*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Φεβρουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Σήμερα ο Βασίλης Καρράς στην Κ. πλατεία της Ξάνθης

20 Φεβρουαρίου
*Περίεργες αναρτήσεις κάνει στο Facebook μετά την αποχώρησή του από το ΚΥΤΤΑΡΟ, ο πρώην DJ Ιορδάνης Καγιάς!!!
-Οι πιο χαρακτηριστικές: «Τον έχω ακούσει. Σιγά τον DJ», «Στη ζωή το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο» και άλλα τέτοια, θέλοντας μάλλον να «περάσει» κάποιο μήνυμα (;) σε συνάδελφό του DJ ή πρόκειται για κάτι άλλο;;;
-Σε ποιον αναφέρεται;;; Σύντομα από τη στήλη!
……
*Εντωμεταξύ, ο DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ Κώστας Σπυριάδης ανακοίνωσε την Δευτέρα το βράδυ από το Facebook ότι πλέον «είναι σε σχέση»!!!
-Πάντως ο Ιορδάνης Καγιάς ήταν ο πρώτος και ο μόνος που του έστειλε μήνυμα με… «emoji» «παλαμάκια» όπως επίσης ο πρώτος που του έκανε Like ήταν ο Τόρης Παπαδήμας για να ακολουθήσουν ακόμη 82 «φίλοι» του Κώστα!
……
*Κι ενώ αποχώρησε ο Ιορδάνης Καγιάς από το ΚΥΤΤΑΡΟ η εκρηκτική barwoman Κρυσταλία παραμένει όμως σταθερή και αμετακίνητη στο πόστο της στο bar του Ελληνάδικου της Ξάνθης, πάντα παρούσα με την πληθωρική παρουσία της έτοιμη να εξυπηρετήσει όλους τους πελάτες σερβίροντας τα ποτά τους!
……
*Σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2019!
Με ένα υπερθέαμα από ήχους, χορό και εντυπωσιακούς φωτισμούς θα ανοίξει η αυλαία των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών 2019. Με τους χτύπους τυμπάνων να συντονίζονται στους χτύπους της καρδιάς δίνοντας τον παλμό της ζωής, μέσα σε ένα πανδαιμόνιο κρουστών, ήχων και κίνησης ο Νίκος Τουλιάτος με την ομάδα Ηχοποιοί, θα συνοδέψουν τον Δήμαρχο της πόλης, ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη του θεσμού.
-Αμέσως μετά στις 19:00 θα ακολουθήσει η μεγάλη συναυλία με τον Βασίλη Καρρά!
Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής, αυθεντικός και με αμέτρητους θαυμαστές έρχεται να ξεσηκώσει το κοινό του στην επίσημη έναρξη των ΘΛΕ!
Η πιο χαρακτηριστική λαϊκή φωνή των τελευταίων δεκαετιών θα μας ταξιδέψει με τις αξεπέραστες ερμηνείες του.
……
*Αυτή την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το βράδυ ο Cj Jeff έρχεται στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ στην Ξάνθη!!!
-Περαιτέρω συστάσεις δεν χρειάζονται για τον μεγαλύτερο Έλληνα super star και ένα απ’ τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας house σκηνής.
Ladies and gents Cj Jeff μόνο στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!
-Να μη λείψει κανείς!
……
*Ο Ξανθιώτης showman, τραγουδιστής, μπουζουξής, μουσικοσυνθέτης και στιχουργός Νίκο Στογιαννίδης συνεχείζει με αμείωτο ρυθμό τις Live εμφανίσεις του σε όλη την περιφέρεια!!!
-Έτσι λοιπό μετά το Live του σε ταβέρνα της Καβάλας, όπως σας ενημέρωσα χθες, την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 19:30 θα τραγουδήσει στην ψησταριά «Νέστος» στον Δαφνώνα Ξάνθης για τη «Γιορτή της Γυναίκας»!
-Γυναίκες απανταχού του Νομού σπεύσατε να διασκεδάσετε με τον Ξανθιώτη super star!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »