*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαΐου

Η «πανηγυρική» αθώωση του Δημήτρη Μπένη, η 18μηνη καταδίκη των κολλητών του και η απάντησή μου στον όψιμο υποστηριχτή του!

16 Μαΐου
*Του είπα του Τένη Καμαρίδη (σ.σ. που… «ξεχνάει» τόσο γρήγορα!)
-Θα παίρνει σε όλα απαντήσεις!!! Και ιδιαίτερα όταν επιχειρεί να με θίξει με τις εμμονές και τους δαίμονές του...
……
*Τένη Καμαρίδη λοιπόν στο επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά ότι θα είσαι πάντα ιδιαίτερα προσεχτικός… -ακόμη κι αν τώρα «γλύφεις» αυτούς που κατακεραύνωνες με τον αδελφού σου παραμονές δημοτικών εκλογών το 2014 και σε απειλούσαν με αγωγές και μηνήσεις επειδή φιλοξένησες ανάρτηση του Τάσου Τεφρωνίδη εναντίον τους!
-Και αναφέρομαι φυσικά στον πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης Δημήτρη Μπένη!
-Τον οποίο ο αδελφός του ο γιατρός είχε καταγγείλει ΔΗΜΟΣΙΑ ως ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ τότε ότι… πλήρωνε προκαταβολικά τον εργολάβο της πλατείας πριν παραληφθεί το έργο μάλιστα, ενώ δεν… πλήρωνε τους επαγγελματίες της Ξάνθης!
……
*Επί της ουσίας ωστόσο: Έγραψε λοιπόν χθες ο Τένης Καμαρίδης, αποφεύγοντας βεβαίως να γράψει την είδηση. Δηλαδή των καταδίκη των δυο κολλητών του (σ.σ. Του ζεύγους Σιδηρόπουλου…) με 18μηνη φυλάκιση:
«Αθώος «πανηγυρικά» ο Δημήτρης Μπένης
Πανηγυρικά αθώος με πρόταση και του Εισαγγελέα της έδρας κρίθηκε χθες από το τριμελές πλημμ/κείο Ξάνθης ο πρώην αντιδήμαρχος (επί δημαρχίας Στυλιανίδη) Δημήτρης Μπένης. Πρόκειται για μια υπόθεση έκδοσης βεβαίωσης που αφορούσε σήμανση σε δρόμο της Ξάνθης όπου συνέβη κάποιο τροχαίο περιστατικό. Μια υπόθεση που έδωσε την δυνατότητα σε κάποιους «κύκλους» να αφήσουν «σκιές» για ενδεχόμενο δόλο και πρόθεση του κου Μπένη αλλά ωστόσο το θέμα ξεκαθαρίστηκε με το χθεσινό «ηχηρό» αποτέλεσμα του Πλημμελειοδικείου».
……
*Η για σήμερα λιτή και σεμνή απάντησή μου:
Αφού Τένη μου αθωώθηκε πανηγυρικά ο  Δημήτρης Μπένης από το Τριμελές ενώ καταδικάστηκαν με ποινή φυλάκισης 18 μηνών οι… «κολλητοί» του, ας δώσει στη δημοσιότητα την… ΒΕΒΑΙΩΣΗ που τους έδωσε! Κι ας μας πει αν έδωσε μια παρόμοια βεβαίωση σε οποιοδήποτε άλλον!
......
*Βέβαια θα μου πεις Τένη μου ότι, μπορεί όλη Ξάνθη να γνωρίζει ότι Δημήτρης Μπένης και Σάκης Σιδηρόπουλος είναι «κολλητοί» σαν αδέλφια επί μικρά παιδιά και γι’ αυτό άλλωστε διακινδύνεψε και ο πρώην αντιδήμαρχος και του έδωσε την ΒΕΒΑΙΩΣΗ που του έδωσε στο αστικό δικαστήριο με  την ασφαλιστική εταιρεία (σ.σ. Ο καυγάς για 3.500 ευρώ αν θυμάμαι καλά…) κι ότι ο εισαγγελέας της έδρας και οι δικαστές δεν το γνώριζαν φυσικά την ΣΤΕΝΟΤΑΤΗ σχέση του Μπένη με τους δυο κατηγορούμενους!
Θα μπορούσες όμως να …αναρωτηθείς, γιατί η συνεταιριστική Ασφαλιστική Εταιρεία με δικηγόρο τον κύριο Μπρατίδη ενώ κέρδισε το ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, δεν στράφηκε η ίδια κατά του κυρίου Δημήτρη Μπένη και των δυο άλλων κατηγορουμένων ως όφειλε; Μετά την αποκάλυψη  της «απάτης» από τον ΑΞΙΟ δικαστή που εκδίκασε την συγκεκριμένη αστική υπόθεση;
-Κι αν δεν θέλεις να αναρωτηθείς, μπορείς να το ρωτήσεις αυτό δημόσια;  Αφού η δίωξη ήταν αυτεπάγγελτη και γι’ αυτό και δεν υπήρχε και πολιτική αγωγή στην δίκη της Τρίτης!
……
*Αυτά για σήμερα βέβαια και περιμένω να δημοσιεύσεις την ΒΕΒΑΙΩΣΗ που έδωσε στους κολλητούς του ως αντ’ αυτού αντιδήμαρχος, ο Δημήτρης Μπένης!
Κι όταν καθαρογραφούν τα πρακτικά, να τα πάρεις κι αυτά από τον Θανάση και να τα δημοσιεύσεις!

-Τότε θα ομιλήσω κι εγώ περί… ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ Δημήτρη Μπένη! Να είσαι βέβαιος! Περιμένω λοιπόν Τένη μου....με αγωνία!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »