*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Να δώσουν το γραφείο στο σύλλογο Ξενοδόχων Ξάνθης

23 Φεβρουαρίου
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΟΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΞΑΝΘΗΣ  ΤΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΕΛΙΟ ΜΩΡΑΪΤΗ;
Ειλικρινά απορώ… Γιατί αντί να στηρίζεται και δυνατά μάλιστα ο νεοσύστατος Σύλλογος Ξενοδόχων Ξάνθης στο πρόγραμμα και τις προσπάθειές του, δυστυχώς θα έλεγε κανείς ότι δέχεται έναν πόλεμο που πραγματικά μας εκπλήσσει…!
Επί της ουσίας ωστόσο. Όπως είναι γνωστό ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Ξάνθης εδώ και μήνες έφυγε από τα γραφεία του στην κεντρική πλατεία, χάρις στην πρωτοβουλία του Προέδρου των Παιδικών σταθμών Τάσου Θεοδωρίδη και μεταφέρθηκε στην οδό Μεραρχίας.
Ο νεοσύστατος σύλλογος ξενοδόχων Ξάνθης λοιπόν ζήτησε τον συγκεκριμένο χώρο προκειμένου να εγκαταστήσει τα γραφεία του και να ασχοληθεί με τις δράσεις του, για να συναντήσει δυστυχώς μια περίεργη «συμπεριφορά» από μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού συλλόγου Ξάνθης, παρά την καλή θέληση του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη. Και ερωτώ…
-Γιατί τέτοιος «πόλεμος» και μάλιστα από την αρχή της λειτουργίας του στον νεοσύστατο Σύλλογο Ξενοδόχων Ξάνθης; Ερώτημα που απευθύνω και στον Πρόεδρο και την διοίκηση του ΕΒΕ Ξάνθης αλλά και τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης. 
Δηλαδή οι Έμποροι της Ξάνθης δεν θέλουν τουριστικά να αναπτυχτεί η Ξάνθη και να ελκύσει περισσότερους επισκέπτες;

ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ... ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ… ΧΕΙΡΑΨΙΑ!
Όσο περνάει ο καιρός και ειδικά μετά τις νέες μας αποκαλύψεις, τόσο περισσότερο τον «αποφεύγει» ο κόσμος ακόμη και… τυχαία ή όταν τους πλησιάζει για… χειραψία ο «αδελφούλης». Το ίδιο συνέβη και στην εκδήλωση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη όταν προς το τέλος έκανε την εμφάνισή του και ο Τσέπελης γιατί έκανε λάθος στην αίθουσα και πήγε νωρίτερα στο… Ίδρυμα όπου την ίδια ώρα γίνονταν εκδήλωση για τον Πομάκικο πληθυσμό.
Μόνο που όταν εμφανίστηκε και τον είδαν, τον αγνόησαν επιδεικτικά και οι ΣΥΡΙΖΑίοι αλλά και οι ΠΑΣΟΚοι του ΚΙΝΑΛ που έκαναν άνοιγμα στον… Στάθη Γιαννακίδη!
Ενώ όταν ξεκίνησε να κάνει… χειραψίες, επιδεικτικά οι περισσότεροι του γύρισαν την πλάτη με αποτέλεσμα να μην αισθάνεται καθόλου όμορφα!
(σ.σ. Μήπως την άλλη φορά «αδελφούλη» θα πρέπει να συνοδεύεσαι από τον Μάκη Δάγκα; Ώστε να σε υποδέχονται πιο φιλικά; Μήπως;).

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ;
Κι ένα ερώτημα για τον Υφυπουργό Οικονομίας Στάθη Γιαννακίδη. Γιατί από την εκδήλωσή του το βράδυ της Τετάρτης στο στέκι του πολιτιστικού συλλόγου Θάμυρις, απουσίαζαν και οι δυο έτεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Γρηγόρης Στογιαννίδης;
Αλλά και γιατί τόσοι αστυνομικοί; Και σε μια εκδήλωση που ήταν για τους επιχειρηματίες της Ξάνθης… μόνο που παρόντες ήταν ελάχιστοι επιχειρηματίες;

(σ.σ.  Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, μολονότι ο χώρος του ΕΒΕ Ξάνθης ήταν πιο ενδεδειγμένος για την ημερίδα του Στάθη Γιαννακίδη, ήταν παρών και την παρακολούθησε όλη…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »