*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουνίου

Απίστευτη παραβίαση ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ από τον γιατρό Σπύρο Τσιλιγγίρη! Με πήρε «υπάλληλός» του ζητώντας την στήριξή του, στις… εκλογές!

28 Ιουνίου
*Όλοι θυμούμαστε ότι ο «θρασύτατος» κύριος που ακούει στο όνομα Σπύρος Τσιλιγγίρης, στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. (Δεκέμβρης 2015),  είχε «στρατοπεδέψει» στο γραφείο του Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη, αγωνιζόμενος να τον βγάλει… Πρόεδρο, εγγράφοντας μάλιστα και δεκάδες…Ρομά του Τοπείρου προκειμένου να ψηφίσουν στο εκλογικό κομματικό τμήμα Ερασμίου!
Και λέω θρασύτατος, γιατί ο εν λόγω κύριος την επομένη των εκλογών που εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος της Ν.Δ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «αυτομάταως» μετεξελίχθηκε από την επομένη σε οπαδό του Περιφερειάρχη Χρήστου  Μέτιου, ώστε δια μέσω αυτού….να εμφανιστεί ως…Μητσοτακικός, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να «πάρει» μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη!  Με μοναδικό προσόν την «ευκολία» να…αλλάζει «αρχηγούς»!
……
*Βέβαια θα μου πείτε όλα αυτά περασμένα ξεχασμένα (από τον Δεκέμβρη του 2015 πέρασαν σχεδόν 4 χρόνια)…και θα το αποδεχόμουν.
Αν ξαφνικά χθες δεν δεχόμουν ένα «απίστευτο» τηλεφώνημα στο κινητό μου από άγνωστη κυρία που εμφανίστηκε ως… «υπάλληλος» του κυρίου Τσιλιγγίρη, ζητώντας με ονομαστικά μάλιστα, να στηρίξω την…υποψηφιότητά του!
Γνωρίζοντας άριστα ότι στον συγκεκριμένο κύριο το μόνο «προσόν» που αναγνωρίζω –και το έχω γράψει πολλές φορές- είναι οι…επενδύσεις του σε καφέ μπαρ και… καφενεία αν και γιατρός στο επάγγελμα!
-Για λόγους που όσοι είναι βέβαια στη «πιάτσα», ξέρουν και το λόγο!
……
*Βέβαια δικαίως θα με ρωτήσετε…Μας είναι δυνατόν, ένας γιατρός και επιστήμονας όπως ο Σπύρος Τσιλιγγίρης που ισχυρίζεται ότι «με… ΠΡΟΣΟΧΗ οι συνάδελφοί του γιατροί άκουσαν την ομιλία και τις… προτάσεις που θα αναπτύξει στη Βουλή», ενώ στη πραγματικότητα δεν… άνοιξε καν το στόμα του σε εκδήλωση που οργάνωσε την περασμένη Τρίτη στο Elisso πλην του ότι, φωτογραφήθηκε και… τσούγκρισε μαζί τους ένα ποτήρι κρασί συνοδεία… καρπουζιού, πως είναι δυνατόν να «βγάζει» την όλη ενέργειά του, όχι στο αντικείμενό του (ως γιατρός…), είτε ως… επιχειρηματίας» μπαρ ή καφενείων…
-Δικό του όμως θέμα και δικό του δικαίωμα!
……
*Από πού κι ως που όμως και με ποιο δικαίωμα, ζητάει την… ψήφο μου, αφού ούτε γιατρός είμαι, ούτε… ιδιοκτήτης καφενείου ή καφέ; (σ.σ. Εκτός αν με μπέρδεψε με τον Θόδωρο τον Πύρρο ή με τον Καλτσά…).
Κι επειδή μπορεί να αμφισβητήσετε ο στενός του συνεργάτης κύριος Φανουράκη αυτά που σας γράφω, σας δίνω και το κινητό της συγκεκριμένης υπαλλήλου του κυρίου Σπύρου Τσιλιγγίρη που είναι το 6981060123 και αγνοώ περί τίνος πρόκειται!
……
*Ρωτάω ευθέως λοιπόν τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη.
1. Που βρήκε το κινητό μου τηλέφωνο ο συγκεκριμένος υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.;
Από τον κύριο Τζιτζικώστα; Από τον ευγενή «βλάχο» Στάμο Τριμίτζιο; Από τον Φανουράκη, από τον Πύρρο ή από τον… Γιώργο Σκορδούλη;
Ή μήπως από το Μητρώο μελών της Νέας Δημοκρατίας όταν ψήφισα στις εσωκομματικές εκλογές του 2015 και υποτίθεται είναι… απόρρητο και αποτελεί αυστηρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ;  Γιατί παρόμοια τηλέφωνα πήραν κι άλλα μέλη του κόμματος;
2.Ποιος έδωσε το συγκεκριμένο μητρώο μελών στον συγκεκριμένο άνθρωπο, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ καταφανέστατα τα προσωπικά δεδομένα κύριε Αυγενάκη; Ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κύριος Νίκος Κιατίπης; Ο νυν Πρόεδρος;
3. Η συγκεκριμένη κυρία που μου τηλεφώνησε στο κινητό μου, γνωρίζοντας μάλιστα και το όνομα αλλά και την ιδιότητά μου από πού κι ως αντλεί το θράσος να τηλεφωνεί στα μέλη του κόμματος και να τους ζητάει να ψηφίσουν τον κύριο Σπύρο Τσιλιγγίρη;
4. Οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. Δημήτρης Σαλτούρος, Μαρίνα Παυλίδου έχουν στα χέρια τους το παλιό μητρώο μελών που ψήφισαν στις εκλογές του 2015;
Κι αν δεν τα έχουν πως αυτό βρέθηκαν «μόνο στα χέρια»του Σπύρου Τσιλιγγίρη; Οπότε και υπάρχει μείζον ηθικό και πολιτικό πρόβλημα για την ίδια την παράταξη!!!
(σ.σ. Εκτός αν το «σύστημα» Τζιτζικώστα διαθέτει τόσο ισχυρά στεγανά στο κόμμα με Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »