*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Φεβρουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Ο πανικός Μέτιου, ο Ζαγναφέρης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κι ο Χατζηθεοδώρου...

20 Φεβρουαρίου
ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΙΟΣ! ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 5 ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Ότι μεθόδους κι αν χρησιμοποιεί, καμία τύχη δεν έχει ο Χρήστος Μέτιος στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές και σε αυτό αποκλειστική ευθύνη φέρνει μόνο ο ίδιος με την ανεπάρκεια και ανικανότητά του, αφού δεν μπόρεσε να κρατήσει κοντά του, ούτε καν τους αντιπεριφερειάρχες του…!
Τι σημαίνει αυτό; Ότι κινδυνεύει όπως έχει διαμορφωθεί η όλη κατάσταση, να πάθει πανωλεθρία κυριολεκτικά τόσο στη Καβάλα –ειδικά μετά την γκάφα με τον  Μαρκόπουλο, όσο και στον Έβρο όπου ο Τοψίδης σαρώνει. Και το κυριότερο; Εκεί που ο Μέτιος φυσικά θα πάθει πανωλεθρία, είναι η Ροδόπη!
Η οποία δεν θέλει να τον βλέπει, αφού ήταν Περιφερειάρχης μιας «παρέας» και δεν έχει να επιδείξει εκτός από ρουσφέτια και απευθείας αναθέσεις, τίποτα!

ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!
Δεν ασχολούμαστε με τις εμμονές του Κώστα Ζαγναφέρη απέναντί μας και κυρίως δεν ασχολούμαστε με τον τρόπο λειτουργίας του, αφού ότι και να κάνει πλέον, δεν εκπλήσσει κανέναν…
Οπότε και κανέναν δεν παραξενεύει η «σιωπή» του στο να πάρει ο Μέτιος τις αρμοδιότητες του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου με τον τρόπου που του τις πήρε!
Το καλύτερο πάντως θα ήταν να παραιτηθεί από τώρα από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ξανθής και να πάει σπίτι του, μπας και αλλάξει κάτι από τον αντικαταστάτη του…!
(σ.σ. Πρέπει να ντρέπεται πάντως για την στάση που κράτησε στο θέμα του Θόδωρου Μαρκόπουλου…με τον οποίο υποτίθεται ήταν και φίλοι, γιατί ο Θόδωρος ήταν ο πρώτος που τον στήριξε για υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ στο κόμμα όταν κατέβηκαν στα κεντρικά…).

ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΛΗΜΝΙΟ;
Γράψαμε πριν λίγες μέρες ότι η κατάσταση στο Λημνίο είναι απαράδεκτη και πραγματικά η εικόνα που επικρατεί σήμερα, δημιουργεί μόνο θλίψη στους δημότες…
Το ερώτημα όλων. Ο Δήμος θα παρέμβει να αποκαταστήσει τουλάχιστον τις ζημιές τώρα που πλησιάζει η άνοιξη και θα το επισκέπτονται γονείς και σχολεία;

ΤΟ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ  ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ
Ειλικρινά απορώ με τον τηλεθεατή που χθες μου τηλεφώνησε στην εκπομπή μου (Ανοιχτή γραμμή από το Next tv) και με ρωτούσε αν πραγματικά στηρίζουν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου, υπονοώντας διάφορα… αφού μέχρι στιγμής, μόνο ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ φέρεται να έχει δραστηριοποιηθεί υπέρ του.
-Η απάντησή μου: Ειλικρινά δεν γνωρίζω, αλλά δεν είναι και κάτι που με αφορά. Εξάλλου ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου είναι «γάτα» στα οργανωτικά, οπότε αυτός μπορεί να δώσει απάντηση για τη σχέση με τους Γρηγόρη Στογιαννίδη και Στάθη Γιαννακίδη. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »