*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαΐου

ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ «Ανοιχτά» με Μελισσόπουλο – Σταυρακάρα και ο Υφυπουργός Οικονομικών Στάθης Γιαννακίδης!

16 Μαΐου
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τη μια επιθυμεί να γίνει ο… νέος Σγουρίδης της Ξάνθης κι από την άλλη, να «μεταγράψει» στον «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία» όλο το πρώην ΠΑΣΟΚ! Ο διάλογος στο fb με τον Τάσο Θεοδωρακέα...

*Με «καχυποψία» βλέπουν στο συνδυασμό Τσέπελη τους Ζερενίδη, Παντέλο αλλά και Φανουράκη, φοβούμενοι ότι την δεύτερη Κυριακή θα στηρίξουν Δημαρχόπουλο στη μάχη του με τον Μελισσόπουλο!

ΜΕΤΩΠΟ κατά Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής (2 Ιουνίου) οργανώνει από τώρα η πλευρά του Σάββα Μελισσόπουλου και των επιτελών του (Πάνος Σταυρακάρας-Σταύρος Αμοιράς) προκειμένου να βρουν… «συμμάχους», αφού θεωρούν κομμάτι δύσκολα ακόμη κι αν έπαιρναν μαζί τους τον Τσέπελη και τους «επιτελείς» του (Τσεγγελίδη, Ελευθεριάδη, Μούρκα. Μπαντάκ (Deb), Γιώργο Μυλωνά κλπ).
Στο μέτωπο αυτό μάλιστα φρόντισε να συνδράμει ευθύς εξ’ αρχής και ο  Υφυπουργός Οικονομικών Στάθης  Γιαννακίδης επιθυμώντας εμφανώς από τη μια να γίνει ο…νέος Σγουρίδης της Ξάνθη κι από την άλλη να «μεταγράψει» στον «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία» όλο το πρώην ΠΑΣΟΚ!
Έτσι λοιπόν μόνο τυχαία δεν έβγαλαν στο fb την… χαρούμενη και αισιόδοξη φωτογραφία τους οι Στάθης Γιαννακίδης και Σάββας Μελισσόπουλος, έχοντας μάλιστα στο «κάδρο»κι έναν  Νεοδημοκράτη. Τον Τάσο Θεοδωρακέα:
Ακολούθησε το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας maxitisthrakis.blogspot.gr που ανέφερε τα παρακάτω, καθώς επίσης και τα σχόλια που ακολούθησαν!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ! «ΑΝΟΙΧΤΑ» ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟ-ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑ 
ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ
Μόνο «τυχαία» όπως αποδείχτηκε, η Βαρβάρα (Βάλια) Λαζαρίδου, φιλόλογος και αδελφή του ειδικού συμβούλου και Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας, Ηλία Λαζαρίδη, δεν πήρε την απόφαση και κατέβηκε υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Σάββα Μελισσόπουλου (Ξάνθη για όλους).
Γεγονός που πρώτοι άλλωστε αποκαλύψαμε μετά την πρώτη συνάντηση των Μελισσόπουλου, Σταυρακάρα και Σταύρου Αμοιρά με τον Στάθη Γιαννακίδη στο στέκι των ΘΑΜΥΡΙΣ σε εκδήλωση του Υφυπουργού Οικονομικών (σ.σ. Την αίθουσα εισηγήθηκε και έκλεισε ο στενός του συνεργάτης Γιάννης Σιδηρόπουλος) και την θερμή χειραψία που αντάλλαξαν!
Με μια φωτογραφία λοιπόν ιδιαίτερα χαρακτηριστική, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και Υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης «επιβεβαίωσε» την έμπρακτη…"συμπάθεια" που έχει για τον συνδυασμό του Σάββα Μελισσόπουλου, ενώ μόνο τυχαία στη φωτογραφία –που βγήκε και στο fb- δεν συμμετέχει σε αυτήν με χαμόγελο και ο Τάσος Θεοδωρακέας, Πρόεδρος του γνωστού συλλόγου Διεθνή βραβεία Giuseppe Sciacca με έδρα το Βατικανό στηρίζοντας  τον ίδιο συνδυασμό γεγονός πασιφανές από τον…ενθουσιασμό στο πρόσωπό του. 
Μήνυμα ξεκάθαρο από τώρα -και για πολλές κατευθύνσεις- ότι την δεύτερη Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης θα στηρίξει τον Συνδυασμό Ξάνθη για όλους του Σάββα Μελισσόπουλου κόντρα στον συνδυασμό του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου.
Όπως επίσης μόνο τυχαία ο Πάνος Σταυρακάρας το Νο 1 δηλαδή του συνδυασμού που ενδεχομένως θα διεκδικήσει τον Δήμο Ξάνθης στις εκλογές του 2023 ως υποψήφιος Δήμαρχος, δεν επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες το εκλογικό κέντρο του Πασχάλη Λύρατζη όπου συναντήθηκε μάλιστα και με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Παράσχο Ευστρατίου ενώ λίγη ώρα αργότερα είχε συνάντηση και με τον πρώην αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπένη, κρατώντας ωστόσο αποστάσεις από τους Τσέπελη-Φανουράκη, αφού το "επικοινωνιακό" παραμένει στα χέρια του Σταύρου Αμοιρά και με το συγκεκριμένο "δίδυμο" δεν θέλουν (Σταυρακάρας-Φανουράκης-Δημήτρης Ζώτος) να έχουν πλέον καμία σχέση...
-Άλλωστε ο Αμοιράς ήταν κι αυτός που "καθάρισε" τον Φανουράκη τόσο από την παράταξη ΟΛΟΙ για την Ξάνθη, όσο και από το τζοκεράδικο της πλατείας... ενώ μόνο τυχαία ο Πάνος Σταυρακάρας δεν συμφώνησε μαζί του!
Και ειδικά μετά τις αποκαλύψεις στο θέμα της «γριούλας», από φιλικό Μέσον του Τσέπελη που τον χαρακτήριζε μάλιστα… «απατεώνα»!
Το παρασκήνιο:
Στο συνδυασμό Μελισσόπουλου όπου ο Θανάσης Ξυνίδης παραμένει ο αθέατος "πρωταγωνιστής" των εξελίξεων, είναι σίγουροι οτι οι Ζερενίδης-Φανουράκης-Παντέλος κ.α. την 2η Κυριακή θα στηρίξουν -παρά τις αντιδράσεις των Δ. Μπένη, Τσεγγελίδη και Ελευθεριάδη- τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου- και γι' αυτό επέλεξαν και την συγκεκριμένη τακτική των επιλεκτικών συναντήσεων, βάζοντας μπροστά τον Πάνο Σταυρακάρα...
Άλλωστε για τον λόγο αυτό με παρέμβαση Θανάση Ξυνίδη έπεσαν οι τόνοι με την αντικατάσταση του Φανουράκη απο την Ειρήνη Χαριτωνίδου στη θέση της νέας επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Δημοτών και σταμάτησαν και οι επιθέσεις (του Φανουράκη( κατά του Σάββα Μελισσόπουλου. 
ΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟ FB
Απολαυστικός ωστόσο ήταν και ο διάλογος που ακολούθησε στο fb μετά το χθεσινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα στο maxitisthrakis.blogspot.gr
Tasos Theodorakeas Αγαπητέ φίλε Παναγιώτη... ο πολιτικός μου πολιτισμός μου επιτρέπει να βρεθώ και να συνομιλώ με συνδημότες μου υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους αλλά και επικεφαλής συνδυασμών. Δεν είμαι πολιτικός ούτε είχα ποτέ τέτοιο τίτλο. Ως απλός πολίτης ενδιαφέρομαι για τα κοινά δίχως να στέκομαι στο "πλευρό" κανενός....η ψήφος μου παραμένει προσωπική. Επιπλέον πολλά από τα μέλη των Βραβείων είναι σε διάφορους συνδυασμούς υποψήφια και δεν θα μπορούσαν ποτέ τα Βραβεία να είναι μηχανισμός στήριξης κομμάτων και συνδυασμών.
Παναγιωτης Παπαδοπουλος Τάσο δεν νομίζω ότι το σχόλιό μου σε αδικεί. Εγώ μια φωτογραφία με τον Υφυπουργό κ.Στάθη Γιαννακίδη θα την έκανα και...κάδρο ακόμη...! Τώρα αν μετάνιωσες για την φωτογραφία που με τόση άνεση εσείς κοινοποιήσατε στο fb, για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα...Κι όσο για το αν τα βραβεία είναι μηχανισμός στήριξης κομμάτων και συνδυασμών, τότε χωρίς λόγο ΑΔΙΚΕΙΣ την κυρία Βίκυ Μπαφατάκη που κράτησε με επιτυχία τα γραφεία τύπου τόσο του κυρίου Λάκη Στυλιανίδη στις εκλογές του 2010 όσο και του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου στις εκλογές του 2014, παρά την ΑΔΙΚΙΑ που υπέστη σε βάρος της επαγγελματικής της καριέρας απο τον γνωστό Φανουράκη το έτος 2010...και κατήγγειλε η ίδια τόσο σε μένα όσο και στον Τένη Καμαρίδη, επισκεπτόμενοι τα γραφεία των εφημερίδων μας.
Ioannis Ieropoylos (like)
Παναγιωτης Παπαδοπουλος Ο Γιάννης Ιερόπουλος μάλλον δεν θα διάβασε την ανάρτηση του κυρίου Τάσου Θεοδωρακέα...Βιάστηκε..
Ioannis Ieropoylos Δεν βιάστηκα Παναγιώτη πολύ ωραία φωτογραφία και τρείς προσφέρουν στην Ξάνθη μας είναι και καλά παιδιά

Παναγιωτης Παπαδοπουλος ..ιδίως ο Στάθης Γιάννη μου, από την ημέρα που έβαλε στο συνδυασμό Μελισσόπουλου την Βάλια και τον Γιώργο Καλογερή...είναι έτοιμος για νέος Σγουρίδης. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »