*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Το δεύτερο cd του Ξανθιώτη συνθέτη Βαγγέλη Τσακίρη

15 Μαρτίου
*Το δεύτερο cd του Ξανθιώτη συνθέτη Βαγγέλη Τσακίρη με τίτλο «15» είναι πραγματικότητα.
Περιέχει 18 τραγούδια pop rock ballads ακουστικά και άλλα είδη ενώ ο γενικός τίτλος αυτής της δουλειάς είναι συμβολικός και αφορά τον ίδιο τον δημιουργό.
Με ιδιαίτερη σύνθεση αλλά και ενορχήστρωση ένα τελικό μουσικό αποτέλεσμα που δικαιώνει και τον ίδιο τον συνθέτη αλλά και τον ακροατή.
Παρόλο που θα μπορούσαν να είναι 2 cd η συγκεκριμένη δουλειά ακούγεται ευχάριστα μιας και τα τραγούδια έχουν μια συνοχή και συνέχεια.
Για πρώτη φορά ο συνθέτης χρησιμοποιεί και στίχους άλλων δημιουργών όπως του Τάσου Συμεωνίδη του Γιώργου Καραολάνη της Παναγιώτας Παυλίδου αλλά και του Τριαντάφυλλου Μπαμπατζή γεγονός που διαμορφώνει το τελικό πάζλ της ολοκλήρωσης μιας πραγματικά  σπουδαίας δουλειάς!!!
Η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, στις 19:00, στην αίθουσα «Βιργινία Τσουδερού» του  Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην καπναποθήκη Π, (οδός Καπνεργατών 9) στην Ξάνθη.
……
*Την Κυριακή 24 Μαρτίου η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου ταξιδεύει για… πολλοστή φορά στο Κιλκίς για ακόμη ένα Live της στο καφέ μπάρ «ΑΦΡΟΣ»!
-Το
Live της Μάνιας θα πλαισιώσει με τις χορογραφίες της και η οριεντάλ χορεύτρια Hulya Okan ενώ οι θαμώνες του μαγαζιού θα έχουν την ευκαιρία να σπάνε και πιάτα όπως τον παλιό καλό καιρό στα μπουζουξίδικα άλλων δεκαετιών!
……
*Θα μάθατε βέβαια ότι ο Χρυσουπολίτης πρώην DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, Ιορδάνης Καγιάς από την προηγούμενη εβδομάδα του Καρναβαλιού πήρε μεταγραφή στο καφέ μπαρ De Novo της Ξάνθης!
-Και ήτανε μάλιστα ο βασικός DJ του δημοφιλούς μαγαζιού της Ξάνθης καθ’ όλη τη διάρκεια των Αποκριάτικων events!
-Επίσης κατάφερε να… «εκτοπίσει» και τον βασικό DJ των βραδιών κρασιού κάθε Πέμπτη στο De Novo, αφού ανακοίνωσε από το Facebook ότι θα παίζει ο ίδιος μουσική!
-Ε, καλή επιτυχία στο νέο πόστο του…
……
*Αυτή την Κυριακή 17 Μαρτίου λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ ο δημοφιλής DJ Agent Greg μετά την πρόσφατη περιοδεία του στο Miami, έρχεται στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ στην Ξάνθη για να ζήσουμε τις στιγμές που θα γίνουν αναμνήσεις!
-Θα γίνει… χαμός!
……
*Και τέλος, τo Σάββατο 23 Μαρτίου η τραγουδίστρια Γεωργία Νταγάκη έρχεται με όλο το επιτελείο της στην Ξάνθη στο Nostos live, για ένα μοναδικό Live!
-Η Γεωργία Νταγάκη δίνει το σύνθημα, σε ένα ξεχωριστό ταξίδι ανά την Ελλάδα.
Ύστερα από ένα άκρως επιτυχημένο καλοκαίρι με εμφανίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφει με τη μουσική παράσταση «Δε λέει η καρδιά να μάθει…» με ανανεωμένο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα.
Με τραγούδια που μιλούν στην ψυχή μας, σε μια διαδρομή που ξεκινάει πρώτα από την “καρδιά”, διασχίζει “σύννεφα” και καταλήγει κάθε φορά σε διαφορετική πόλη, γιατί όλοι ζούμε σε μια κοινή σφαίρα του σύμπαντος, κάνοντας συνεχώς τα «ίδια λάθη».
Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι, η μπάντα της:
Νίκος Ταβουλάρης - Ηλεκτρική Κιθάρα
Θάνος Σταυρίδης - Ακορντεόν
Μιχάλης Γαλάνης - Τύμπανα
Θάνος Παπαγεωργίου - Μπάσο
Πόρτες 22.00. Έναρξη 23.00. Είσοδος 10 euro.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »