανε ότι θα είναι μέσα στο ψηφοδέλτιο, αλλά και του είπανε ν’ ανοίξει και να λειτουργήσει…πολιτικό γραφείο!
«Ευτυχώς δεν το έκανα, γιατί θα είχα ξεφτιλιστεί…», είπε με νόημα ο Κώστας Μαλάκης, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι αναστέλλει την κομματική του ιδιότητα όσο επικρατεί το σημερινό κομματικό καθεστώς στη Νέα Δημοκρατία…
-Και προσέξτε κάτι… Αυτά τα κατήγγειλε ο άνθρωπος που έδωσε την ψυχή του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, ήταν ο μόνος που όταν ήρθε στη Ξάνθη, στάθηκε από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό του και βρίσκονταν στο Z-Palace
Δεν τα λέει κάποιο στέλεχος που ήταν με τον Τζιτζικώστα όπως ο Σπύρος Τσιλιγγίρης ή με τον Μεϊμαράκη!

«ΕΚΑΨΕ» ΤΟ «ΧΑΡΤΙ» ΤΗΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ! ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗ 2ΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ;
Η Μαρίνα Παυλίδου που πολιτεύτηκε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου με σημαία, «είμαι η κόρη του πατέρα μου…», προφανώς ακόμη δεν αντιλήφθηκε ότι «έκαψε» το «χαρτί» της και δεν έχει καμιά προοπτική στο κόμμα, αφού ήταν υποψήφια βουλευτής στην καλύτερη για την Νέα Δημοκρατία συγκυρία και ήρθε… 3η, παρά το σιγοντάρισμα του Μέτιου και ενός ολόκληρου μηχανισμού και την οικονομική  της άνεση…
Στην πολιτική τα λάθη πληρώνονται και το σίγουρο είναι ένα.
Έτσι το μόνο που κατάφερε η Μαρίνα Παυλίδου ήταν να «βγάλει» από το ψηφοδέλτιο την Μαίρη Τσιακίρογλου την οποία «δούλευαν» οι κομματικοί όπως φάνηκε τουλάχιστον ενάμιση χρόνο και να παράλληλα να βγάλει εκτός της ψηφοδελτίου την δημοφιλή γιατρό του Νοσοκομείου Ξάνθης Δέσποινα Σταμπουλή… και να μπει η ίδια. Και να έρθει φυσικά πρώτος ο… ΣΥΡΙΖΑ χάρις στο ψηφοδέλτιο… ΝΙΚΗΣ!
Όταν με τις καλύτερες για την Νέα Δημοκρατία και την ίδια, δεν μπόρεσε να βρεθεί τουλάχιστον στη 2άδα…τι προοπτική μπορεί να έχει στ’ αλήθεια η κυρία Μαρίνα Παυλίδου; Η οποία και με τι προσόντα στο φινάλε μπήκε στο ψηφοδέλτιο εκτός από το ότι ήταν η «κόρη του πατέρα της»!
Το πολύ πολύ, δικηγόρος του Μέτιου στην Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας με 40.000 ευρώ επί πλέον ΦΠΑ…
Βέβαια δεν είναι και άσχημα, όταν οι περισσότεροι νέοι δικηγόροι δεν μπορούν ούτε το ενοίκιο του γραφείου τους να πληρώσουν! Τα είπαμε αυτά…!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »