*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουνίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Για να δούμε λοιπόν πως ο Τσέπελης θα περάσει τα θέματα της ΕΑΠΑΞ και της Αναπυξιακής....

06 Ιουνίου
*Δεν ήταν λέει επικοινωνιακός ο Δημαρχόπουλος, αλλά παρ’ όλα αυτά ο αστικός πληθυσμός τον… εξέλεξε Δήμαρχο Ξάνθης και με διαφορά μάλιστα από τον απόφοιτο Δημοτικού, αν δει κανείς τα αποτελέσματα!
-Διότι ήταν ναι μεν ήταν ΕΝΤΙΜΟΣ και ΚΑΘΑΡΟΣ σε σχέση με τον Τσέπελη είχε όμως και μια αλαζονεία που δεν την άντεχες εύκολα!
……
*Αυτά μου λένε πολλοί και να συμφωνήσω κι εγώ στα περί… αλαζονείας!
Καθότι το είχε καβαλήσει άσχημα το καλάμι και τα έγραφα συνέχεια, αλλά ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ  και πάλι… Του τα έγραφα ΜΟΝΟ εγώ!
-Κι ενώ ο γνωστός  Φανουράκης έβγαινε ως… «εκπρόσωπος» άλλης εταιρείας και τον κατηγορούσε ότι έπαιρνε… μίζες, αυτός πήγαινε για… τσίπουρα μαζί του στου Τσακίρογλου!
Που πανηγύριζε υπέρ του Τσέπελη! Και πολύ αμφιβάλω αν έχει ακόμη και σήμερα άδεια… τραπεζοκαθισμάτων στο πεζοδρόμιο του μαγαζιού του! Τον ΚΑΛΥΠΤΕΙ όμως ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Μιχάλης Λομβαρδέας! Όπως κάλυψε και τον Τσέπελη όταν έβγαζε ακόμη και… μπαριέρες στους δρόμους στις Γιορτές Π. Πόλης 2018. (σ.σ. Ας βγάλει και φέτος… Εκεί σε θέλω αδελφούλη).
……
*Από την άλλη βέβαια… Δεν  εκλέχτηκε και ο Λαμπάκης της Αλεξανδρούπολης που ο μέγας Σταυρακάρας και η Ψαθά υμνούσαν ως τον… καλύτερο Δήμαρχο της Ελλάδας; Κι ελάτε στην Αλεξανδρούπολη να δείτε τι… έργο έχει κάνει σε αντίθεση με τον ημέτερο Δήμαρχο Ξάνθης έλεγαν; Οπότε βγάλτε τα συμπεράσματά σας…
……
*Για να λέμε λοιπόν τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη.
Μολονότι ο Δημαρχόπουλος είχε απέναντι όλους αυτούς που μισούν θανάσιμα τον Αλέξανδρο Κοντό αλλά και αυτούς που δεν τους έκανε τα χατίρια και δεν παρανόμησε για πάρτι τους…
Ο Αστικός πληθυσμός παρά την τρομερή αποχή και παρά το λευκό και άκυρο του Παπαχρόνη και του Γιώργου Χατζηθεοδώρου αλλά και κόντρα στο σύστημα Σταυρακάρα - Στάθη Γιαννακίδη κλπ που τάχτηκαν με τον Τσέπελη, ψήφισε… Δημαρχόπουλο !! Και οι λόγοι είναι πολλοί βέβαια που αντιστάθηκαν οι πολίτες…
DEB όμως Μετέ, Γέρακας και Κιμμέρια έκαναν την ανατροπή κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς! Όπως και την «στροφή» των… «Τσικουλάτα» μετά την μη εκλογή του Ορχάν στο Δροσερό την πρώτη Κυριακή!
Που την δεύτερη Κυριακή «χολωμένος» από την μη εκλογή του, δεν κινήθηκε καθόλου..
……
*Μόνο λοιπόν στα παραπάνω εκλογικά τμήματα, πήρε πάνω από 1200 σταυρούς ο Τσέπελης και πήρε «κεφάλι» εκεί που ο Δημαρχόπουλος προηγούνταν με 55% στα πρώτα εκλογικά Τμήματα της πόλης! Κι άντε με το λευκό και άκυρο του Παπαχρόνη και τα γνωστά παιχνίδια του Λύρατζη, να το… ισοφαρίσεις!
……
*Κατά τα λοιπά, θα συμφωνήσω ότι  αυτό είναι και το «μεγαλείο» της Δημοκρατίας αλλά και με την θέση του Θανάση ότι και μια ψήφο παραπάνω… αρκεί!
-Και θα δεχτώ και αυτό που δημόσια και ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ έλεγε και ο «παλιός» Γιάννης Τσεγγελίδης, γνωστός και για το… έντιμο  «έργο» του στην πριν το Λύρατζη «Αναπτυξιακή»
-Τα «λαμόγια» θα πήγαιναν  με τα… λαμόγια!
Οπότε Γιάννη… Υποκλίνομαι…! Νενικήκατε!
Να δω όμως πως θα κρατήσετε από τον Σεπτέμβριο και πέρα τις υποσχέσεις που δώσατε…!
Και πως:
-Θα περάσετε το θέμα της  ΕΑΠΑΞ αλλά και της Αναπτυξιακής με τους 10 που έχετε και τους «3» του Λύρατζη! Από τώρα αγωνιώ…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »