*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουνίου

"Απίστευτα" ΜΟΥΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ με τους Γ. Καρυπίδη και Μίνα Μπάτζιου! Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Ματθαίος Σαββίδης...

28 Ιουνίου
*Απίστευτα τρομερή επιτυχία σημείωσε την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 21:00 το βράδυ στο ξενοδοχείο Elisso η συναυλία «Summer 2019: Μουσικά χρώματα» που συνδιοργάνωσαν το Σωματείο Καπνεργατών Εργοστασίου ΣΕΚΕ Α.Ε. και η Θρακική Θεατρική Σκηνή Ξάνθης με τους απίστευτους τραγουδιστές Γιώργο Καριπίδη και Μίνα Μπάτζιου και την ορχήστρα τους: Γ. Κουλαουζίδη στα πλήκτρα, Φώτης Ζανελάρης στο βιολί και Κώστας Ουζουνίδης στο μπουζούκι.
……
*Στην όμορφη καλοκαιρινή εκδήλωση την Τετάρτη το βράδυ στο Elisso, διασκέδασαν και οι Δήμαρχοι Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης και Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, συνοδευόμενοι από δημοτικούς συμβούλους τους, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Ξάνθη», Πασχάλης Λύρατζης με στελέχη του συνδυασμού του, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με τον Περικλή Καρβουνίδη και την σύζυγό του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης με τον Χρήστο Παμπουκίδη, μέλη του ΕΒΕ Ξανθης και την κόρη του Χρύσα και πλήθος κόσμου!
……
*Από την όμορφη κοινή εκδήλωση της Θρακικής Σκηνής και του Σωματείου Καπνεργατών Εργοστασίου ΣΕΚΕ Α.Ε. την Τετάρτη το βράδυ στο Elisso, δεν ήταν δυνατόν να λείπουν ο πρόεδρος της Εταιρείας, Παναγιώτης Ταρενίδης και ο Διευθυντής της και πρώην υπουργός Αλέξανδρος Κοντός που ήρθε έστω και με...μεγάλη καθυστέρηση;!
……
*Μάλιστα, ο γνωστός ορθοπεδικός της Ξάνθης και πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ», Ματθαίος Σαββίδης είχε τα γενέθλιά του όπου τα γιόρτασε στο τραπέζι των… Δημάρχων με μια υπέροχη τούρτα, ενώ ένα τραγούδι του αφιέρωσε ο εκδότης του ΜΑΧΗΤΗ, Πάνος Παπαδόπουλος για να του ευχηθεί μ’ αυτό τον τρόπο χρόνια πολλά!
-Όταν ο κ. Σαββίδης ρωτήθηκε πόσα χρόνια έκλεισε… εκείνος τους απάντησε «28»!!! Εύχομαι γιατρέ να τα χιλιάσεις...
……
*Το παρόν έδωσαν την Τετάρτη το βράδυ στο Elisso και η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ξάνθης με τον συνδυασμό «Πολίτες για την Ξάνθη», Σταυρούλα Καζάκη μαζί με την κολλητή της Δέσποινα Παπαδοπούλου, ενώ στην παρέα τους στο ίδιο τραπέζι κάθισαν ο επιχειρηματίας του My Club Νίκος Πετράκος με τη σύζυγό του Γιάννα, ο Δημήτρης Πετρόπουλος και ο Σταύρος Μωραϊτης της Θρακικής Σκηνής!!!
……
*Ο Δημήτρης Πετρόπουλος όμως σε κάποια στιγμή της βραδιάς, πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε κάποια τραγούδια, το ίδιο όμως έκαναν και η Χρύσα Μωραϊτη αλλά και ο Αντώνης Χειμωνίδης εισπράττοντας και οι τρεις τους το χειροκρότημα όλων!!! Χαμός...του χαμού!
....



Τα…γενέθλιά του …μπασκετικά, γιόρτασε ο Πρόεδρος του Λεύκιππου Ξάνθης Ματθαίος Σαββίδης και μάλιστα με υπέροχη τούρτα που είχε επάνω ένα κεράκι…Στον Πρόεδρό τους ευχήθηκαν τα χρόνια τους πολλά ο Ιππόλυτος, ο Πέτρος Τσίλογλου, η Λιάνα, ο Θοδωρής, ο Λεωνίδας Μαγιάννης, ο Χρήστος Βαχαρίδης, ο δικηγόρος Θωμάς Ξανθόπουλος και η Μαιευτήρας Χειρούργος γυναικολόγος Νεκταρία Γ. Παπαδοπούλου-Σαββίδου
Σημειώνω ότι προηγήθηκαν τα γενέθλια του Προέδρου στα Μουσικά Χρώματα της Θρακικής Σκηνής στο Elisso Hotel το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου. Και του χρόνου...
 
Ο Ιούδας!



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »