*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαΐου

See Through Debate θα ζητήσει σήμερα στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο Παράσχος Ευστρατίου! Όλες οι ειδήσεις...

16 Μαΐου
Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη το βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χριστόδουλου Τοψίδη, στην Εμπορική Λέσχη Ξάνθης!
………………………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Πασχάλη Λύρατζη-ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ, Παράσχο Ευστρατίου, φιλοξενεί σήμερα στις 13.15 ο Πάνος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του NEXT tv.
Μιλάνε για όλους και για όλα.
……
*Να σημειώσω ότι ο Παράσχος ζήτησε ανοιχτό και δημόσιο debate των υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Ξάνθης ή αν δεν τολμάνε αυτοί, debate μεταξύ των εκπροσώπων τους…
Ιδού λοιπόν κύριοι Υποψήφιοι Δήμαρχε στείλτε τους εκπροσώπους σας…!
……
*Για παράδειγμα με χαρά ο Παράσχος Ευστρατίου θα αντιμετώπιζε τον εκπρόσωπο του κυρίου Τσέπελη, είτε αυτός λέγονταν Ζερενίδης, είτε αυτός λέγονταν Μούρκας… και το ίδιο και για τον Σταυρακάρα του Μελισσόπουλου που έβγαλε φωτογραφία με τον… σκύλο του, για να εμφανιστεί φιλόζωος και… προοδευτικός όπως όλοι οι σύγχρονοι πολιτικοί αστέρες!
……
*Πως αλλάζουν οι καιροί… Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις τον Δημήτρη Μπένη πρωί, μεσημέρι και βράδυ αυτές τις μέρες; Έξω από το εκλογικό κέντρο του Τσέπελη και το γωνιακό της Βενιζέλου…
Ο κάποτε υποψήφιος Δήμαρχος που ευαγγελίζονταν την… κάθαρση στο Δήμο Ξάνθης, έχει ξεπεράσει πλέον τον ίδιο τον… εαυτό του!
Ο δε Τένης που στις εκλογές του 2014 με τον αδελφό του τον γιατρό του καταμαρτυρούσαν τόσα και τον απειλούσε ο Μπένης με… αγωγές επειδή δημοσίευσε μια ανάρτηση του Τάσου Τεφρωνίδη, τώρα ομιλεί περί… πανηγυρικής αθώωσής του στην προχθεσινή δίκη!
……
*Αφού είναι… πανηγυρική η αθώωση, γιατί δεν δημοσιεύεις Τένη  μου την βεβαίωση που είχε ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ο πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχος για να στηρίξει τους… «κολλητούς» στο αστικό δικαστήριο με την ασφαλιστική εταιρεία;
-«Κολλητοί» που τιμωρήθηκαν με ποινή φυλάκισης 18 μηνών την Τρίτη από το Τριμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης;;; (σ.σ. Ποιος στη Ξάνθη –πλην των δικαστών και της Εισαγγελικής έδρας βεβαίως-δεν ξέρει ότι Σάκης Σιδηρόπουλος και Δημήτρης Μπένης είναι «κολλητοί» και… «αδέλφια» σχεδόν; Να σηκώσει το χέρι...).

58χρονος είχε αρχαία νομίσματα στο σπίτι του στη Δράμα
Συνελήφθη την 14-5-2019 το μεσημέρι, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης, 58χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην οικία του οκτώ (8) νομίσματα, που εμπίπτουν στις διατάξεις της νομοθεσίας περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Εφορία Αρχαιοτήτων Δράμας

Βραδιές κλασικής μουσικής στην Πολυχώρο Μάνος Χατζιδάκις.
Βραδιές κλασικής μουσικής θα πραγματοποιηθούν στον πολυχώρο τέχνης και σκέψης «οικία Μάνου Χατζιδάκι».
Την Πέμπτη 16 Μαΐου, ώρα 19.30 μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, των τάξεων πιάνου των καθηγητριών  Ε. Γκουγκούλη και  Μ. Τακούτσικου, και μαθητές από την τάξη μονωδίας  της ακαδημίας μουσικής, χορού και καλών τεχνών «Άσεν Διαμαντίεφ» της Βουλγαρίας, θα εκτελέσουν ρομαντικά έργα  και  έργα για φωνή και πιάνο. 
Την  Τετάρτη 22 Μαΐου, ώρα 19.30 οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, των τάξεων πιάνου των καθηγητριών Ε. Γκουγκούλη και Μ. Τακούτσικου θα παρουσιάσουν έργα για πιάνο, στο πλαίσιο του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων «Έργα για πιάνο της ρομαντικής περιόδου και έργα για πιάνο με ρομαντική χροιά». Είσοδος ελεύθερη.

Συνελήφθη 44χρονος Έλληνας καταζητούμενος στο αεροδρόμιο Χρυσούπολης
Συνελήφθη την Τρίτη (14-5-2019) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Αρχές της Γερμανίας, για απάτη, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις των ελληνικών Δικαστικών Αρχών.
Συγκεκριμένα, ο 44χρονος μετέβη στο παραπάνω αεροδρόμιο προκειμένου να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Φραγκφούρτη Γερμανίας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί το παραπάνω Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης καθώς επίσης εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Πέντε γαλάζιες σημαίες για τις παραλίες στην Ξάνθη
Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών, μαρινών και σκαφών αειφόρου τουρισμού.
Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε συνολικά πέντε παραλίες στην Ξάνθη με τον Δήμο Αβδήρων να συγκεντρώνει τις περισσότερες βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το Μυρωδάτο, τα Άβδηρα/Πόρτο Μόλο καθώς και τη Μάνδρα. Βραβεία απέσπασαν και δύο παραλίες του Δήμου Τοπείρου, το Εράσμιο και τα Μάγγανα.
Με 515 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει την 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, στο σύνολο των 47 χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, η Ελλάδα κατείχε το 12% των συνολικών βραβεύσεων.
Η ετήσια αναγγελία των βραβεύσεων του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία», έλαβε χώρα στην Ακτή Βουλιαγμένης, παρουσία πολλών εκπροσώπων της πολιτείας και κλαδικών φορέων του Τουρισμού.

Το μήνυμα της Άννας Μαρίας Ζαφειριάδου 
για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου και την υποψηφιότητά της!
Aγαπητοί φίλοι, ΦΒ φίλοι.
δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου να βγάλω μια φώτο "καθώς πρέπει" όπως είθιστε σε ανάλογες περιπτώσεις , ούτε να βγω να μοιράσω κάρτες , να σας σφίξω το χέρι και να έρθω προσωπικά να ζητήσω να με τιμήσετε με την ψήφο σας.
Αποφάσισα να θέσω μέρος της ενέργειας και των δυνατοτήτων μου στις υπηρεσίες του Δήμου μαζί με τον Γίωργο Χατζηθεοδώρου για σημαντικούς λόγους.
Πέρα από τα χρώματα και τα κόμματα, ο Κος Χατζηθεοδώρου
είναι ένας έντιμος ανοιχτόμυαλος οραματιστής, ταξίδεψε και ξέρει πολύ καλά πως πρέπει να ζουν τα ζωάκια, ποια είναι η σωστή διαχείριση τους,πως πρέπει να είναι μια πόλη στον πολιτισμένο κόσμο, επέλεξε καθαρούς ανθρώπους, που δεν προέρχονται από το τετριμμένο πολιτικό περιβάλλον, και φυσικά με στήριξε στον πόλεμο και τα εξώδικα από τον δήμο όταν καταφέρθηκα εναντίον του Δήμου και δεδομένου ότι ήξερε από την αρχή ότι δεν έχω χρόνο για προεκλογικές καμπάνιες.
Θα ζητήσω την υποστήριξη σας λοιπόν υποσχόμενη πως η αγάπη μου για τα ζώα είναι και θα είναι πάντα πιο πάνω από οποιαδήποτε βόλεμα , καρέκλα και ανταμοιβή, άλλωστε χρόνια τώρα προσφέρω για τον παραπάνω σκοπό με ίδια μέσα , παλεύοντας με την αναλγησία ,τις προκαταλήψεις την αμφισβήτηση και τις δαπάνες που απαιτεί το έργο αυτό!
Άννα Μαρία Ζαφειριάδου
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Πολίτες για την Ξάνθη του Γιώργου Χατζηθεοδώρου

Εξιχνιάστηκαν 3 διαρρήξεις επιχειρήσεων στην Κομοτηνή 
–Δυο Έλληνες οι δράστες
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τρεις (3) διαρρήξεις επιχειρήσεων, που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της Κυριακής 12-5-2019, στην πόλη της Κομοτηνής.
Συνελήφθησαν την Δευτέρα 13-5-2019 το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ένας 17χρονος και μία 14χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι όπως προέκυψε, διέρρηξαν τρεις (3) επιχειρήσεις, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και δύο κινητά τηλέφωνα.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα και ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, καθώς επίσης ένα ποδήλατο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »