*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουλίου

Η δημοπρασία, η παρουσία του Τσέπελη και τα ευτράπελα της διαπλοκής στο Δήμο Ξάνθης

10 Ιουλίου
Θαυμάστε μας ....βγάλαμε πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη!
Είμαστε το ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ!
………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ο κερδισμένος της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές Σπύρος Τσιλιγγίρης παρέμεινε ανθρώπινος και μετά την εκλογή του…
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «Φωνή» του)
-Κερδισμένος είναι ο Σπύρος, χαμένη όμως είναι η…Νέα Δημοκρατία, που ήρθε 2η στο Νομό Ξάνθης!
………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την πρώτη θέση με μια Νομαρχιακή Οργάνωση επιδεικτικά απούσα από την εκλογική μάχη, όπως ακριβώς συνέβη και στις Ευρωεκλογές, με ευθεία υπονόμευση του Στάθη Γιαννακίδη. Ο δε Γραμματέας Γιώργος Χατζηθεοδώρου τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του Γρηγόρη Στογιαννίδη, που όμως είχε ένα αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα.
(O Γιάννης Σιδηρόπουλος στο Ηλεκτρονικό του Μέσον)
-Γιατί αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα Γιάννη μου; Ο άνθρωπος χωρίς να είναι υφυπουργός πήρε αυτά που μπόρεσε να πάρει..

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Συνοδευόμενος από τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη (σ.σ. Που δεν δικαιούται να λέει ότι δεν ήξερε…), εμφανίστηκε χθες στη 1 το μεσημέρι ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης στην δημοπρασία του κοινόχρηστου - πράσινου για τον παιδότοπό του, θέμα για το οποίο βέβαια έχει βάλει το «χεράκι» του και ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος!!!
Παρούσα φυσικά και η κυρία Ζαφειρίου με την εγγυητική στα χέρια, απούσα όμως η κυρία ΒασιλούδηΈτσι για την ιστορία.
……
*Κι επί της ουσίας. Ο χώρος τελικά με τις ψήφους και των: Γιώργου Μυλωνά (κολλητός του Φανουράκη) και Κυριάκου Παπαδόπουλου, κατοχυρώθηκε έναντι 1.050 ευρώ (σ.σ. πέρσι πλήρωνε… 250 ευρώ!!!) στον παιδότοπο του γιατρού. (σ.σ. Με συγκεκριμένους όρους, η δημοπρασία ωστόσο θα κατοχυρωθεί από την Οικονομική Επιτροπή).
….
*Κι όλα αυτά όταν εδώ και έναν μήνα και μάλιστα σε χώρο πρασίνου έχουν αναπτυχθεί κανονικά και… τα τραπεζοκαθίσματα αλλά και έχει… περιφραχτεί ο συγκεκριμένος χώρος με παιχνίδια κλπ. Κι ενώ γνωρίζουν Τσέπελης (ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης) και γιατρός ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά και κατηγορηματικά!!! Σύμφωνα και με τον αριθ. απόφασης 220 του δημοτικού συμβουλίου (9/24-7-2017)!!!
Όπως και το σπιτάκι…!!!
-Και υπό την ΠΛΗΡΗ κάλυψη Δημαρχόπουλου, Κυριάκου Παπαδόπουλου, Λομβαρδέα και της υπηρεσίας ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ! Που έκανε μια…καταγραφή πριν 2-3 βδομάδες περίπου και θεώρησε ότι…ολοκλήρωσε τον «κύκλο» της! (σ.σ. Η χθεσινη φωτογραφία αφιερωμένη στην κυρία Βασιλούδη και στον κύριο Λομβαρδέα...)
……
*Και φυσικά ΟΛΑ τα παραπάνω –επαναλαμβάνω για τους Επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης- είναι εν γνώσει και του νέου Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη που λίγο πολύ μπορούμε όλοι να κατανοήσουμε και τον λόγο της χθεσινής παρουσίας του στην συνεδρίαση της επιτροπής δημοπρασίας το μεσημέρι της Τρίτης!
-Ο Τσεπελισμός δηλαδή πριν αναλάβει ακόμη επίσημα σε όλο το… μεγαλείο του...!
…..
*Και το ιστορικό; Όλα αυτά διαπράχτηκαν χθες με Πρόεδρο την Αντιδήμαρχο Ξάνθης και ΔΙΚΗΓΟΡΟ Δέσποινα Παρτσαλίδου και μέλη της Επιτροπής δημοπρασιών τους Γιώργο Μυλωνά και  Κυριάκο Παπαδόπουλο που ΞΕΡΟΥΝ ότι εδώ κι έναν μήνα ο παιδότοπος λειτουργεί κανονικά στο χώρο πρασίνου!!!
(Σ.Σ. Κανείς δηλαδή δεν δικαιούται να λέει… ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ! Απλά πράγματα…Ή ότι δεν έβλεπε εκεί τον Τσέπελη με τον γιατρό..).
……
*Κατά τα λοιπά κάλεσα και χθες τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης να μου πουν γιατί ΚΑΛΥΠΤΑΝ και ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τον Τσέπελη στις απευθείας ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ που έκανε και μάλιστα πολλές φορές… δια τηλεφώνου, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ και ζημιώνοντας τον Δήμο Ξάνθης!
(σ.σ. Αλήθεια ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Καρά Αχμέτ τελικά την διάβασε την δικαστική απόφαση που δικαίωνε τον εργολάβο ΠΡΙΝ ψηφίσει να πληρωθεί και να μην πάει η υπόθεση στο Εφετείο Κομοτηνής;).
-Εισαγγελέας λοιπόν γι’ αυτά που γράφω, ή για μένα ή γι’ αυτούς!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ…ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΒΓΑΛΑΜΕ...ΣΥΡΙΖΑ!
Στις 7 Ιουλίου, οι πολίτες μίλησαν και η ετυμηγορία τους ήταν ξεκάθαρη. Η κοινωνία θέλει με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάμε μπροστά ενωμένοι, όλοι μαζί, χωρίς κανένας να μένει πίσω, γιατί είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι κι έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους 5 υποψήφιους βουλευτές μας για τον έντιμο και δυναμικό προεκλογικό αγώνα που δώσανε και ιδιαιτέρως στο Σπύρο Τσιλιγγίρη για την εκλογή του. Με τη θριαμβευτική επικράτηση στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου δεν εκφράστηκε απλά η θέληση να κλείσει ένας κύκλος βαθιά επώδυνος για την πατρίδα μας, ήταν κάτι πολύ παραπάνω, ήταν η πίστη ενός λαού στις δυνάμεις του. Από σήμερα ξεκινά ένας δύσκολος, αλλά όμορφος αγώνας καθώς η χώρα σηκώνει και πάλι περήφανα το κεφάλι και με σεβασμό στην ισχυρή λαϊκή εντολή το κύρος της δημοκρατίας και των θεσμών θα αποκατασταθεί. Δεν είμαστε μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών και ελάχιστων απαιτήσεων, οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και θα το αποδείξουμε και στην πράξη, ξεπερνώντας προκαταλήψεις, στερεότυπα, διαχωριστικές γραμμές του χθες. Όλοι μαζί οικοδομούμε ένα ευρύ μέτωπο συναίνεσης και προόδου αλλάζοντας τη χώρα, γιατί ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία και θα τα καταφέρουμε!
Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης
Μιχάλης Πατεράκης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »