*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Τελευταία βραδιά σήμερα στη Ξανθίππη για την Μάνια...

01 Ιουνίου
*Τίτλοι τέλους για τη φετινή σαιζόν στα Lives της Μάνιας Ασλάνογλου και των συνεργατών της, Ανέστη Χατζημεστή και Δημήτρη Μαραντά στο εστιατόριο «ΞΑΝΘΙΠΠΗ», που σήμερα θα είναι η τελευταία βραδιά για να αποχαιρετήσουν τη σαιζόν που πέρασε και να υποδεχθούν το… καλοκαίρι!
-Ιδού και η ανακοίνωση της «ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ»:
«Τελευταίο Σάββατο (1/6/2019) για αυτή τη σεζόν με την Μάνια και το επιτελείο της!! Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε!!!
reserve (2541023627)».
……
*Μια μοναδική βραδιά με γεύσεις «sushi» από την Άπω Ανατολή, έρχεται την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 21:00 το βράδυ στο «Wine Area», στην αυλή της ταβέρνας «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ», (πεζόδρομος Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη) που φέτος ο Χρήστος Μιχαλακίδης πρωτοπορεί και παρουσιάζει κάθε εβδομάδα διαφορετικές βραδιές γευσιγνωσίας!
-Μη χάσετε αυτή την υπέροχη βραδιά και κλείστε ρεζερβέ καλώντας στο τηλέφωνο 25410 73606.
……
*Και μια ευχάριστη είδηση για όλους τους αγρότες, αναγνώστες της στήλης:
-Διοργανώνεται και φέτος η 22η Γιορτή του Αγρότη, το Σάββατο 08 Ιουνίου 2019 στο Γήπεδο της Νέας Καρυάς Καβάλας στις 20:00 το βράδυ.
Μαζί φέτος σε ένα μεγάλο, παραδοσιακό γλέντι θα είναι ο Θύμιος Γκογκίδης και στο σαρακατσάνικο τραγούδι ο Στράτος Καραίσκος!!!
«Ελάτε να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να τιμήσουμε την αγροτιά, όπως μόνο οι αγρότες ξέρουν!!!», αναφέρει η πρόσκληση των διοργανωτών!
Γενική είσοδος 3 ευρώ!
……
*Άλλη μια εβδομάδα θα λείψει στη Λέσβο ο αθλητικογράφος του «ΜΑΧΗΤΗ» και του «Next tv» Γιάννης Τσιλιγκιρίδης ο οποίος μετέβει για να δεί την κόρη του που εργάζεται δασκάλα σε σχολείο του νησιού!
-Αυτό μου αποκάλυψε με πίκρα και παράπονο ο κολλητός του ο Αμίς που τριγυρνάει μόνος κι έρμος στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης!!!
-Γι’ αυτό κι εγώ του αφιερώνω τη φωτογραφία με τον Γιάννη τον κολλητό του μπροστά στο τζουκ μποξ του άλλου κολλητού τους του Νεκτάριου!
-Υπομονή Αμί, θα έρθει ο Γιάννης και θα αλωνίζετε και πάλι όχι μόνο την πλατεία αλλά και τα… «τσιμπούσια» στα αθλητικά στέκια του νομού!!!
……
*Την Παρασκευή 7 Ιουνίου ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια μοναδική συναυλία στην Λέσχη Κομοτηναίων στη γειτονική μας πόλη!
-Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα παρουσιάσει την παράστασή του «Βόλτα στα Εξάρχεια», που ξεχώρισε, συζητήθηκε και αγαπήθηκε τον χειμώνα που μας πέρασε, περιοδεύει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα!
-Μαζί του ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα.
Μηχανικός Ήχου: Γιώργος Κορρές
Είσοδος 10 euro
Τηλ. κρατήσεων 2531401408.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »