*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιουνίου

See Through Και η Βάσω Παυλακάκη στο πλευρό του Δημήτρη Σαλτούρου Οι ειδήσεις με άλλο στυλ

26 Ιουνίου
Συνοδεία της πρωταθλήτριάς Βασιλικής Παυλακάκη, ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Ν. Ξάνθης Δημήτρης Σαλτούρος επισκέφθηκε χθες στο Εύλαλο το Δημαρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα Τοπείρου και την αγορά όπου και συνομίλησε με τον κόσμο!
………………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Σεβόμαστε όλους τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων και φυσικά και της Ν.Δ., δεν είναι όμως δυνατόν από τη μια να μας υβρίζουν, είτε οι ίδιοι, είτε… «εκπρόσωποί» τους κι από την άλλη να μας στέλνουν τα δελτία τύπου με τις… δραστηριότητές τους!
-Μα είναι δυνατόν;
……
*Κι επειδή εκτός των άλλων, πάντα είμαστε ειλικρινείς με τους φίλους μας, καλό θα ήταν αυτοί που το «παίζουν» ακόμη φίλοι μας –και δεν εννοώ μόνο τον Στάμο-απέναντί μας να μάθουν να είναι ντόμπροι και ειλικρινείς, όπως ήμασταν κι εμείς μαζί τους και μάλιστα με ανιδιοτέλεια… Κι ο νοών νοείτω!
……
*Καταλαβαίνω επίσης τον Μανώλη Φανουράκη ότι από τη μια θέλει να δείξει την «ευγνωμοσύνη» του στον υποψήφιο βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Γιώργο Μυλωνά επειδή έφυγε από τον Σάββα Μελισσόπουλο και τον ακολούθησε στο ψηφοδέλτιο του Τσέπελη, στη ζωή όμως δεν είναι δυνατόν να είσαι ταυτόχρονα και με έναν υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. αλλά και με έναν υποψήφιο βουλευτή του Βελόπουλου με τελικό αποτέλεσμα δυστυχώς την «αυτο-γελοιοποίηση».
-Και σε  τελική ανάλυση τι κατάλαβε; Να του τα σύρει και δικαίως μάλιστα ο Βαγγέλης Βασιλειάδης και να «ζημιώσει» και τον γιατρό πολιτευτή της Ν.Δ. αλλά και τον πολιτευτή του Βελόπουλου…
Κι όλα αυτά γιατί του αρέσει να το «παίζει»… πολιτικός παράγοντας, ενώ δεν είναι τίποτε άλλο από ο… Φανουράκης! Τόσο απλά… (σ.σ. Και ειλικρινά λυπάμαι πολύ γιατί δυστυχώς το μόνο που καταφέρνει μετά τα γεγονότα στο Πούρναλικ, είναι να εκτίθεται ο ίδιος και να «μπαίνει» στο στόχαστρο όλων… Καλή η διαχείριση «εξουσία», έχει όμως και τα «κακά» της…).
……
*Πάντως για να είμαι ειλικρινής όλοι περιμένουν πως και πως την… ομιλία του Σπύρου Τσιλιγγίρη στη εκδήλωση της ΝΟΔΕ και στο εκλογικό κέντρο που άνοιξε στην Εμπορική Λέσχη.
Βλέπετε πέντε χρόνια ο γιατρός στο Περιφερειακό συμβούλιο δεν άνοιξε ποτέ το στόμα του και όλοι κρέμονται πλέον στα… χείλη του! Καθότι άλλο να… αγορεύσεις στο καφενείο του Καλτσά (το οποίο έκλεισε κιόλας κι ας μην είναι… γκαντέμης!) κι άλλο ενώπιον των πολιτών για να τους αναλύσεις το όραμα και τις ιδέες σου…!

Συνελήφθησαν 5 άτομα στην Αλεξανδρούπολη 
για παράνομες οικοδομικές εργασίες
Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 24/25-6-2019, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 60, 50, 50, 40 και 33 ετών, διότι εντοπίστηκαν να εκτελούν οικοδομικές εργασίες, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας 51χρονης ημεδαπής, στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας της αρμόδιας αρχής.

ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ 
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ… ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ 
ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ!
Μαθαίνω ότι γελάνε στα χωριά του Νομού Ξάνθης οι πολίτες όταν κατεβαίνει να τους «μιλήσει» ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης που μπήκε… «φυτευτός» στο κόμμα όταν ο Αλέξανδρος Κοντός είπε το μεγάλο ΟΧΙ στα κεντρικά και απέσυρε την υποψηφιότητά του… αφού είναι φοβερά αδύναμος στον πολιτικό λόγο και τις περισσότερες φορές αρκείται στο να τους πει δυο λόγια για το ποιος είναι και όπου φύγει - φύγει, αφού δεν το «έχει» ο άνθρωπος…
Κι αυτό γιατί καλό παιδί ο  γιατρός και ειδικά για το… De novo ή τα μπαράκια του Πύρρου, μόνο τυχαία όμως επί 5 χρόνια στο Περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ δεν άνοιξε ποτέ το στόμα του… αφού και που εκλέχτηκε Περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές του 2014, περισσότερο στον Κοντό το οφείλει!
Έτσι όπως μαθαίνω. πηγαίνει στα χωριά, συστήνεται ως… γιατρός και υποψήφιος βουλευτής και… φεύγει!
Καλό παιδί… αλλά αυτό δεν αρκεί!

ΚΑΒΑΛΑ: 43χρονος και 48χρονος έκλεβαν ρεύμα
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε, προέβη σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία του στην πόλη της Καβάλας.
Επίσης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 58χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε, προέβη σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία του σε χωριό της Καβάλας.

Η Ελισσάβετ Γιαννίκη υποψήφια βουλευτής Ξάνθης του ΜέΡΑ25 
του Γιάννη Βαρουφάκη -Ποιοι είναι οι άλλοι υποψήφιοι
Τον Φεβρουάριο του 2016 ιδρύθηκε στο Βερολίνο το Πανευρωπαϊκό κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη (DiEM25) με κύριο σκοπό τον εκδημοκρατισμό της Ευρώπης.
Στις 26 Μαρτίου του 2018 ιδρύθηκε στην Αθήνα το Μέτωπο Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25), το ελληνικό πατριωτικό μέτωπο των υπεύθυνα ανυπάκουων ευρωπαϊστών, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πρώτου στην ιστορία δι-εθνικού πανευρωπαϊκού κινήματος για τον εκδημοκρατισμό της Ευρώπης και της κάθε χώρας μας ξεχωριστά – του DiEM25.
Στις Ευρωεκλογές του 2019 για 400 ψήφους το ΜέΡΑ25 δεν κατάφερε να εκλέξει τον πρώτο Ευρωβουλευτή του.
Στις Εθνικές εκλογές του Ιουλίου του 2019 το ΜέΡΑ25 ζητά την ψήφο των πολιτών και φιλοδοξεί να καταγράψει την είσοδό του στην Ελληνική Βουλή, για να επαναφέρει την αισιοδοξία και την ελπίδα ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος να βγούμε από την κρίση πέρα των μνημονίων που μας επέβαλαν.
Οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΜέΡΑ25 στον Νομό Ξάνθης είναι η Γιαννίκη Ελισσάβετ (Νομικός – Δικηγόρος), ο Παπαδούδης Αντώνιος (Επιχειρηματίας) και ο Τσάμης Γεώργιος (Εκπαιδευτικός – Ηθοποιός).

Κωνσταντινούπολη: Τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών. 
Ποιο είναι το ποσοστό του Ιμάμογλου
Ο νικητής των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη Εκρέμ Ιμάμογλου έλαβε το 54.21% των ψήφων, έναντι 44.99% του Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Αυτά είναι τελικά αποτελέσματα των εκλογών στην Κωνσταντινούπολη που οριστικοποίησαν τον θρίαμβο του Εκρέμ Ιμάμογλου και που ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο της Τουρκίας (YSK).
Συγκεκριμένα, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, έλαβε 4.741.868 ψήφους, με τον αντίπαλό του να συγκεντρώνει 3.935.453. Η διαφορά ανήλθε 806.415 ψήφους. Η συμμετοχή ανήλθε σε 84,5%. 8.740.000 εκατομμύρια ήταν τα έγκυρα ψηφοδέλτια και 178.599 τα άκυρα. Περισσότεροι από 10.560.000 εκατομμύρια ήταν οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι.
Ο Σαντί Γκουβέν, επικεφαλής του YSK δήλωσε σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα ότι οι υποψήφιοι έχουν περιθώριο μέχρι να εφεσιβάλουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Δεν είναι ξεκάθαρο πότε ο Ιμάμογλου θα αναλάβει την εντολή δημάρχου, με το CNN Turk να μεταδίδει πως θα του δοθεί το νωρίτερο σήμερα Τετάρτη.

Συνάντηση Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Μητροπολίτη ΦΝΘ κ. Στέφανο
Συνάντηση σε πολύ εγκάρδιο κλίμα με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο είχε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στην Καβάλα.
Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούν τον τόπο μας.
Ο Σεβασμιότατος ενημέρωσε τον κ. Παναγιωτόπουλο για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας και τις δράσεις που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα.
Από την πλευρά του ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε ειδική αναφορά στην πρόταση που έχει κάνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη διασύνδεση σε μια ενοποιημένη πολιτιστική εμπειρία παγκόσμιας εμβέλειας των μνημείων του Αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων, του Βαπτιστηρίου Αγ. Λυδίας, της Αρχαίας Εγνατίας Οδού και του Τύμβου της Αμφίπολης, σε μία διαδρομή «στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» που μπορεί να δρομολογήσει αναπτυξιακές δράσεις και στην κατεύθυνση του θρησκευτικού τουρισμού.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »