*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Η τελευταια βραδιά του Ζίβκοβιτσ ήταν στο ΚΥΤΤΑΡΟ..

26 Ιουνίου
*Τελευταία βραδιά στην Ξάνθη, την περασμένη Κυριακή 23 Ιουνίου, για τον δημοφιλή τερματοφύλακα της ομάδας της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη όπου από τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και πού λέτε να το γιόρτασε πριν τον αποχαιρετισμό και μάλιστα μέχρι τις 03:00 ξημερώματα Δευτέρας;;;
-Μα στη βραδιά «Ladies Night» στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, παρέα με φίλους αλλά και τον δημοφιλή DJ Κώστα Σπυριάδη που συνεχώς του αφιέρωνε τραγούδια του αποχαιρετισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ζιφκοβιτς… μας φεύγει αύριο.. πάει Παοκ!».
-Ζίβκο… καλή επιτυχία στη νέα σου ομάδα τον ΠΑΟΚ!
……
*Τα πήρε «άγρια» το δημοφιλές ζεύγος, ο DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ Κώστας Σπυριάδης και η αγαπημένη του Χριστίνα, με κάποιον ή κάποια που όχι μόνο τους κακολογεί αλλά και τους προσβάλει!
-Η κοινή απάντηση του Κώστα και της Χριστίνας σε αυτόν – αυτή που από τη ζήλεια του –της πάει να τους ματιάσει;;;
-Διαβάστε: «Απαραίτητη προϋπόθεση για να μας προσβάλεις, είναι να εκτιμάμε την άποψη σου!!!!»!
……
*Και συνεχίζω τη στήλη με το αποκαλυπτικό κουίζ της ημέρας που όπως πάντα θα πολυσυζητηθεί στα… δημοσιογραφικά «πηγαδάκια»!...
-Ποια γνωστή δημοσιογράφος εφημερίδας της Ξάνθης, η οποία τον τελευταίο καιρό έγινε… στιλάκι, ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα μαθήματα τένις και μάλιστα… βραδινά;;;
-Και μπορεί τα μπαλάκια να φεύγουν αλλού ντ’ αλλού αλλά, όπως έμαθα, η μίνι φούστα που φοράει στις προπονήσεις έχει κάψει καρδιές και προκάλεσε ουκ ολίγα «εγκεφαλικά»!!!
……
*Από κοινού live εμφανίσεις με το Ξανθιώτικο μουσικό συγκρότημα «Ντιριντάχτα» κάνει αυτή την περίοδο η… δημοφιλής Καβαλιώτισσα τραγουδίστρια Γεωργία Τζανή!
-Την περασμένη Κυριακή 23 Ιουνίου η Γεωργία μαζί με τους… «Ντιριντάχτα», (Φίλιππο Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη) τραγούδησαν και διασκέδασαν νύφη, γαμπρό και καλεσμένους σε δεξίωση γάμου στο κέντρο διασκέδασης «Νεράϊδα» στην Ξάνθη!!!
……
*Εργασία και διασκέδαση συνδυάζει ταυτόχρονα στη Θάσο, όπου εργάζεται ως σερβιτόρος στο «Makryammos Bungalows», ο δημοφιλής νεαρός ηθοποιός της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής Ξάνθης, Χαράλαμπος Κυρκούσης!
-Στη φωτογραφία τον βλέπετε όλο χαρά χθες το μεσημέρι να περιμένει πιστός στο ραντεβού του τους συναδέλφους του για βουτιές στη θάλασσα!
……
*Και τέλος, συνεχίζεται στην Ξάνθη ο μεγάλος διαγωνισμός της δημοφιλούς ιστοσελίδας delivery «fagi.gr» με έπαθλο ένα μπουκάλι στο My Club!
-Παράγγειλε από το «Φαγί» και κέρδισε κάθε Παρασκευή ένα μπουκάλι με την παρέα σου στο My Club Xanthi! Γιατί... χωρίς διασκέδαση δεν γίνεται!
-Νικητής της πέμπτης κατά σειρά κλήρωσης αναδείχθηκε ο Γιώργος Κυριακίδης! -Ξεκίνησε ήδη ο διαγωνισμός για την επόμενη 6η κλήρωση!
Μήπως θα είσαι εσύ ο νικητής;
Δες περισσότερα στο https://bit.ly/2VK4H6V
Ο Ιούδας!

ια κάθε ομάδα, ιατρική περίθαλψη για τυχόν τραυματισμούς και κάλυψη του αγώνα από επαγγελματία διαιτητή.


Δήλωση Συμμετοχής: 6978223697

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »