*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Χαμός στο ΚΥΤΤΑΡΟ λόγω του Μπαϊραμιού!

06 Ιουνίου
*Χαμός έγινε την περασμένη Τρίτη το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ που λόγω και του Μπαϊραμιού η κοσμοσυρροή ήταν μεγάλη!
-Και ενώ ήταν προγραμματισμένο στη συγκεκριμένη βραδιά να παίξει μουσική ο δημοφιλής DJ Κώστας Σπυριάδης, ο Τάκης Αλεξούδας «επιστράτευσε» εκτάκτως και τον Τόρη Παπαδήμα για… ενίσχυση!!!
……
*Ετοιμαστείτε τώρα γιατί ακολούθως θα σας παρουσιάσω τρεις εκρηκτικές βραδιές που ακολουθούν στο τρομερό My club της Ξάνθης!!!
-Αύριο Παρασκευή 7 Ιουνίου η καθιερωμένη Ελληνική βραδιά και ταυτόχρονα «Ladies Night», αυστηρά μόνο με EΛΛHNIKH MOYΣIKH, ελεύθερη είσοδο αλλά και ΔΩPEAN το πρώτο ποτό για OΛEΣ τις γυναίκες μέχρι τις 1.30
Mουσική Eπιμέλεια: Dj F. Itsakos και Dj G. Beretzikis!
-Doors Open at: 23:00
-Kρατήσεις: 25410-73536, 6946983923 & 6936688226
……
*Αυτό το Σάββατο 8 Ιουνίου στο MY η επίσης καθιερωμένη βραδιά «διασκεδάζουμε... MEXPI TO ΞHMEPΩMA», απολαμβάνοντας παράλληλα και vodka «Stoli»…
-Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00 με χαλαρό «περιβάλλον» και μετά τα μεσάνυχτα… κόλαση!!!
Info & RZV : 25410-73536
……
*Και τρίτο και… καλύτερο;;;
-Αυτό που σας περιμένει το άλλο Σάββατο 15 Iουνίου ΔEN EXEI ΞANAΓINEI ποτέ!!!
-Έρχεται να τραγουδήσει LIVE ο τρομερός και δημοφιλής «SinBoy» την μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού «MAMA» που γίνεται χαμός!!!
-Και δεν φτάνει μόνο αυτό, έρχεται επίσης και το αγαπημένο μας Jagermeister PARTY… το γνωστό πάρτι με τις εκρηκτικές χορεύτριες που χορεύουν ξέφρενα «φυλακισμένες» μέσα στο… κλουβί!!!
-Θέλετε κι άλλο;;;
-H βραδιά θα ξεκινήσει με τα Jajer Girls όπου θα μας υποδεχτούν με τον  «απαραίτητο εξοπλισμό» για να «απολαύσουμε» παρέα τους την μοναδική γεύση του Jägermeister ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ στους -20°C, σε σφηνάκι, σκέτο με πάγο, Cocktail Jagerito, με Energy Drink, με Tonic…!
-Tην μουσική επένδυση της βραδιάς θα αναλάβει o δημιουργός του MEGA HIT «MAMA» - Mr. SIN BO!
-Αυτό το πάρτι μην το χάσεις...
-Κρατήσεις: 25410-73536 & 6936688226
-Doors Open at: 23:00.
……
*Και τέλος για σήμερα, ο δημοφιλής DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ της Ξάνθης, Άρης Λοϊζίδης, αυτό το Σάββατο 8 Ιουνίου θα παίξει μουσική στο «Paralia beach bar» στην Κεραμωτή και θα διασκεδάσει όλους, λουόμενους και… μη!
Μην τον χάσετε!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »