*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουλίου

See Through Τα στατιστικά στοιχεία του Φανουράκη και οι ειδήσεις με άλλο στυλ...

10 Ιουλίου
Παρουσία Τσέπελη και Ι. Καμαρίδη, έγινε την Τρίτη στη 1 το μεσημέρι η δημοπρασία για την μίσθωση σε χώρο πρασίνου σε… παιδότοπο (!) απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ, ενώ ήδη αυτός… λειτουργεί!
……………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Στατιστικά στοιχεία του γυρολόγου κομμάτων και δημοτικών Μανώλη Φανουράκη ως… εκπρόσωπο τύπου του Σπύρου Τσιλιγγίρη!
«Αναλυτικά όλοι οι Σταυροί των υποψηφίων της ΝΔ ανά Δήμο, στο Νομό Ξάνθης... Για τον Βουλευτή ΞάνθηςΣπύρο Τσιλιγγίρη,
Δήμος Ξάνθης 2766 σταυροί,
Δήμος Αβδήρων. 1806 στσυροι,
Δήμος Τοπείρου, 1484, σταυροί,
Δήμος Μύκης, 370, σταυροί,
Ετεροδημότες, 50, σταυροί.
Η Ξάνθη μίλησε....».
-Σωστός…! Με τον Σπύρο Τσιλιγγίρη στο ψηφοδέλτιο, ενώ όλη η Ελλάδα έγινε γαλάζια, η Ξάνθη ψήφισε…ΣΥΡΙΖΑ! Καθότι ο αγώνας του Σπύρου ήταν να εκλεγεί ο ίδιος....κι όχι να βγει πρώτη η Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη, αφού ούτως ή άλλως ψήφους δεν μπορούσε να φέρει απο τα άλλα κόμματα...!
……
*Φαντάζεστε να κυκλοφορούν μέσα στη Βουλή των Ελλήνων Σπύρος Τσιλιγγίρης και Φανουράκης ως «δίδυμο», τι «αστέρια» θα ανακαλύψουν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες;
……
*Εγώ μένω πάντως πιστός στο δόγμα που ανακοίνωσε ο Σπύρος. Με βουλευτή τον Σπύρο Τσιλιγγίρη θα έχουμε όλοι… λόγο!
-Ο ίδιος ο Σπύρος; Θα έχει λόγο ή απλά θα χειροκροτεί τους συναδέλφους του που θα… μιλάνε;
……
*Ευτυχώς πάντως πρόλαβε ο γιατρός και το έκλεισε το καφενείο που είχε ανοίξει κάτω από το ιατρείο του…!
……
*Επιστολή του δημοσιογράφου Γιάννη Σιδηρόπουλου στο «Μ» ως εκπροσώπου Τύπου του απερχόμενου Υφυπουργού Οικονομικών Στάθη Γιαννακίδη:
«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ευχαριστούμε θερμά για την εποικοδομητική συνεργασία κατά τη θητεία μας στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης».
-Καλά μας τα λές Giannis και σε ευχαριστούμε που μας… ευχαριστείς, αλλά δεν είσαι ο… Γιάννης Σιδηρόπουλος που κατηγορείς τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Χατζηθεοδώρου (σ.σ. Και τον «Μ» φυσικά…), ότι στις δημοτικές εκλογές του… δίναμε βήμα και προβάλαμε τα… δελτία τύπου μας έστελνε και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ;

Νεκρή θαλάσσια χελώνα στην Καβάλα
Μία χελώνα καρέτα – καρέτα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας νεκρή στην παραλία της Νέας Ηρακλείτσας, στην Καβάλα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
Πηγή: thestival.gr

Σχεδόν στο 50% η αποχή στην Ξάνθη
Η συμμετοχή των πολιτών κυμάνθηκε στο 50% σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα
Σχεδόν σε ποσοστό 50% κυμάνθηκε η αποχή στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου στην Ξάνθη, όπως προκύπτει από τα επίσημα αποτελέσματα.
Ο Δήμος Ξάνθης διατηρεί και στις εθνικές εκλογές τα ινία στην αποχή, καταγράφοντας τα μεγαλύτερα ποσοστά ενώ ακολουθεί ο Δήμος Αβδήρων. Ελαφρώς μειωμένα παρουσιάζονται τα ποσοστά αποχής στους Δήμους Μύκης και Τοπείρου.
Βούλιαξαν οι παραλίες!
Οι εθνικές εκλογές βρήκαν δεκάδες πολίτες της Ξάνθης ήδη από νωρίς το πρωί της Κυριακής στις παραλίες της περιοχής. Παρά το γεγονός πως η κίνηση στις κάλπες κυμάνθηκε σε παρόμοια με τις δημοτικές εκλογές επίπεδα, η αποχή διατηρήθηκε σε ιδιαίτερα σημαντικά ποσοστά. Το μεσημέρι, με τον υδράργυρο να δείχνει σχεδόν 35 βαθμούς Κελσίου δεκάδες ήταν οι πολίτες που ξεχύθηκαν στις παραλίες για να απολαύσουν το μπάνιο τους.
Φυσικά, αρκετοί εξ’ αυτών μερίμνησαν ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά τη διάρκεια της ημέρας ωστόσο χιλιάδες ήταν αυτοί που ψήφισαν στις ξαπλώστρες και όχι στις κάλπες.
(Από το XanthiNea)

Σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού στους Κήπους 
διωκόμενου με  Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 8/9-2019, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Πορτογαλίας για τα αδικήματα του φόνου και των σοβαρών σωματικών βλαβών, πράξη που τελέστηκε το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2018 – Μάρτιος 2019, στην Πορτογαλία.  
Συγκεκριμένα, ο 32χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί το παραπάνω Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Μουφτεία Ξάνθης: Όλοι οι βουλευτές ανεξαρτήτως θρησκεύματος 
κάνανε τον αγώνα τους για καλό σκοπό.
Ο Σοφολογιότατος Τοποτηρητής Μουφτείας Ξάνθης συγχαίρει θερμά όλους τους υποψήφιους βουλευτές της Εκλογικής Περιφέρειας Ξάνθης που εκλέχθηκαν με τα κόμματα που τους υποστήριζαν.
Ειδικότερα στον κ. Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και στον κ. Μπαράν Μπουρχάν εύχεται ολόψυχα να επιτύχουν στο δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν στη Βουλή των Ελλήνων.
Είναι πεποίθηση μας ότι όλοι οι βουλευτές ανεξαρτήτως θρησκεύματος εκφράζουν τον λαό του τόπου μας και πρέπει να εργαστούν για την Ξάνθη χωρίς διακρίσεις και κυρίως υπηρετώντας το αρμονικό μοντέλο συμβίωσης που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό.
Στους μουσουλμάνους υποψήφιους που δεν εκλέχθηκαν, όπως ο κ. Χατζημεμίς Τουρκές, η κα. Αλέβ Σιαμπάνογλου, η κα. Σαφέρ Ογλού Νεριμάν, ο κ. Χατζόγλου Μουράτ, ο κ. Μηλιαζήμ Τζεμαλή και ο κ. Κόσογλου Μουζαφέρ τους ευχόμαστε υπομονή και να γνωρίζουν ότι οι πολίτες δεν ξεχνούν αυτούς που ενδιαφέρονται για τα προβλήματά τους.
Έδωσαν έναν αγώνα για έναν καλό σκοπό και αυτό ήταν προς τιμήν τους.
Μουφτεία Ξάνθης

Στη διαγραφή της Λίνας Μενδώνη και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη 
προχώρησε το ΚΙΝΑΛ.
Μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η αρμόδια Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ προχώρησε στη διαγραφή της κα Μενδώνη και του κ. Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι ανέλαβαν υπουργικές θέσεις. Παράλληλα, το κόμμα της Φώφης Γεννηματά χαρατήρισε το κυβερνητικό σχήμα «μαμούθ», ενώ σχολίασε δηκτικά πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «μιμείται» τον Αλέξη Τσίπρα με τις «μεταγραφές».
Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ αναφέρει:
«Η νέα κυβέρνηση θα κριθεί για το έργο της από τους πολίτες. Το Κίνημα Αλλαγής θα ασκήσει υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση, υπερασπίζοντας με σθένος τα λαϊκά συμφέροντα. Η κυβέρνηση μαμούθ του κ. Μητσοτάκη, περιλαμβάνει και μεταγραφές, που αποδεικνύουν ότι ο σημερινός πρωθυπουργός μιμείται τις πρακτικές του κ. Τσίπρα».

Πρόσληψη προσωπικού για τις ανάγκες των Γιορτών Παλιάς Πόλης
Στην πρόσληψη οκτώ ατόμων Υ.Ε. εργατών-γενικών καθηκόντων για τις ανάγκες διοργάνωσης των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2019, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (19 Αυγούστου ως 30 Σεπτεμβρίου), θα προχωρήσει το Κέντρο πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά στο τμήμα Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, πλατεία Διοικητηρίου 1α, 5ος όροφος από 9 ως 15 Ιουλίου κατά τις εργάσιμες ώρες.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18-65 ετών και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
Απαραίτητα δικαιολογητικά
Αίτηση
Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1994 ότι ο υποψήφιος είναι άνεργος κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης ή κάρτα ανεργίας και ότι πληροί τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/07
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του δήμου στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένος ή πιστοποιητικό εγγραφής στα δημοτολόγια του δήμου (για τους άγαμους)

Πιστοποιητικό του οικείου δήμου ή της κοινότητας για τη μόνιμη κατοικία του υποψηφίου (Ν.2647/1998, άρθρο 4, παράγραφος 5). 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »