*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Έτοιμος ο υπέροχος καλοκαιρινός χώρος στα ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ...

16 Μαΐου
*DJ ήταν ο Τόρης Παπαδήμας την περασμένη Κυριακή 12 Μαΐου το βράδυ στη βραδιά «Ladies Night» του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Εκεί βρέθηκε να διασκεδάσει και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Λαζάρου, που είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ξάνθης με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ» του Πασχάλη Λύρατζη, παρέα με τις κολλητές φίλες (και ψηφοφόρους) της Ντορίτα, Βάσια, και Κέλλυ!
-Ιδού τα τέσσερα υπέροχα κορίτσια με «φόντο» τον Τόρη που έπαιζε μουσική!
……
*Εντωμεταξύ, συνεχίζει κάθε Σάββατο να παίζει μουσική στο ΚΥΤΤΑΡΟ ο τρομερός DJ Άρης Λοϊζίδης!
-Ο Άρης μας περιμένει να διασκεδάσουμε με τις μουσικές επιλογές του και αυτό το Σάββατο 18 Μαΐου στο υπέροχο Ελληνάδικο της Ξάνθης και θα έχει μάλιστα μαζί του και τον προσωπικό του φωτογράφο, τον Σπύρο Αναφορίδης για τις απαραίτητες selfies για το Facebook!
……
*Έτοιμος ο καλοκαιρινός χώρος «wine area» στην υπέροχη αυλή της ταβέρνας «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» στον πεζόδρομο της «Εθνικής», Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη!
-Ο Χρήστος Μιχαλακίδης, έκανε πάλι το θαύμα του και δημιούργησε έναν υπέροχο χώρο στα… ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ για να απολαμβάνουμε το κρασί μας συνοδεία των υπέροχων πιάτων από το menu της κουζίνας!
-Αν θέλετε κι εσείς να απολαύσετε με την παρέα σας όμορφες γαστρονομικές στιγμές γευσιγνωσίας στα Φαναράκια, καλέστε στο τηλέφωνο 25410 73606 για να κλείσετε τραπέζι!
……
*Και ένα αποκλειστικό «πολιτικό»!
-Συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, έχοντας πάντα δίπλα του τον υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο, τον δημοφιλή showman, Γιάννη Φλωρινιώτη, αλλά και τον γνωστό «Πειρατή» και βασιλιά του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, Παναγιώτη Γεωργίου να προβάλει την υποψηφιότητά τους με κάθε ευκαιρία και κάθε τρόπο στο Facebook!!!
-«Πειράζει που είναι μεγάλες φίρμες;;;»!
……
*Oι «TaVril» επιστρέφουν την Κυριακή 19 Μαΐου (21:00) στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο «Καθ’ οδόν Cafe Rock Bar» στην Πλατεία Αντίκα, μία μέρα μετά την εμφάνισή τους στο #live των #Baildsa και έρχονται με φόρα για μία ακουστική, Rock βραδιά!
Οι Alexis Grammenidis και Mixalis Zougoulos (TaVril) θα μας παρουσιάσουν τα (ουκ ολίγα) δικά τους τραγούδια, αλλά και πολλές διασκευές από Elvis, Rolling Stones και Μπαχ(!), μέχρι Σιδηρόπουλο, Μπαλάφα και... Καρβέλα, συνοδευόμενα από ιστοριές άλλοτε σοβαρές και άλλοτε (υποτίθεται) αστείες. Τους περιμένουμε!
……
*Η χειμερινή σεζόν στα lives του «Nostos Live» θα κλείσει έτσι όπως πρέπει, με μια δυνατή «λαϊβάρα», το Σάββατο 8 Ιουνίου!!!
-Ένα συγκλονιστικό MOTORHEAD Live αφιέρωμα, από μια καταπληκτική μπάντα από την Θεσσαλονίκη, τους FULL THROTTLE!
-Θα μας ξεσηκώσουν και θα μας ταρακουνήσουν για τα καλά με, τις  αγαπημένες τραγουδάρες των θρυλικών Motorhead, αλλά και όχι μόνο, καθώς θα μας παρουσιάσουν και δικά τους τραγούδια αλλά και άλλες metal διασκευές!
Ετοιμαστείτε για μια καυτή βραδιά, all night long!
Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »