*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Η συγνώμη του Κώστα Σπυριάδη..Όλα τα καλλιτεχνικά

23 Φεβρουαρίου
*Άλλη μια επιβεβαίωση της στήλης!
-«Κόντρα» ξέσπασε ανάμεσα σε νυν και πρώην DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ της Ξάνθης!!!
-Όπως σας είχα αποκαλύψει, ο Ιορδάνης Καγιάς μετά την αποχώρησή του από το ΚΥΤΤΑΡΟ, «ξέσπασε» με αναρτήσεις του στο Facebook κατά του πρώην συναδέλφου του Κώστα Σπυριάδη, γράφοντας χαρακτηριστικά «Το έχω δει… Σιγά τον DJ»!
-Χθες ήρθε η σειρά του Κώστα να απαντήσει στον… Καγιά εκφράζοντας την πικρία του με μήνυμά του στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Συγνώμη αλλά θα το πω.. με στεναχωρεί το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ζηλεύουν η αλλιώς χαλιουνται με το να βλέπουν καλά τους υπόλοιπους.. δυστυχώς η κοινωνία έχει καταντήσει ένα περιβόλι ζήλιας και κακίας..όλοι έχουν άποψη χωρίς να ξέρουν τι έχει περάσει ο καθένας και ρίχνουν απλά πικροχολες κουβέντες και σχόλια μόνο και μόνο για να διαλύσουν καταστάσεις. Η σωστή πλέον αντιμετώπιση είναι το γραψαρχ... αλλά και πάλι δε σταματάει ποτέ αυτό..είναι της εποχής μας η κακία.. το μόνο που έχω να ευχηθώ σε όλους αυτούς είναι υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους. καλημερες...».
……
*Η κόντρα όμως είχε και συνέχεια…
-Ο Ιορδάνης Καγιάς ανταπάντησε στον Κώστα Σπυριάδη απλά και λιτά με το  τραγούδι «φεύγω» του Νίκου Βέρτη!
-Κρίμα πάντως που δυο τόσο καλοί συνάδελφοι τα… «τσούγκρισαν» και μέσα σε λίγα 24ωρα διέλυσαν με άδοξο τρόπο τη φιλία τους!
……
*Αποτέλεσμα της ολέθριας «σύγκρουσης» Καγιά – Σπυριάδη, ήταν και οι Ξανθιώτες συνάδελφοί τους DJs και ραδιοφωνικοί παραγωγοί, Δημήτρης Γεωργιάδης και Τόρης παπαδήμας να «χωριστούν» κι αυτοί σε… δυο «στρατόπεδα» παίρνοντας ο καθένας το μέρος αυτού που συμπαθούν περισσότερο!
-Έτσι λοιπόν, ο Δημήτρης Γεωργιάδης σ’ αυτή την αντιπαράθεση υποστήριξε τον Ιορδάνη Καγιά και ο Τόρης Παπαδήμας πήρε το μέρος του Κώστα Σπυριάδη!
-Κι αν δεν με πιστεύετε, δείτε παραπάνω ποιος έκανε Like σε ποιον στις αναρτήσεις τους στο Facebook!
……
*Αλλάζω θέμα, γιατί πολύ το… κουράσαμε!...
-Ιδού ο Ξανθιώτης παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου, ο οποίος όχι μόνο πήγε την περασμένη Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στην κεντρική Πλατεία της Ξάνθης για να παρακολουθήσει απλά και μόνο τη συναυλία του Βασίλη Καρρά, αλλά είχε και κατ’ ιδίαν συνάντηση μαζί του στο καμαρίνι του, στο ξύλινο σπιτάκι πίσω από την εξέδρα, λίγη ώρα πριν βγει ο δημοφιλής λαϊκός καλλιτέχνης για να τραγουδήσει!
……
*Επανέρχεται δυναμικά με τις live βραδιές το Ελληνάδικο «Σκιές» στη Διομήδεια Ξάνθης!!!
-Έτσι λοιπόν μετά από πολύ καιρό «αδράνειας», σήμερα Σάββατο 23/2 τα μεσάνυχτα, το φοβερό μουσικό «τρίο» John & Chris Bozidis μαζί με τον Andrea darbouka επιστρέφουν στο Ελληνάδικο της Διομήδειας για να κάνουν… χαμό παρουσιάζοντας μάλιστα και το νέο τραγούδι τους… «Ζάλη»!
-Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο μουσικό σχήμα, είχε εμφανιστεί τελευταία φορά στις «Σκιες» τον Απρίλιο του 2018!
-Μη τους χάσετε!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »