*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουνίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Εμείς Τσέπελη θα σε ελέγχουμε, ξεκινώντας απο τις υπηρεσίες...

06 Ιουνίου
ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΤΣΕΠΕΛΗ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΟΨΙΜΩΝ «ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ» ΣΟΥ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ…
Το ποιος κατέβηκε στις εκλογές του 2014 με τη… δέσμευση ότι θα «καθαρίσει» τον Δήμο Ξάνθης από τα «βαρίδια» χαράσσοντας την… ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, είναι γνωστό σε όλη την τοπική κοινωνία και δεν θα τα ξαναλέμε…
Βέβαια στην πολιτική θα μου πείτε, ποτέ μην πεις ποτέ και δεν έχετε άδικο, αφού όλοι αυτοί που αλληλοκατηγορούνταν επί χρόνια ή έλεγαν για τον Τσέπελη ότι «έχει μετατρέψει τις δημοτικές εταιρείες σε… ιδιωτικές» κλπ τώρα γίνανε… υπερασπιστές και κολλητοί του, ας βγουν όμως αυτοί να απολογηθούν στον κόσμο κι όχι εμείς…
Εμάς δεν μας πτοούν Τσέπελη οι απειλές σου κι όπως κάναμε και επί Δημαρχόπουλου, θα ελέγχουμε και την δική σου εξουσία αλλά και όλους τους… όψιμους Τσεπελοφύλακες που θα διαχειρίζονται εξουσία, χρήμα και θα κλείνουν τα μάτια στις παρανομίες!
Και βέβαια θα ελέγχουμε και τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του Δήμου Ξάνθης, τους… συνεργάτες σου όπως λές, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα! Αυτοί πρώτα βάζουνε τις… υπογραφές!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΙΛΗΣΕ  ΚΑΙ ΣΑΝ…  ΜΠΕΝΗΣ! ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ 
ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ!
Περίμενε να εκλεγεί Δήμαρχος ο Τσέπελης για να δηλώσει τελικά σε φιλικό του έντυπο ο Δημήτρης Μπένης δυο πράγματα:
1. Το πρώτο ότι δεν του έγινε οποιαδήποτε πρόταση προεκλογικά από τον Τσέπελη για τη θέση του γενικού γραμματέα στο Δήμο Ξάνθης ή κάποια άλλη θέση…
2. Ακόμη όμως κι αν του γίνονταν μια τέτοια πρόταση, ο ίδιος δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. (σ.σ. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής με καθυστέρηση μάθαμε ότι η συγκεκριμένη θέση καταργήθηκε με τον νέο Κλεισθένη, οπότε και αδίκως κάποιοι υποψήφιοι για να πάνε με τον Τσέπελη του είχαν προτείνει άλλον απόστρατο της Αστυνομίας στη θέση του Γκοδοσίδη...).
3.Και στο ρεζουμέ των δηλώσεών είπε και  το παρακάτω ωραίο βέβαια. ο Δημήτρης Μπένης.
«Σε περίπτωση που δεν θα είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συμπαραταχθεί στο πλευρό του… Τσέπελη ως απλός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος γιατί ο στόχος ήταν κοινός… Να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Ξάνθης και να φύγει αυτή η δημοτική αρχή!».
-Σωστός… Να φύγει ο Δημαρχόπουλος, για να γίνει Δήμαρχος ο Τσέπελης που είχε… μετατρέψει παλιότερα τις δημοτικές εταιρείες σε… ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ και αγόραζε τα χωράφια από την ΑΤΕ για το ΦΥΣΙΣ!
Κατά τα λοιπά η δήλωση ότι και να του γίνονταν μια πρόταση για κάποια θέση… δεν θα την δέχονταν, εμένα προσωπικά με ικανοποιεί, έστω και αν επικαλείται ως δικαιολογία τις… επαγγελματικές υποχρεώσεις!

Ένας Μπένης ΥΠΟ τον Τσέπελη; Ναι ακόμη κι αν βρισκόμαστε σε δικαστική αντιδικία θα με «πλήγωνε» κάτι τέτοιο…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »