*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Μαρτίου

Ο Πατεράκης ενημέρωσε τον...καφετζή της Ηλιόπετρας για την επίσκεψη του Κυριάκου κι όχι τον Θ. Μίχογλου! Όλες οι ειδήσεις...

15 Μαρτίου
Πρόεδρε Κυριάκο Μητσοτάκη πρόσεξε, σου… «στήνουν» «παγίδα» με τη σημερινή επίσκεψή σου στην Ηλιόπετρα! Το ποιος έβαλε τα όπλα στο τζαμί της Ηλιόπετρας, παραμένει ακόμη ανεξιχνίαστο…
…………………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Σήμερα αναμένεται στη Ξάνθη o Κυριάκος Μητσοτάκης. Που θα πάει, ποιους θα δει και τα τοιαύτα; Άγνωστο προς το παρόν…
Πάντως στις 18.30 θα μιλήσει στο Elisso Hotel, ενώ θα επισκεφθεί και την Ηλιόπετρα.
Πως το ξέρω; Μα ενημέρωσε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Πατεράκης τον… καφετζή της Ηλιόπετρας!!! Κι απο τον καφετζή το μάθαμε όλοι!
……
*Το προσωπικό μου σχόλιο; Ενημέρωσε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ τον καφετζή, είχε μαζί του στο καφενείο και τον πρώην Πρόεδρο  της ΝΟΔΕ Νίκο Κιατίπη, αλλά… απαξίωσε να ενημερώσει τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου!!! Μα είναι δυνατόν;
(σ.σ. Προσοχή μόνο Μιχάλη μην τα πάρει κάποια στιγμή ο Θωμάς Μίχογλου και δεν θα σε σώζει τίποτα…).
……
*Είπα να απαντήσω στην Μαρίνα Παυλίδου για το σχόλιό της στην ανάρτηση του Κώστα  Ζαγναφέρη στο fb αλλά… Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου!
……
*Ιδού τι σχολίασε στο fb ο Κώστας Ζαγναφέρης…
Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης: ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΆΘΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΣΥΝΕΡΓΑΤΏΝ ΤΟΥ ΜΑΣ ΦΌΡΤΩΣΕ ΈΝΑ ΑΡΙΒΙΣΤΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΙΣ ΚΥΒΙΣΘΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΊ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΆΝΤΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΌΖΕΙ. .....ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ!
( Υ.Γ Για τους μη μυημένους το σχόλιο αφορά τον Φον Δημητρακη των αναχωμάτων!!)
Και τι απάντησε η …«βολεμένη» από τον Μέτιο δικηγόρος κυρία Μαρίνα Παυλίδου;
-Ότι δήθεν πρόσβαλε τη… Μνήμη του Αείμνηστου Πατέρα της!
(Ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει…Ο Ζαγναφέρης σχολίασε τη στάση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς ενώ τον χαρακτήριζε ανεπαρκή να πάει με τον…Μέτιο και η Μαρίνα άλλα λόγια…Βέβαια γιατί το έκανε, το καταλάβαμε όλοι...).
....... 
*Κι ένα ερώτημα προς την δικηγόρο Μαρίνα Παυλίδου. Μπορεί να μας ενημερώσει με τι...διαφανή διαδικασία την "βόλεψε" ο Μέτιος δικηγόρο σε φορέα της Περιφέρειας; Και με τι χρήματα; Κι αν ρωτήθηκε ο Δικηγορικός σύλλογος Ξάνθης; 

Σάπες, Φιλύρα, Γενισέα, Ηλιόπετρα και Εχίνο επισκέπτεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης-Στις 18.30 η ομιλία του στο Elisso Hotel


Ο   Πρόεδρος   της   Νέας   Δημοκρατίας  κ.   Κυριάκος   Μητσοτάκης  θα
πραγματοποιήσει την Παρασκευή   15 Μαρτίου, περιοδεία στην περιοχή
μας  και θα συνομιλήσει με κατοίκους  της Π.Ε. Ροδόπης, στις Σάπες και στη
Φιλύρα και της Π.Ε. Ξάνθης, στην Ηλιόπετρα, στη Γενισέα και στον Εχίνο.
Στις 17.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε περιφερειακά ΜΜΕ στην
Ξάνθη.
Στις 18:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Ελισσώ» (Βασιλίσσης Σοφίας 9 - Ξάνθη),
θα   πραγματοποιηθεί   η   ανοιχτή   πολιτική   εκδήλωση   που   διοργανώνουν   οι
ΝΟ.Δ.Ε.   της   Περιφέρειας   Ανατολικής   Μακεδονίας   &   Θράκης   (Δράμας,
Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, & Ροδόπης) με θέμα: «Εκλογές για την Περιφέρεια
Ανατολικής   Μακεδονίας  &   Θράκης»,   με  κεντρικό   ομιλητή   τον    Πρόεδρο
της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Πρόεδρος της
ΝΟΔΕ Ξάνθης
Πατεράκης Μιχαήλ
Ο Πρόεδρος της
ΝΟΔΕ Ροδόπης
Βεζυργιαννίδης Ιωάννης
Τρεις άντρες και μια γυναίκα προκάλεσαν φθορές 
σε περίφραξη αγροκτήματος στην Ξάνθη
Συνελήφθησαν την Τρίτη 12-3-2019 το μεσημέρι, στη  Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 38, 33, 30 (άντρες)  και 34 (γυναίκα) ετών, διότι εντοπίστηκαν να έχουν προκαλέσει φθορές στην περίφραξη αγροκτήματος και να αφαιρούν τούβλα από το εσωτερικό του. Τα αφαιρεθέντα τούβλα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. 

ΔΡΑΜΑ: 28χρονος πήγε στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης 
για λογαριασμό του αδελφού του
Συνελήφθησαν την Τετάρτη (13-3-2019) το πρωί, στην Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία, απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και ψευδή ανώμοτη κατάθεση.
Ειδικότερα, ο 28χρονος μετέβη στο χώρο διεξαγωγής γραπτών εξετάσεων για την έκδοση άδειας ικανότητας οδήγησης στη Δράμα, όπου συμμετείχε σε αυτές για λογαριασμό του 17χρονου αδερφού του, επιδεικνύοντας την ταυτότητα του 17χρονου και υπογράφοντας στα απαιτούμενα έγγραφα, πλην όμως έγινε αντιληπτός από υπάλληλο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δράμας.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Έβαλε τα τρία παιδιά της για ύπνο και αυτοκτόνησε
Μια 44χρονη μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της στη νότια πλευρά της Λαμίας, τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/3) από το σύζυγό της.
Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα
Η γυναίκα φρόντισε νωρίτερα να βάλει τα παιδιά της για ύπνο και στη συνέχεια προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα με αυτοσχέδιο βρόγχο.
Η άτυχη γυναίκα ήταν κόρη αντιδημάρχου περιφερειακού Δήμου της Φθιώτιδας, ενώ τα αίτια που την οδήγησαν σε αυτή της την πράξη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Εκδήλωση του EUROPE DIRECT στην Ξάνθη 
για «Το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ μετά το 2020»
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τo Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ξάνθης και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σε συνεργασία με το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας / Παράρτημα Θράκης διοργανώνουν την Πέμπτη 21 Μαρτίου στο ξενοδοχείο ELISSO στην Ξάνθη Διάλογο με τους Πολίτες με θέμα: "Το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ μετά το 2020".
Ομιλητής θα είναι ο Τάσος Χανιώτης, Διευθυντής Στρατηγικής, Απλοποίησης και Αναλύσεων Πολιτικής στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Το πρόγραμμα του διαλόγου είναι:
11.30 - 12.00: Προσέλευση/Εγγραφές
12:00 - 12:15: Χαιρετισμοί
12:15 - 14:00: Διάλογος με τους Πολίτες, Τάσος Χανιώτης, Διευθυντής Στρατηγικής, Απλοποίησης και Αναλύσεων Πολιτικής στην  DG - AGRI
14:00:Ελαφρύ γεύμα
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, μέχρι την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων.

Οι πληρωμές Μαρτίου 2019 για προνοιακά επιδόματα
Η πληρωμή προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους από τον ΟΠΕΚΑ, που αφορά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2019, θα πραγματοποιηθεί για όλους τους δικαιούχους, από 18 έως 25  Μαρτίου 2019 σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδήμαρχου Ξάνθης Στέφανου Ιγιαννίδη.
Πρόκειται για τα παρακάτω επιδόματα:
Πληρωμή διατροφικού επιδόματος για το μήνα Φεβρουάριο 2019
Διατροφικό επίδομα – πληρωμή του διατροφικού επιδόματος στους κατά νόμο δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστών καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς,  θα πραγματοποιηθεί για όλους τους δικαιούχους, από 18 έως 20 Μαρτίου 2019
Με το πέρας του πρώτου τριμήνου του 2019, τα προνοιακά αναπηρικά επιδόματα θα καταβάλλονται πλέον κάθε μήνα, σε σταθερή ημερομηνία, κοινή για όλη την Ελλάδα. Όλα τα Άτομα με Αναπηρία θα λαμβάνουν τα επιδόματα που δικαιούνται ενιαία, με διαφάνεια και ηλεκτρονικές διαδικασίες.

Εκλογές στον Σύλλογο Κυπρίων Ν. Ξάνθης 
για νέο Δ.Σ και εκπροσώπων για ΟΚΟΕ
Ο Σύλλογος Κυπρίων Ν. Ξάνθης γνωρίζει στα μέλη του ότι θα διενεργηθούν εκλογικές διαδικασίες στις 17/3/2019 ημέρα Κυριακή και από ώρα 12:00  έως 18:00  ( η ημερομηνία αυτή είναι και η οριστική ) , για εκλογή νέου διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και εκλογή των αντιπροσώπων του για την ΟΚΟΕ.
Πριν την έναρξη των εκλογικών διαδικασιών θα γίνει απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, από την πρόεδρο Ελένη Χατζηγεωργίου.
Οι εκλογικές διαδικασίες θα γίνουν στα γραφεία μας  στο Κέντρο χονδρεμπορίου , στον πρώτο όροφο. (Είσοδος από χώρο ΔΕΥΑΞ)
Το Δ.Σ παρακαλεί  για την παρουσία όλων των μελών του ώστε να εκλεγεί και μια ισχυρή εκπροσώπηση στην Ομοσπονδία των Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας.
Με τιμή
Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος Ελένη Χατζηγεωργίου


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »