*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Μαΐου

Αποκλειστικό. Ανακοινώνει και Φανουράκη ο Τσέπελης με την επίσημη κατάθεση των υποψηφίων του συνδυασμού!

02 Μαΐου



*Ο Γιάννης Τσεγγελίδης έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να μπει ο Φανουράκης στο ψηφοδέλτιο Φανουράκη! 
Παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν και εσωτερικά του Συνδυασμού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Μανώλης Τσέπελης ανακοινώνει οριστικά με την επίσημη κατάθεση του συνδυασμού και το όνομα του Μανώλη  Φανουράκη ως τελευταίο όνομα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του «Μαχητή».
Μάλιστα καταλυτική ήταν η προσωπική παρέμβαση του Γιάννη Τσεγγελίδη στο να κατέβει με το ψηφοδέλτιο του Τσέπελη και ο Μανώλης Φανουράκης, αφού κάποιοι υποψήφιοι απειλούσαν να αποχωρήσουν απο το συνδυασμό εξ' αιτίας του. Γι' αυτό και επιλέχτηκε τελικά η λύση στο να κατατεθεί και να ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή το όνομα του Μανώλη Φανουράκη!
Όπως είναι γνωστό ο Φανουράκης "αποπέμφθηκε" απο την παράταξη του Σάββα  Μελισσόπουλου μετά απο δημοσιεύματα του φιλικού τύπου του Τσέπελη που τον...χαρακτήριζαν ..."απατεώνα" και ζητούσαν την "εξαφάνισή" του απο τον χάρτη των...αυτοδιοικητικών εξ' αιτίας της συμπεριφοράς του με μια "γριούλα"...
Μάλιστα κανείς συνδυασμός δεν τον ήθελε ως υποψήφιο μολονότι χτύπησε πολλές πόρτες, μέχρι που τελικά να βρει κι αυτός στέγη στο ψηφοδέλτιο Τσέπελη!!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »