*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουνίου

Τα «κουφά», οι brothers, το δημοτικό ραδιόφωνο, τα «χρυσοπληρωμένα 30άρια», ο Τηλέμαχος, ο Μιχάλης Λομβαρδέας και η διαπλοκή!

27 Ιουνίου
*Αρχίσανε και τα ...«κουφά» οι brothers και μάλιστα πριν ο Τσέπελης ακόμη αναλάβει Δήμαρχος Ξάνθης με αντ’ αυτού Αντιδήμαρχο τον γιατρό…
……
*Χθες λοιπόν ο εις αδελφός Τένης Καμαρίδης με τίτλο «Ποιοι είναι οι «τρίτοι» του Δημοτ. Ραδιοφώνου που… χρυσοπληρώνονται;», απευθύνεται στον… «αδελφό» του και μάλιστα με την ιδιότητα του «επικεφαλής» της παράταξης που είχε το 2014 όταν… κατέγγελνε Τσέπελη, Δ. Μπένη κλπ και απολαύστε αυτούσιο το ερώτημά του κατά το γνωστό...Τένης κερνάει και Ιπποκράτης πίνει:
«Προς τον Ιπποκράτη Καμαρίδη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και επανεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης, ενταύθα: Τι έγινε γιατρέ μου με εκείνο το περιβόητο 30αρι (σε χιλιάδες ευρώ εννοώ) που δεν μπορούσατε να βρείτε που πάει κάθε χρόνο απ’ τα κονδύλια του Δημοτικού Ραδιοφώνου, τα οποία φυσικά προέρχονται από το ταμείο του Δήμου Ξάνθης; Ποιοι είναι αυτοί οι «τρίτοι» που φθάνουν να παίρνουν 20 και 30 χιλιάδες ευρώ κατ’ έτος (αληθεύει το κατ’ έτος;) και γιατί δεν μπορούμε να μάθουμε εμείς οι ταπεινοί μη δημοτικοί σύμβουλοι; Εκτός κι αν έλαβες την σχετική απάντηση και μας το κρύβεις… Γιατί αν δεν ενημερώθηκες εσύ ως θεσμικός και δεν το γνωρίζουμε κι εμείς, τότε θα πρέπει εδώ και τώρα ο Μιχάλης Λομβαρδέας να μας πει που ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Και μιλάμε για πολλά λεφτά και μιλάμε για κάποιους «τρίτους» που ουδείς γνωρίζει. Καιρός να μάθουμε επιτέλους πριν μας το πει ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου που έτσι κι αλλιώς θα αναλάβει από τον Σεπτέμβριο!
Τένης Καμαρίδης»
……
*Μέχρι εδώ όλα καλά, με μια διαφορά! Ότι τα περιβόητα… «30άρια» ο Λομβαρδέας -έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος- τα «κληρονόμησαν» επί εποχής Λάκη Στυλιανίδη – Τσέπελη - Τηλέμαχου Αρναούτογλου και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και συγγενικό πρόσωπο… διαμορφωτή κοινής γνώμης και φανατικού μάλιστα… Τσεπελικού!
……
*Επίσης όταν τον ρωτάς για το συγκεκριμένο θέμα, τον ίδιο τον Λομβαρδέα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού ραδιόφωνου το πρώτο που κάνει είναι να «δείχνει» τον… Τηλέμαχο Αρναούτογλου, λέγοντας ότι «επί χρόνια, αυτός είναι που έχει τα γενικά ΚΟΥΜΑΝΤΑ και όποια Πρόεδρος πήγε να του κάνει τον «τσαμπουκά» (σ.σ. Όπως η Σοφία Καραγιαννίδου ή ο Κώστας Γιαγτζόγλου για παράδειγμα…), «βρήκε τον μπελά του»!
-Τώρα που θα αναλάβει ο γιατρός, ιδού ας τα βάλει με τον Τηλέμαχο…
……
*Ποιο όμως είναι το σοβαρότερο όλων; Ότι ο Μιχάλης Λομβαρδέας με την ιδιότητα του Αντιδήμαρχου Δόμησης διατείνεται ότι κάθε φορά που πάει στα πλαίσια της αρμοδιότητάς του να ελέγξει τον… Παιδότοπο του γιατρού και να επιβάλει πρόστιμα, του επιτίθεται είτε ο αδελφός του, είτε ο… ίδιος!!!! Και κάπως έτσι «δικαιολογεί» και το… χθεσινό «κερασάκι» του Τένη…
-Αλήθεια ή ψέματα; Θα φανεί λίαν συντόμως…
Αυτό όμως που σας υπογράφω εγώ είναι ένα. Και με Τσέπελη - Ιπποκράτη Καμαρίδη η… παντοκρατορία του Τηλέμαχου Αρναούτογλου θα συνεχιστεί!!! Διότι εκτός των άλλων, έχει την ισχυρή στήριξη και του Σταύρου Καρυπίδη… Θυμηθείτε με!
……
*Κατά τα υπόλοιπα (τα του παιδότοπου δηλαδή…), η θέση μου έχει διατυπωθεί εδώ και καιρό κι είναι ξεκάθαρη.
Υπάρχουν ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ παραβάσεις καθήκοντος, άφθονη διαπλοκή και φυσικά και καραμπινάτες παρανομίες… γενικώς…
-Και τα παράπονα στο Δήμαρχο! Και στους Εισαγγελείς…
……
*Κι όσο για τον Μιχάλη Λομβαρδέα. Αυτά που λέει εδώ κι εκεί είτε για τον γιατρό, είτε για τον παιδότοπό του, το δημοτικό ραδιόφωνο κλπ να τα πει ΦΩΝΑΧΤΑ και δυνατά!
-Και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης!!! Να τελειώνουμε και με τους νυν αλλά και με τους… επόμενους! Είναι ευκαιρία…!
(σ.σ. Και μια αποκάλυψη...Για τον συγκεκριμένο "παιδότοπο" τριγυρνούσε και ο Τσέπελης αυτές τις μέρες στο Δημαρχείο....Τι επακριβώς ήθελε; Μπορεί να μας το πει δημόσια; Γιατί εμείς ξέρουμε...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »