*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουνίου

See Through Ο Τσέπελης άρχισε απο τώρα να..."λειτουργει" ως....Τσέπελης! Οι ειδήσεις με άλλος άλλο στυλ...

28 Ιουνίου
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με τον πρώην Υπουργό Αλέξανδρο Κοντό χειροκρότησαν θερμά όλους τους καλλιτέχνες στην τρομερή συναυλία των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ από τα μεγάλα αστέρια της Θρακικής Σκηνής! Ευδιάθετοι και ανανεωμένοι...
…………………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*«Δικό τους» θέμα… Για το ποιοι από τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων, τίμησαν (έστω και για λίγο…), την Μουσική Μαγεία της εκδήλωσης «Καλοκαίρι 2019-Μουσικά χρώματα» στο Elisso Hotel.
Με ελεύθερη είσοδο ήταν η εκδήλωση κι όποιος ήθελε ερχόταν και την παρακολουθούσε…Κι όποιος δεν ήθελε, καλή καρδιά...
……
*Ο μόνος λοιπόν υποψήφιος βουλευτής που μας τίμησε ήταν ο Δημήτρης Σαλτούρος κι από κει και μετά αν κάποιοι έχουν «πρόβλημα» με τα εσώψυχά τους, είναι δικό τους θέμα…
……
*Να αναγκάσουμε με το ζόρι δηλαδή να έρθουν στην εκδήλωσή μας είτε τους υποψηφίους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης, είτε τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να έρθουν;
Μεγάλα παιδιά είναι και ο Ανέστης Αντωνιάδης και ο Φώτης Καραλίδης, αλλά και ο υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χατζηθεοδώρου…
-Και να «παίζαμε»… Βασίλη Καρρά! Ήταν το μόνο που δεν… τραγούδησαν οι τραγουδιστές που συμμετείχαν στα ΜΟΥΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ της Τετάρτης..
……
*Τυχαίο; Πάντως ακόμη δεν ανέλαβε και ο  Μανώλης Τσέπελης και άρχισε να λειτουργεί ως… Τσέπελης! Ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης επισκέφθηκε λοιπόν όπως μαθαίνω το Δημαρχείο με αίτημα… πρόστιμο που μπήκε σε «άνθρωπό» του, να «επιβληθεί» τον… Σεπτέμβριο!
Why Σεπτέμβρη «αδελφούλη»; (σ.σ. Έχει βάθος βέβαια αυτή η ιστορία… Θυμηθείτε με).
……
*Και βέβαια «αδελφούλη» Μανώλη ΙΣΧΥΕΙ αυτό που ευθύς εξ’ αρχής σου είπα! Εμείς θα σε ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ακόμη κι αν… ΣΑΣ κάλυπταν και ΣΑΣ… καλύπτουν εδώ και 5 χρόνια Δημαρχόπουλοι, Κυριάκοι, Λομβαρδέοι και λοιποί…!
.....
*Κι ένα ακόμη αποκλειστικό. Συνεχή τηλέφωνα παίρνει σε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους άλλων συνδυασμών ο Τσέπελη προσπαθώντας να τους...δελεάσει με...θέσεις και αξιώματα, ερήμην των επικεφαλής των παρατάξεων με τους οποίους εκλέχτηκαν! Μάλιστα έφτασε στο σημείο να πάρει μέχρι και τους...γιατρούς του Γιάννη Παπαχρόνη με δέλεαρ να....ανεξαρτοποιηθούν και να πάρουν...θέσεις! (σ.σ. Τσέπελης είναι αυτός...με αυτόν τρόπο έμαθε να λειτουργεί, οπότε...αναμενόμενη και η λειτουργία του!)
..... 
*Κι ένα ωραίο που "ανακάλυψα" εδώ και λίγες μέρες...Ακόμη και ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Ξάνθης κ.Χαντζογλιδου, αφού "ευννοήθηκε" όσο κανείς άλλος....2-3 μήνες πριν τις εκλογές...προσχώρησε στον....Τσέπελη! Και καθόλου απίθανο να την πάρει πλέον ειδική σύμβουλο ο "αδελφούλης"!!!  Και με ποιό απλά λόγια, όλους όσους ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ ο Δημαρχόπουλος, πήγαν με τον....Τσέπελη!

Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.
Συνελήφθη την Τρίτη 25-6-2019 το πρωί, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 40χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Εθνικές εκλογές 2019: Έκπτωση 30% στα εισιτήρια 
προσφέρει στους επιβάτες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων προσφέρει στους επιβάτες, που θα ταξιδέψουν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η έκπτωση παρέχεται στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ' επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.
Επίσης, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων θα χορηγείται και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής καθώς και σε εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους, με την επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού.
Η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τις 27 Ιουλίου και δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet. Η παραπάνω έκπτωση 30% θα παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που  πραγματοποιούνται από 5 έως και τις 9 Ιουλίου 2019.

ΔΡΑΜΑ: Δικογραφία σε βάρος 20χρονης ημεδαπής για διαδικτυακή απάτη
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος 20χρονης ημεδαπής, πράξη που διαπράχθηκε την 12-5-2019.
Αναλυτικότερα, αρχικά ένας 40χρονος ημεδαπός ανήρτησε σε διαδικτυακή ιστοσελίδα αγγελία πώλησης αυτοκινήτου.
Ακολούθως άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 40χρονο και με το πρόσχημα ανταλλαγής του οχήματος κατάφερε να τον πείσει να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό της 20χρονης το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ ως προκαταβολή για την συναλλαγή, η οποία ουδέποτε πραγματοποιήθηκε.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Προκλητικός ο Μπαχτσελί, απείλησε να θάψει τον Αλέξη Τσίπρα στη θάλασσα
«Θα πρέπει να πάρει μαθήματα από τους παππούδες του, που ρίξαμε στη θάλασσα της Σμύρνης», δήλωσε σε μια άκρως επιθετική ρητορική κατά της Ελλάδας και του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος ΜΗP της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
Σύμφωνα, δε, με το Anadolu, ο ίδιος τόνισε πως η Ελλάδα «παίζει με τη φωτιά».
Σχολιάζοντας συγκεκριμένα τις δηλώσεις Τσίπρα πως η διενέργεια γεώτρησης στην Ανατολική Μεσόγειο θα έχει επιπτώσεις για την Τουρκία, ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων δήλωσε: «Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Ο Τσίπρας δήλωσε προκλητικά ότι αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο θα υπάρξει τίμημα. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχει γεννηθεί ακόμη ο πειρατής που θα ανακόψει την πορεία μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο.
Ο Τσίπρας πρέπει να σταματήσει τις προκλήσεις και να κοιτάξει την ιστορία του. Θα πρέπει να λάβει μαθήματα από τους παππούδες του που τους πετάξαμε στη θάλασσα. Αν δεν τα πάρει, τότε πρέπει να είναι ήδη έτοιμος να γκρεμοτσακιστεί και να θαφτεί μέσα στη θάλασσα και να τον καταπιεί η θάλασσα. Δεν γνωρίζουμε Έλληνες... Ξέλληνες, όπου είναι να πάμε, θα πάμε. Θα συντρίψουμε όποιον μπαίνει στον δρόμο μας».
Τέλος, μεταξύ άλλων επισήμανε πως «τα γεωτρύπανά μας στη Μεσόγειο θα συνεχίσουν τη δράση τους, με θάρρος και ηρωικά, με βάση τα δικαιώματά μας. Οι λεβέντες μας δεν ξεχάστηκαν, όπως ο Μπαρμπαρός Χαϊρεντίν Πασάς δεν έχει πεθάνει στις καρδιές μας».

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Νέα παράταση στον μειωμένο ΦΠΑ, προεκλογικά -Σε πέντε νησιά
Η παράταση του ΦΠΑ, όπως είχε αποκαλύψει το iefimerida.gr, αφορά τη Λέρο, τη Λέσβο, την Κω, τη Σάμο και τη Χίο. Η σχετική κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και της υφυπουργού Κατερίνας Παπανάτσιου δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ και προβλέπει παράταση έως τις 31 Δεκεμβρίου.
Για ποιους λόγους παρατείνεται ο μειωμένος ΦΠΑ
Στην απόφαση για την παράταση του μειωμένου ΦΠΑ γίνεται αναφορά στην «εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη αντιμετώπισης των συνεπειών των αυξημένων προσφυγικών ροών» στα συγκεκριμένα πέντε νησιά όπως επίσης και «στο γεγονός ότι ο μέσος αριθμός των φιλοξενούμενων στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των προαναφερόμενων νησιών κατά το χρονικό διάστημα 1.6.2018 έως 31.5.2019 υπερβαίνει τη δυναμικότητα φιλοξενίας ανά νησί, όπως αυτή προσδιορίζεται από την πράξη σύστασης κάθε Κέντρου».
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, η απόφαση προβλέπει ότι παρατείνεται για έξι μήνες- από 1.7.2019 έως και 31.12.2019- η μείωση κατά 30% των συντελεστών του ΦΠΑ για τα νησιά Λέρο, Λέσβο, Κω, Σάμο και Χίο και για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που προβλέπονται στις διατάξεις των παρ. 4 και 5 του άρθρου 21 του ν. 2859/2000.

«Πράσινο φως» από ΣτΕ για 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή
Ενέκρινε η αρμόδια Επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας (αριθμ. 101/2019 Γνωμοδότηση), το αίτημα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατ' εξαίρεση συνέχιση των διαδικασιών πρόσληψης των 4.500 μόνιμων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού κατά την προεκλογική περίοδο.
 «Θετική εξέλιξη» χαρακτήρισε την απόφαση ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.
«Είναι μια θετική εξέλιξη η σημερινή απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής του ΣτΕ, ώστε να μην υπάρχει χαμένος χρόνος προκειμένου για την έγκαιρη ολοκλήρωση της διαδικασίας των 4.500 μόνιμων διορισμών στην Ειδική Αγωγή», σχολίασε.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »