*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουνίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Το ΑΚΥΡΟ που προτείνει ο Παπαχρόνης και η μη εκλογή Μπογιάρ και Φένιας....

01 Ιουνίου
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΑ «ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ» ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ… ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ;!
«Γελάει» και το παρδαλό κατσίκι με το ...διάγγελμα του «αρχηγού» Παπαχρόνη να πάνε την Κυριακή οι Ξανθιώτες στη Ξάνθη και να ψηφίσουν… ΑΚΥΡΟ!
Λογική που εμφανώς βέβαια εξυπηρετεί μόνο τους… ταλιμπάν του Φανουράκη στο Πούρναλικ και τους ευπαθείς πληθυσμούς που εξαγοράζονται! (σ.σ. Η παράταξη Τσέπελη - Ζερενίδη άλλωστε έχει μπόλικο χρήμα και το αποδεικνύει..)
Και το ερώτημα της τοπικής κοινωνίας…
Δηλαδή ο Παπαχρόνης και οι δημοτικοί του σύμβουλοι, τι επακριβώς επιδιώκουνε με το ΑΚΥΡΟ; Να «χαρίσουνε» το Δήμο Ξάνθης στον… Φανουράκη και τον Τσέπελη; Επειδή πρότεινε στον Παπαχρόνη ο Τσέπελης, αυτόν που ο Παπαχρόνης έλεγε να πάει… σπίτι του μετά από 30 χρόνια την… Κοινωνική πολιτική; Ακόμη δηλαδή δεν ορκίστηκαν κι άρχισαν τις… συναλλαγές; Απίστευτο πράγματι…

Το… ψέμα και υποκρισία για την μη εκλογή της Χρυσούλας Δημούδη!
Γνωστός… «Τσεπελοφύλακας» μετά από το σχόλιό μου για την μη εκλογή της Χρυσούλας Δημούδη για 3-4 ψήφους, μου επετέθη και αντί να μιλάει για την ταμπακιέρα, αναφέρει μεταξύ των άλλων και τα εξής:
«Το ψέμα, η υποκρισία και το παπατζιλίκι, δεν έχει όρια σε αυτήν την πόλη και ειλικρινά κανείς δεν γνωρίζει το πού μπορούν να φτάσουν ορισμένοι εργολάβοι λάσπης.
Για παράδειγμα θα αναφέρουμε πως ξαφνικά κάποιοι, ανακάλυψαν πως είναι σημαντική η παρουσία της Χ. Δημούδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης κλπ».
-Υποκρισία και ψέμα σε τι; Στο ότι ο γιατρός Ιπποκράτη Καμαριδης πήρε 575 ψήφους Και εκλέχτηκε 3ος σε σταυρούς, αφού τον βοήθησε και ο Τσέπελης, ενώ η Χρυσούλα Δημούδη πήρε 358 ψήφους και εκλέχτηκε πρώτη… αναπληρωματική; Υποκρισία και ψέμα σε τι; Στο ότι αναρωτηθήκαμε γιατί ο γιατρός δεν της έδωσε καμιά 10αριά ψήφους να… ξεπεράσει τους Φανουράκη και Μπούτο και να εκλεγεί;
(Sorry Χρυσούλα που γράψαμε αυτό που πιστεύουμε…).

ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΝΙΑ ΤΣΑΓΚΑΛΑ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΟ;
Κι επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, να ρωτήσω όμως και το άλλο στον Φανουράκη, τον γιατρό και τον Τσέπελη…
Μήπως τελικά και οι Μπογιάρ και Φένια Τσαγκάλα, όπως και ο Παντελής Παντέλος φυσικά....
Δεν… εξελίχτηκαν σε… νεροκουβαλητές σας; Αν δεν έφερναν δηλαδή στο Πούρναλικ οι Φανουράκης και Ζερενίδης τους «ετεροδημότες» με τα… πούλμαν από την Θεσσαλονίκη την περασμένη Κυριακή, θα έβγαιναν οι ίδιοι; Και με τον τρόπο αυτό δεν στέρησαν μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο από τους υπόλοιπους που δεν είχαν τέτοιους… μηχανισμούς και ψηφοφόρους;
Δείτε τις ψήφους που πήρε και εκλέχτηκε η πρώτη 10άδα και θα διαπιστώσετε πολλά περισσότερα από αυτά που γράψαμε...! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »