*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουνίου

See Through Μια βραδιά μουσικής μαγείας στο Elisso με τη Θρακική Σκηνή...Οι ειδήσεις με άλλο στυλ

27 Ιουνίου
«Γούρι»!; Στο πρώην εκλογικό κέντρο του Τσέπελη, στέγασε το εκλογικό του κέντρο ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης (Μιχαήλ Βόγδου 18α). Λέτε να ξαναδούμε βουλευτές τους… Στάθη Γιαννακίδη και Γρηγόρη  Στογιαννίδη;
………………………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Ήταν μια βραδιά μαγεία αυτή η χθεσινή του Γιώργου Καρυπίδη και των άλλων παιδιών στο Elisso Hotel.
Απίστευτη, καλοκαιρινή και από αυτές που μένουν και δεν τις ξεχνάς ποτέ…
…..
*Παρών και ο Αλέξανδρος Κοντός φυσικά στη χθεσινή εκδήλωση της Θρακικής Σκηνής και του Σωματείου εργαζομένων της ΣΕΚΕ στο Elisso Hotel. Άνετος, ευδιάθετος και κεφάτος όσο ποτέ…Όπως επίσης ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, οι Δήμαρχοι Αβδήρων και Τοπείρου, ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης Δημήτρης Σαλτούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με την σύζυγό του και τον Περικλή Καρβουνίδη, ο Νίκος Πετράκος με την Γιάννα, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης με υποψηφίους του συνδυασμού ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης  Στέλιος Μωραϊτης με τον Σπύρο Κάλφα και την κόρη του Χρύσα που είπε και 2-3 υπέροχα τραγούδια, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Πατεράκης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης Κώστας Χατζηελευριάδης,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων Νίκος Μαυρίδης και γενικά....φουλ όλο το καλοκαιρινό Ellisso Hotel! Με μια 3ωρη συναυλία μαγεία!
……
*Μόνο τον βλέπω τον Σπύρο Τσιλιγγίρη στις φωτό του φωτογράφου που τον συνοδεύει στις επισκέψεις του στα χωριά…
Τον Φανουράκη δεν τον βλέπω πουθενά! Προφανώς ο Μανώλης ή δεν προλαβαίνει λόγω Βελόπουλου και Γιώργου Μυλωνά, ή αντί να φέρνει ψηφοφόρους, μάλλον «διώχνει»!
……
*Ε, δεν χρειάζονται πολλά για να πειστεί ο κόσμος να… μην ψηφίσει Σπύρο Τσιλιγγίρη. Απλά ας τον γνωρίσει και θα καταλάβει…
-Βέβαια θα μου πείτε εδώ γνωρίσαμε τον… πολιτικό λόγο του Τσέπελη και του Κηλικιώτη, οπότε γιατί να μας παραξενεύει ο γιατρός;
……
*Κατά γενική ομολογία έριξε πολύ δουλειά στο εκλογικό κέντρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης στην Εμπορική Λέσχη Ξανθης ο Πρόεδρος Μιχάλης Πατεράκης αυτές τις μέρες. Τα κατάφερε όμως άριστα κατά γενική ομολογία…
……
*Ερώτημα κρίσεως. Έχει μάθει ο Λευτέρης Αυγενάκης για τα νέα τερτίπια του Φανουράκη με τον υποψήφιο του Βελόπουλου στη Ξάνθη και τις νέες πολιτικές του συμπεριφορές;
……
*Τελικά ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Κιατίπης γιατί με το ζόρι θέλει να μας «πείσει» ότι δεν κάνει ούτε για… τρίτο ρόλο πλέον; Τα έκανε «μούσκεμα» με τον Κηλικιώτη και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο; Με το ζόρι να μας αποδείξει ότι η πιο σοφή ενέργειά του ήταν που… παραιτήθηκε από Πρόεδρος;
……
*Την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα ξεκινήσει από τον Έβρο το πρωί της Παρασκευής και θα συνεχίσει σε Κομοτηνή και Καβάλα ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει στάση και στην Ξάνθη.
Προκειμένου να… «ενημερωθεί» από τον κύριο… Σπύρο Τσιγγίρη και για τα «καφενεία»  της πόλης… Είπα…

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ 
ΠΟΥ… «ΕΔΙΩΞΑΝ» ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ
Πανηγυρίζουν όπως μαθαίνω οι Φανουράκης και Γιώργος Μυλωνάς γιατί «κατόρθωσαν» το μέγα ανδραγάθημα, να  «διώξουν» από την Κεντρική πλατεία της Ξάνθης την ομπρέλα του υποψηφίου βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Σωτήρη Μπαϊρακτάρη και το θεωρούν και….ανδραγάθημα!
Ανδραγάθημα σε τι Γιώργο Μυλωνά; Ότι ανάγκασες έναν συνυποψήφιό σου στην Ελληνική Λύση επειδή διαθέτει πολιτικό ήθος να μην ενδώσει στις προκλήσεις σας και να φύγει μόνος του; Αλήθεια, τι σας «πείραξε» εκεί ο Σωτήρης Μπαίρακτάρης; Κι αν στο ίδιο σημείο ήταν ένας υποψήφιος του ΚΚΕ  ή της ΛΑΕ ή του ΚΚΕ (μ-λ) θα τολμούσατε να κάνετε το ίδιο;
Πολύ θα ήθελα να μάθω…

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Σ.Ο.Ξ.
Με τέσσερα παιδιά του Σ.Ο.Ξ. (τρεις σκακιστές και μια σκακίστρια) εκπροσωπείται και φέτος η Ξάνθη στα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Νέων 8-16 ετών που θα διεξαχθούν από 25 Ιουνίου ως 1 Ιουλίου στην Πάτρα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλειος Αναγνωστόπουλος και o Νικόλαος Χρήστος Ταρχανίδης θα αγωνισθούν στην κατηγορία open ως δώδεκα ετών (Ο12), η Κωνσταντίνα Μανιάτη θα αγωνισθεί στην κατηγορία κοριτσιών ως δέκα ετών (G10) και ο Δημήτριος Πετρόπουλος Αντωνίου θα αγωνισθεί στην κατηγορία open ως 8 ετών (Ο8)
Καλή τους επιτυχία.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Επαρχιακή οδό Ξάνθης - Μαγγάνων, 
σκοτώθηκε 42χρονη
Το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Μαγγάνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονη ημεδαπή και επέβαιναν δύο ημεδαποί, μία 42χρονη και ένας 39χρονος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο ημεδαπές, ηλικίας 28 και 19 ετών. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 42χρονης και ο τραυματισμός της 63χρονης και του 39χρονου. Οι τρεις ημεδαποί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.


Φορτηγό έκανε "βουτιά" στην θάλασσα, στα Λιμενάρια Θάσου 

Βουτιά στο λιμάνι των Λιμεναριών στη Θάσο έκανε την Τετάρτη 26 Ιουνίου ένα φορτηγό.
Όπως αναφέρει το kavalanews.gr, το όχημα άρχισε να τσουλάει την ώρα που ξεφόρτωνε.
Από το συμβάν δεν τραυματίστηκε κανείς, ούτε προκλήθηκαν ζημιές στα σκάφη που είχε «δέσει» στο σημείο.
Προσκεκλημένος του Ελπιδοφόρου ναι μεν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, 
τα έξοδα όμως του ταξιδιού του, η Περιφέρεια τα πλήρωσε!
Στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου που έγινε στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.
Ο Δημήτρης Πέτροβιτς χαρακτήρισε την ενθρόνιση τού, μία μεγάλης σημασίας στιγμή για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, και μία διαδικασία από την οποία όπως είπε, επιστρέφει σοφότερος.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αντιπεριφέρειας Έβρου, «ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, μετέβη στην Αμερική, προσκεκλημένος του ιδίου του Αρχιεπισκόπου, τον οποίο γνωρίζει προσωπικά εδώ και αρκετό καιρό», αλλά τα χρήματα για το ταξίδι του στην Αμερική και στο Μανχάταν, η Περιφέρεια ΑΜΘ τα πλήρωσε! 
Σύμφωνα με το ίδιο δελτίο τύπου, «παράλληλα ο Δημήτρης Πέτροβιτς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον πρώην Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, ο οποίος όπως επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης, έχει κατά καιρούς δείξει την ευαισθησία του στα θέματα που αφορούν στη Θράκη»!...
(σ.σ. Άντε στην υγειά του επόμενου ταξιδιού Δημήτρη μου…Ξέρεις εσύ!).

Μέχρι πότε γίνεται η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων στο taxisnet
Παράταση έως τις 29 Ιουλίου 2019 έχει πάρει η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων 2019 για τα φυσικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις, με απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου.
Η αρχική προθεσμία έληγε στις 30 Ιουνίου.
Σύμφωνα με την απόφαση:
1. Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2018 των φυσικών προσώπων του άρθρου 3 του ν. 4172/2013, παρατείνεται μέχρι την 29η Ιουλίου 2019.
2. Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2018 των νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων του άρθρου 45 του ν. 4172/2013, που δεν έχουν υποβληθεί μέχρι τη δημοσίευση της παρούσας και των οποίων η προθεσμία υποβολής δεν έχει λήξει, παρατείνεται μέχρι την 29η Ιουλίου 2019.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »