*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαΐου

Τα fakenews για τον Κηλικιώτη, η δήλωση του Χάρη Σουπιάδη. Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ...

16 Μαΐου
Από τις 21 Σεπτεμβρίου 2018 στους «ΘΑΜΥΡΙΣ» τα είχαν βρεί Στάθης Γιαννακίδης, Σάββας Μελισσόπουλος, Πάνος Σταυρακάρας και Σταύρος Αμοιράς! Από τότε μια απλή φωτογραφία....έδειχνε την συνέχεια! Αλλά ο George δεν μας άκουγε...
(Όσα φέρνει η ώρα… δεν τα φέρνει ο χρόνος)!
……………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Δε χρειάζεται καμία δημοσκόπηση και καμία «έρευνα» για να αποδείξει αυτό που η… πρεμούρα των «αντι-Τσεπελικών» αποδεικνύει κάθε μέρα με περισσότερη «ακρίβεια»! Έχουν καταλάβει πλέον οι άνθρωποι ότι δεν τους «χωράει» ούτε η δυάδα της πρώτης Κυριακής και φτάνουν στο σημείο να ανασύρουν μέχρι και… «σκελετούς» του παρελθόντος…
(Το άτυπο γραφείο του Τσέπελη Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Τι να κάνουμε… Ο άνθρωπος πρέπει να βγάλει και το ψωμί του! Άτυπο γραφείου τύπου του Τσέπελη είναι με όλο το "δημοσιογραφικό" team του...
……………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Που καταντήσαμε «λοχία»! Το «δίδυμο» Φανουράκης και Τσέπελης,  αυτοί δηλαδή που ΕΚΛΕΙΣΑΝ το Κολυμβητήριο Ξάνθης και έχουν την σοβαρότερη ευθύνη για την σημερινή του κατάσταση, να το…επισκέπτονται και να…φωτογραφίζονται έξω από αυτό!
Κύριε Φανουράκη, η επόμενη φωτογραφία Σας θα είναι έξω απο τα μαγαζιά του Τσέπελη στην πλατεία Αντίκα, ή στο...ρέμα της Χρύσας;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «maxitisthrakis.blogspot.gr»)
-Στο My club… μαζί με τον Μπογιάρ και μουσική υπόκρουση το «Τσομπανάκος ήμουνα… προβατάκια έβοσκα»

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Κακό πράγμα βέβαια η ασχετοσύνη, εδώ όμως μιλάμε για συνειδητό ψέμα από τον Τένη Καμαρίδη και γι’ αυτό φυσικά και του απαντάω!
Έγραψε λοιπόν ο εν λόγω κύριος που κάποτε (και αυτός…) ζητούσε τη συνδρομή του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου για την στήριξη συγγενικού του προσώπου:
«Δεν φτάνει που αναδημοσιεύσουν fake ειδήσεις, δεν βάζουν από κάτω και την πηγή, με αποτέλεσμα να εκτίθενται ανεπανόρθωτα οι ίδιοι τους! Ο λόγος για την χθεσινή «αποκλειστικότητα» τοπικών ιστοσελίδων που αναφέρονταν σε υποτιθέμενη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον συνδυασμό του… Άγγελου Κηλικιώτη για τον Δήμο Τοπείρου!»
*Η ξεκάθαρη απάντησή του «Μ»:
1.Fakenews Τένη και …«αποκλειστικότητά» υπάρχει μόνο στο…κεφάλι σου! Η απόφαση του να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων Περιφερειαρχών και υποψηφίων δημάρχων που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ πάρθηκε από τα κεντρικά σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ επίπεδο και η είδηση στάλθηκε στα ΜΜΕ από το ίδιο το κόμμα!
2.Η «πηγή» λοιπόν -αν από όλη την Ελλάδα βγήκαν …«εκνευρισμένοι» διαμαρτυρόμενοι υποψήφιοι Δήμαρχοι μετά το «γιούχα» που έφαγαν- ήταν αποκλειστικά και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ΚΕΝΤΡΙΚΟ  επαναλαμβάνω επίπεδο κι όχι τοπικές ιστοσελίδες.  Και αυτός φυσικά εξετέθη …
3.Στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου εμφανίζονταν η καθαρή υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο συνδυασμό του Άγγελου Κηλικιώτη ο οποίος ήταν μάλιστα ενήμερος και αναγκάστηκε να διαψεύσει μετά τον ντόρο που έγινε για τα…αυτονόητα.
4.Όλοι γνωρίζουν άλλωστε στον Τόπειρο ότι τον κύριο Κηλικιώτη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις ως υποψήφιο Δήμαρχο και ο Υφυπουργός Οικονομίας κ.Στάθης Γιαννακίδης..! Ενώ δικός του άνθρωπος είναι ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου κ.Ιωάννη Κολλάτο από τους Τοξότες.
5.Δεν υπήρχε λοιπόν ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον συνδυασμό του…Άγγελου Κηλικιώτη αλλά ξεκάθαρη στήριξη που οφείλονταν σε εισήγηση του Υφυπουργού κ.Στάθη Γιαννακίδη. Όπως στήριξη υπάρχει και από τους Νίκο Κιατίπη, Γιώργο Γκούρτσα και όλη την συγκεκριμένη παρέα της ΝΟΔΕ…!
Αυτά για σήμερα.
.....
*Σήμερα στις 13.15 ο Παράσχος Ευστρατίου που κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Πασχάλη Λύρατζη "ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ", μιλάει στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ για όλους και για όλα.... Φυσικά στο NEXT tv

ΧΑΡΗΣ ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ: Γιατί αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος 
δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων με τον Αθανάσιο Κριτσίνη!
Θεώρησα πως είναι άδικο να κρίνουμε αυστηρά τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους από τον καναπέ και να λέμε ότι μια ζωή είναι οι ίδιοι και ίδιοι . Σαν ενεργός δημότης λοιπόν πήρα την απόφαση να θέσω τον εαυτό μου ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, Στον συνδυασμό του Αθανασίου Κριτσινη , καταρχάς γιατί με εκφράζει το όραμα του και το πρόγραμμα του που θα φέρει προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας και έπειτα για να αλλάξουν κάποια άτομα του παρελθόντος, που μας απέδειξαν τις δυνατότητες τους. Διεκδικώντας λοιπόν την ψήφο σας και την πολύτιμη βοήθεια σας, θελω να μου δώσετε την ευκαιρία να παλέψω για την υλοποίηση του προγράμματος μας. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και κλείνοντας Θα δανειστώ ένα ρητό του Πλάτων 427-347π.χ.
" 'Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά
είναι καταδικασμένοι να εξουσιαζονται πάντα από ανθρώπους πολύ κατώτερους τους".
Με εκτίμηση και σεβασμό:
Σουπιαδης Θεοχάρης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων με το συνδυασμό του Αθανάσιου Κριτσίνη.

Το ΠΡΑΤΤΩ του Κοτζιά αποσύρει τη στήριξή του 
στον Κατσιμίγα και… στηρίζει Γκαράνη
Τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων Περιφερειαρχών και Δημάρχων τα οποία θα στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα η Πολιτική Γραμματεία του ΠΡΑΤΤΩ.
Στην ανακοίνωση της πολιτικής κίνησης του πρώην ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην υποψηφιότητα του Κώστα Κατσιμίγα για την Περιφέρεια ΑΜΘ, για τον οποίον όπως σημειώνεται το ΠΡΑΤΤΩ δεν θα τον στηρίξει επειδή ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» αρνήθηκε να «συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του Πομάκους και Αλεβίτες που είναι ανεξάρτητοι έναντι κάθε τρίτου».
Το ΠΡΑΤΤΩ ανακοίνωσε επιπλέον τη στήριξη του και στην υποψηφιότητα του Γιάννη Γκαράνη για τον Δήμο Κομοτηνής. Η κίνηση αυτή ωστόσο δεν προκαλεί έκπληξη αλλά αντιθέτως θεωρούνταν αναμενόμενη, δεδομένων και των σχέσεων που φαίνεται πως διατηρεί ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης με την πολιτική κίνηση του Νίκου Κοτζιά.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »