*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουλίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! H γλώσσα των αριθμών, η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη και οι 3 έδρες που έγιναν...μία!

10 Ιουλίου
*Οι ίδιοι ακριβώς τύποι που έγραφαν και ξανάγραφαν ότι η Νέα Δημοκρατία θα πάρει… τρεις έδρες στη Ξάνθη, αντί να “σιωπήσουν” μετά τις ανοησίες που έγραφαν εδώ και 40 μέρες, συνεχίζουν τις γραφικότητές τους
……
*«Φαιδρές οι μπαρούφες που διαδίδουν ορισμένοι για τα αποτελέσματα των εκλογών στη Ξάνθη και στα περί εντελώς διαφορετικού, αν ήταν άλλοι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.», σχολιάζει ο… Φανουράκης με αφορμή το κατά γενική ομολογία αδύναμο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Ξάνθη…
-Καλά τα λες ...μη φαιδρέ φίλε… αλλά η Ξάνθη είναι από τους ελάχιστους Νομούς στην Ελλάδα που βάφτηκε… ΣΥΡΙΖΑ κι αυτοί συνεχίζουν όντως τις μπαρούφες τους!
-Αφού η Ν.Δ. ήρθε 2η και καταϊδρωμένη!
……
*Ποια είναι η πραγματικότητα; Μα αν στο ψηφοδέλτιο ήταν ο Αλέξανδρος Κοντός, η Δέσποινα Σταμπουλή και ο «αδικημένος» Κώστας Μαλάκης, στη χειρότερη περίπτωση στο Νομό Ξάνθης η Ν.Δ. δεν θα έπαιρνε κάτω από 42-43%, τουτέστιν ως πρώτο κόμμα πανελλήνια θα έπαιρνε με την πρώτη κατανομή δυο έδρες.
Θέλουν να είναι αδαείς, το καταλαβαίνω…
Να προκαλούν κι από πάνω τη νοημοσύνη του κόσμου;
……
*Σχολίασαν επίσης: «Απέδειξε περίτρανα λέει η υποψήφια που είχε ως περγαμηνή ότι «ήταν η κόρη του πατέρα της», πως οι νέοι έχουν δικαίωμα στη πολιτική...!
-Όταν έχουν να δείξουν και κάτι να πουν από κάποιο μετερίζι…κι όταν δεν «πιέζουν» να παίρνουν αναθέσεις - συμβάσεις ύψους 40.000 ευρώ!
-Το «είμαι η… κόρη του πατέρα μου» και με περιμένει ο… Μητσοτάκης στις 8 Ιουλίου να… συνεργαστούμε και τα τοιαύτα, είναι απλά γραφικότητες!
(σ.σ. Κι αυτό είναι το νέο που εκφράζει την ελπίδα… άστο καλύτερα.)
……
*Κι επειδή οι γλώσσα των αριθμών είναι αμείλικτη, επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά ότι με την Νέα Δημοκρατία τον Γενάρη του 2015 να έχει ποσοστά της τάξεως του 23.5% και να τα «σκιάζει» όλα η… μαυρίλα, θα υπενθυμίσω, ο Αλέξανδρος Κοντός πήρε 7.184 ψήφους!
Στις εκλογές λοιπόν της Κυριακής με δυναμική και αέρα νίκης, η Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη πήρε 36.78 –αρκετά χαμηλότερο ποσοστό από ότι πανελλήνια!-ο Αλέξανδρος Κοντός στη χειρότερη περίπτωση θα έπαιρνε πάνω από 11-12.000 σταυρούς!
-Γιατί θα έφερνε κι ένα μεγάλο κομμάτι από τη μειονότητα που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ…!
Μόνος δηλαδή θα έπαιρνε τόσες ψήφους, όσες πήραν μαζί οι δυο πρώτοι! Το ελάχιστο…
Και η Νέα Δημοκρατία θα κέρδιζε άνετα τις δυο έδρες! (σ.σ. Για την 3η δεν μιλάνε, όπως έγραφαν οι ίδιοι γραφικοί, γιατί οι άνθρωποι αυτό μπορούν και αυτό κάνουν...).
……
*Και βέβαια κατανοώ ότι οι άνθρωποι πήραν τις φωτογραφίες των υποψηφίων και θέλουν να λένε αυτά που τους βολεύουν, ξεχνάνε όμως το πλέον βασικό…
Καθαρά δική μας ήταν η επιλογή να μη θέλουμε να βάλουμε την φωτογραφία του «κολλητού» τους στο «Μαχητή»!
Όπως κάναμε και με τον Τσέπελη, όπως κάναμε και με τον Σάββα Μελισσόπουλο! Καθαρά δική μας!
Επομένως τι… «σκούζουν» άδικα;
……
*Κι άντε ο Σταύρος που λόγω Φανουράκη στήριξε τον Σπύρο, καλά κάνει και πανηγυρίζει…
Ο άλλος που στήριξε την… «κόρη του πατέρα» και η εκλεκτή του, να την περιμένει πως και πως ο Κυριάκος στις… 8 Ιουλίου για να συνεργαστούν κι όχι μόνο δεν εκλέχτηκε αλλά βγήκε… 3η;
Λίγη τσίπα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »