*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Με...Φανουράκη άνευ "γριούλας" ο Σπύρος στη Γενισέα! Τα καλύτερα παραπολιτικά...

28 Ιουνίου
Εγώ Στέλιο μου δεν έχω πρόβλημα με τους… Φλωρινοκλαριώτες και τη Θρακική Σκηνή. 
Και το απέδειξα και με την σημερινή μου παρουσία…
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν κυριολεκτικά οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ με τους πλέον «κινητικούς» τους τρεις χριστιανούς, οι οποίοι όχι μόνο δικαιώνουν τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. στο πρόσωπό τους, αλλά έχουν και άριστες ανθρώπινες και πολιτικές σχέσεις μεταξύ τους.
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Ναι σε λίγο θα μας πείσεις ότι η Μαρίνα λέει στους δικούς της ψηφίστε Σπύρο, ο Σπύρος στους δικούς του λέει ψηφίστε Σαλτούρο κι ο Σαλτούρος λέει… ψηφίστε Μαρίνα και Σπύρο!
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Κι όσο για τον Μιχάλη Λομβαρδέα. Αυτά που λέει εδώ κι εκεί είτε για τον γιατρό, είτε για τον παιδότοπό του, το δημοτικό ραδιόφωνο κλπ να τα πει ΦΩΝΑΧΤΑ και δυνατά!
-Και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης!!! Να τελειώνουμε και με τους νυν αλλά και με τους… επόμενους! Είναι ευκαιρία…!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Ποτέ δεν είναι… «αργά!» Και ιδίως για τους Επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μετά την Μαίρη Τσιακίρογλου που την «δούλεψαν» κανονικά και ο Μιχάλης Πουσπουρίκας με δήλωσή του εξέφρασε την… ικανοποίησή του για το ψηφοδέλτιο και τους υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ.!
-Οπότε με τον τρόπο  «δικαίωσαν» και τον Πρόεδρο του κόμματος που δεν τον επέλεξε αυτούς για υποψήφιους βουλευτές..
Αυτό σκέφτηκα όταν έμαθα για την… βαθιά ικανοποίησή του για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Ξάνθη.
*Η ένστασή μου. Κρίμα να μην βάλουν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.. στο Νομό Ξάνθης και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, να ικανοποιηθεί ακόμη περισσότερο ο Μιχάλης Πουσπουρίκας! Ειλικρινά κρίμα.. Και κρίμα που δεν έβαλαν επίσης και τον Σκορδούλη να… ικανοποιηθώ κι εγώ!!!
……
*Αποκλειστικό. Ο συνδυασμός του Βασίλη Τσολακίδη συναντήθηκε λέει (σ.σ. Παρών μάλιστα στη συνάντηση ήταν και ο Γιώργος Παραστατίδης…) και αποφάσισε να «συνεργαστεί» με τον νυν Δήμαρχο  Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη για το καλό του Δήμου βέβαια και των υπό εκκαθάριση τριών  δημοτικών εταιρειών…
-Ζητώωωω!
……
*Πως… αισθάνονται οι Ξυνιδαίοι για την θερμή υποδοχή του Εφραίμ στη Ξάνθη με τέτοιες υψηλές Τιμές Αρχηγού ξένου κράτους;
-Καλή ερώτηση, προς το παρόν όμως προσπαθώ να απαντήσω πρώτα στα δικά μου εσώψυχα…! Με την βαθιά υποχρέωση να ομολογήσω ότι ο Στέργιος δικαιώθηκε σε όλα! Δυστυχώς…
.......
*Μαθαίνω οτι ο Σπύρος Τσιλιγγίρης πήγε στη Γενισέα να κάνει αγώνα για την Νέα Δημοκρατία και τον εαυτό του, συνοδευόμενος απο τον....Φανουράκη! Πως δεν πήραν "μαζί" τους και την "γριούλα" με τον Γιώργο Μυλωνά της Ελληνικής Λύσης; 

Απίστευτοι… υποψήφιοι βουλευτές που θα… «σώσουν» την Ξάνθη Μας! Ενώ… ΔΕΝ «μιλάνε» τους εμφανίζουν ως… ηγέτες!
Θα μου πείτε ότι αυτή είναι η δουλειά των «επαγγελματιών» που εκπροσωπούν τα γραφεία τύπου των υποψηφίων βουλευτών, όλα όμως έχουν και τα όριά τους…
Δεν είναι δυνατόν για παράδειγμα όταν μάλιστα είναι παρόντες και τόσοι άνθρωποι σε μια εκδήλωση, να εμφανίζουν τον «υποψήφιό» τους ότι πολιτικό… «ηγέτη» και να γράφουν μάλιστα και αυτά που είπε… όταν για παράδειγμα ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. το μόνο που κάνει καλά, είναι να βγάζει… φωτογραφίες με τους υποτιθέμενους… ψηφοφόρους και οπαδούς του!!!
Για παράδειγμα στην εκδήλωση που οργάνωσε  πριν λίγες μέρες στο Elisso ενώ εμφανίστηκε ο κύριος Σπύρος Τσιλιγγίρης, όχι μόνο να μιλάει στους συναδέλφους του και να τον ακούν αυτοί… προσοχή, αλλά και να δεσμεύεται απέναντί τους ότι θα τους εκπροσωπήσει στη Βουλή… επάξια, ενώ δεν άνοιξε το στόμα του!
Ή μάλλον το άνοιξε μόνο για να πιεί… κρασί και να δοκιμάσει λίγο καρπούζι μαζί τους! (σ.σ. Διότι αυτό περιλάμβανε και το μενού της εκδήλωση Τσιλιγγίρη με τους γιατρούς… οπαδούς του!).

Ελισάβετ Γιαννίκη: Γιατί αποφάσισα να κατέβω υποψήφια 
με το ΜέΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη!
«Γιατί αποφάσισα να κατέβω υποψήφια βουλευτής με το ΜέΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη»;
Η γνωστή και μαχητική δικηγόρος Ελισάβετ Γιαννίκη, μιλάει την Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 11.30 στον ραδιοσταθμό Life 921 fm και στον Σταύρο Μωραϊτη απαντώντας στο πιο σημαντικό ερώτημα…
Τι ήταν αυτό που την «κέρδισε» και την έπεισε να κατέβει υποψήφια βουλευτής με το κόμμα του Γιάννη, πως έγινε η γνωριμία τους και γιατί ΠΙΣΤΕΥΕΙ τόσο πολύ στο κόμμα που λέγεται ΜέΡΑ25!!! 
Περισσότερα την Δευτέρα 1   Ιουλίου και στον Life 921 fm.

ΝΟΔΕ ΞΑΝΘΗΣ: Την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 20.30 η παρουσίαση 
των υποψηφίων βουλευτών στο εκλογικό κέντρο (Εμπορική Λέσχη)
Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 20.30, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, στην οποία θα λάβει χώρα η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Νίκης της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη, στο εκλογικό κέντρο της παράταξης επί της οδού Βασ. Κων/νου 44 (Εμπορική Λέσχη). Στις 26 Μαΐου ήταν η μόνο η αρχή, γιατί στις 7 Ιουλίου ξεκινάμε με μια ισχυρή Ξάνθη για μια αυτοδύναμη Ελλάδα!
Ξάνθη, 21/06/2019
Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης
Μιχάλης Πατεράκης
(σ.σ. Δηλαδη επιτέλους θ' ακούσουμε τον Σπύρο Τσιλιγγίρη που δεν μίλησε ποτέ επί 5ετία ως Περιφερειακός σύμβουλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ, να...αγορεύσει!;)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »