*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουνίου

See Through Στο πλευρό του Δημαρχόπουλου Λύρατζης και Παράσχος Ευστρατίου. Οι ειδήσεις με άλλο στυλ

01 Ιουνίου
Άντε ΛΕΒΕΝΤ(η)… και… Δήμαρχος Ξάνθης! 
Με τις ευχές όχι μόνο του Τσέπελη και του θείου σου του Μετέ… αλλά και του… Μπογιάρ!
……………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Να είμαι ειλικρινής… Όπως μου είπε λοιπόν ο Σταύρος Μωραίτης, δυνατά μπήκε υπέρ του Δημαρχόπουλου από χθες ο Πασχάλης Λύρατζης, μη ξεχνώντας να στείλει μάλιστα και το δικό του μήνυμα στον Φανουράκη και την παρέα του…
-Την Κυριακή η ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ σας περιμένει στις κάλπες, να κάνετε αυτά που κάνατε την… περασμένη Κυριακή στο Πούρναλικ!!! Στο πλευρό του μάλιστα έχει και τον Παράσχο Ευστρατίου.
(Θα φανεί Σταύρε μου....Θα φανεί στις κάλπες...)
……
*Κάτι μου λέει πάντως ότι την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Πούρναλικ, ο Φανουράκης αυτήν τη φορά δεν θα μπορέσει να «τρομοκρατήσει» κανέναν με τους μεταφερόμενους «ταλιμπάν» του!!! Και τον περιμένουν πολλές εκπλήξεις μάλιστα…
……
*Ευθέως ρωτάω  τον εργολάβο που πήρε τους… υπόγειους κάδους (στον Σταύρο Γιαννώτα αναφέρομαι…) και εξ’ αιτίας του μάλιστα κάποιοι, υβρίζουν και τον Δημαρχόπουλο..
Αληθεύει ότι στηρίζει… Ζερενίδη; (Να το δω κι αυτό…).
.....
-Γιατί αν συμβαίνει αυτό, θα υπενθυμίσω στους δημότες ότι η μητέρα του Δώρα Γιαννώτα την είχε κάνει και αντιδήμαρχο ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης…
……
*Προς Φένια Τσαγκάλα ενταύθα. Αλήθεια Φένια μου, μετά το «πούλημα» που έφαγες και εσύ από τον Τσέπελη και το ...«δίκτυό» του τι έχεις τώρα να πεις; Είσαι ικανοποιημένη για τα «παιχνίδια» που παίχτηκαν πίσω από την πλάτη σου αφού όπως αποδείχτηκε  περίτρανα…
-Για… νεροκουβαλήτρια τελικά σε θέλανε οι «υπαρχηγοί» του Τσέπελη! Κι όχι για να εκλεγείς δημοτική σύμβουλος!
(σ.σ. Και στα είχα πει και στη γιορτή του Νίκου Πετράκου…).
……
*Προς Μανώλη Τσέπελη ενταύθα. Μετά το ΜΑΥΡΟ που σε περιμένει την Κυριακή το βράδυ στις κάλπες… θα έχεις τουλάχιστον το σθένος να παραιτηθείς από δημοτικός σύμβουλος και να πας στο σπίτι σου;
Άλλωστε ο συνδυασμός σου έχει έτοιμο ήδη τον νέο ΑΡΧΗΓΟ που ακούει στο όνομα… Λεβέντ Ποιος στη χάρη σας!! Κανείς δεν θα πληρώνει στα Κιμμέρια πλέον νερό… Μόνο ο… Μπογιάρ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ! ΙΧ που οδηγούσε 48χρονος 
παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 30χρονο πεζό
Την 31-5-2019 και ώρα 02.25, στο 161,5ο χλμ της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης - Ορμενίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 30χρονο ημεδαπό, ο οποίος κινούνταν πεζός στο οδόστρωμα. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ: Ψήφο κατά συνείδηση, 
ας επιλέξουν οι δημότες τον καταλληλότερο για Δήμαρχο Αβδήρων
Ψήφο κατά συνείδηση προτρέπει η παράταξη του Βασίλη Τσολακίδη για τον Δήμο Αβδήρων. Ας επιλέξουν οι δημότες τον καταλληλότερο για Δήμαρχο Αβδήρων, αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
Η ανακοίνωση της παράταξης ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ στο Δήμο Αβδήρων:
Συνδημότες και συνδημότισσες,
Φίλες και φίλοι
Θα ήθελα για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω όλους όσους μας ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα. Την οικογένεια μου, τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, τους φίλους, τους εθελοντές μας, τις οικογένειες των υποψηφίων μας. Παράλληλα, σεβόμαστε και όσους δεν μας στήριξαν.
Διαβεβαιώνουμε την κοινωνία ότι κάναμε τον πιο έντιμο αγώνα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε αθέμιτα μέσα για να αλλοτριώσουμε συνειδήσεις.
Δυστυχώς, όμως κάποιοι άλλοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και κατάφεραν να ανατρέψουν τα αποτελέσματα χωρίς να τους ενδιαφέρει το μέλλον του τόπου μας.
Εμείς συνεχίζουμε την ίδια αταλάντευτη τακτική, για το λόγο αυτό προτείνουμε στους ψηφοφόρους μας να ψηφίσουν λευκό στην δεύτερη Κυριακή, επειδή για μας είναι η πλέον πολιτικά έντιμη στάση.
Ας επιλέξουν οι συνδημότες όποιον κρίνουν αυτοί κατάλληλο ως Δήμαρχο και εμείς βάσει του νέου εκλογικού νόμου θα συζητήσουμε προτάσεις και λύσεις που αποβλέπουν στην αναβάθμιση του Δήμου μας.
Με εκτίμηση,
Τσολακίδης Α. Βασίλειος
Επικεφαλής παράταξης συνΕΡΓΑΣΙΑ

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης
Θρήνος στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο, κόσμο στην είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη. Την είδηση μετέδωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η φίλη του και επίσης ηθοποιός Καίτη Φίνου. Σύμφωνα με την ίδια την κ. Φίνου τον θάνατό του επιβεβαίωσε φίλος της οικογένειας του ηθοποιού.
Ο γνωστός ηθοποιός εδώ και πολλές μέρες έδινε μάχη για τη ζωή του καθώς νοσηλευόταν από τα μέσα Φεβρουαρίου στο Σπηλιοτοπούλειο Ίδρυμα. Σε καθημερινή βάση βρέθηκαν στο πλευρό του η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση και φυσικά τα παιδιά του.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΜΙΓΑΣ: Στην αναμέτρηση των δύο, 
δεν θα μπορούσαμε να προβούμε σε οποιεσδήποτε υποδείξεις.
Ευχαριστούμε θερμά όσους πίστεψαν στο πρόγραμμα και τον σχεδιασμό μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών, αποδοκιμάζοντας ταυτόχρονα την πόλωση και προσβλέποντας σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.
Δυστυχώς η πλειοψηφία των συμπολιτών μας επέλεξε να αναμετρηθούν, την προσεχή Κυριακή για τη θέση του Περιφερειάρχη, οι δύο υποψήφιοι που προέρχονται από τον συντηρητικό χώρο.
Στην αναμέτρηση αυτών των δύο, σεβόμενοι τις Αρχές και τις Αξίες μας και εμπιστευόμενοι τον κόσμο που μας στήριξε, δεν θα μπορούσαμε να προβούμε σε οποιεσδήποτε υποδείξεις.
Άλλωστε, η παράταξή μας έχοντας ως κύριο άξονα τις προτάσεις και το πρόγραμμά μας, έχει λάβει σαφέστατη εντολή: να συμμετέχει ενεργά στο Περιφερειακό Συμβούλιο, επιδοκιμάζοντας καταρχήν όσες ενέργειες και πολιτικές αποβλέπουν στο καλό της Περιφέρειας και αποδοκιμάζοντας κατά δεύτερον όσες πολιτικές αποφάσεις και πρακτικές εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα.

ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης: Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης 
τελεί σε ομηρία από την ανικανότητα των ιθυνόντων
Η καθολική αποτυχία της κυβέρνησης σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη, αποτυπώνεται γλαφυρά και στον τομέα της Υγείας. Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης τελεί σε ομηρία από την ανικανότητα των ιθυνόντων, λειτουργώντας βασισμένο κυρίως στην αυταπάρνηση και τις θυσίες των εργαζομένων. Έτσι, πέραν από την Ουρολογική κλινική που εδώ και καιρό υπολειτουργεί ελλείψει προσωπικού, από παράλειψη των αρμοδίων οργάνων του Νοσοκομείου, πολύ σύντομα τα ίδια προβλήματα θα συναντήσουν τόσο το καρδιολογικό όσο και το οφθαλμολογικό τμήμα. Δυστυχώς, οι αρμόδιοι δεν μερίμνησαν παρά τις επισημάνσεις, να προσλάβουν μόνιμους ειδικούς οφθαλμίατρους στο Οφθαλμολογικό τμήμα με αποτέλεσμα να μειωθει ο  χρόνος ειδικότητας στο ΓΝΞ, οδηγώντας στην άμεση αποχώρηση ειδικευόμενων ιατρών και δημιουργώντας σοβαρότατο ζήτημα ομαλής λειτουργίας του τμήματος. Ταυτόχρονα, η παράλειψη της Διοίκησης του Νοσοκομείου να επιδιώξει την Προκήρυξη Θέσεων Καρδιολόγων για το ΓΝΞ, πρόκειται με βεβαιότητα να αποψιλώσει από ιατρικό προσωπικό το καρδιολογικό τμήμα, αφού σύντομα αποχωρούν γιατροί χωρίς να αντικαθίστανται. Η Υγεία αποτελεί κατεξοχήν δείκτη κοινωνικής δικαιοσύνης. Έχουμε θετική πρόταση, εμπεριστατωμένη, κοστολογημένη, αλλά είμαστε και απέναντι τόσο στο ύφος όσο και στο ήθος της κυβέρνησης. Είναι ώρα και η χώρα μας να αντιμετωπίσει την Υγεία όπως όλες οι προηγμένες χώρες. Γιατί αξίζουμε καλύτερα!
Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης
Μιχάλης Πατεράκης

Στο Διδυμότειχο του Έβρου ο υπερτυχερός του Τζόκερ - Κέρδισε 1.7 εκατ.
Τύχη βουνό φαίνεται πως είχε ένας κάτοικος της Θράκης το βράδυ της Πέμπτης καθώς μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος.
Ο λόγος για τον υπερτυχερό του Τζόκερ που κέρδισε το ποσό των 1.770.869,20 ευρώ στην κλήρωση της Πέμπτης, πετυχαίνοντας σωστά το 5+1.
Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο Διδυμότειχο του Έβρου, ενω επίσης, ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 2η κατηγορία (5) το οποίο κερδίζει το ποσό των € 78.861,92, στη Θεσσαλονίκη.
Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 02/06/2019 είναι 600.000 ευρώ.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »