*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Φεβρουαρίου

Αλάτι & Πιπέρι Το Σάββατο 2 Μαρτίου στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ ο χορός των καπνεργατών ΣΕΚΕ

21 Φεβρουαρίου
«Επικοινωνία στην οικογένεια του καρκινοπαθή», διάλεξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης σήμερα στο Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 6μμ στο Λαογραφικό Μουσείο της Φ.Ε.Ξ., οργανώνει διάλεξη με θέμα  «Επικοινωνία στην οικογένεια του καρκινοπαθή» με ομιλήτρια την κ. Κατερίνα Χατζηδημητρίου MSc ΑΠΘ Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου (20:30) στη «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ο χορός του Σωματείου Καπνεργατών της ΣΕΚΕ
Από το Σωματείο Καπνεργατών της ΣΕΚΕ πήραμε την παρακάτω πρόσκληση:
«Σας προσκαλούμε στο χορό του Σωματείου Καπνεργατών της ΣΕΚΕ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:30 στο « ΚΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» «ΚΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» 5οχλμ. Ξάνθης-Ιάσμου.
Παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε έως 25-2-19 για την προσέλευση σας Τηλέφωνο:2541069625 email: seke.ske19@gmail.com».

Διάλεξη του Ηλία Πετρόπουλου «Ο Όμηρος και η ιστορία των πρώιμων ελληνικών χρόνων» στην Κομοτηνή
Με την διάλεξη "Ο Όμηρος και η ιστορία των πρώιμων ελληνικών χρόνων" και ομιλητή τον Ηλία Πετρόπουλο, αναπληρωτή καθηγητή ΔΠΘ, Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών, συνεχίζονται οι διαλέξεις της Ακαδημίας Δομή Δια Βίου Μάθησης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (www.acadimia.eu) στο νομό Ροδόπης. Η διάλεξη θα δόθηκε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00-21:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων "Γιώργος Παυλίδης" στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης στην Κομοτηνή.

«ΟΥΡΑΝΙΑ» του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Δευτέρα 25 & Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου στην Καβάλα
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας φιλοξενεί τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, την παράσταση «Ουρανία» σε σκηνοθεσία Γιώργου Σουλεϊμάν.
Το τραγούδι «μέχρι Θανάτου» έγραψε ειδικά για την παράσταση ο Θέμης Καραμουρατίδης σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.
Ερμηνεία: Δανάη Μπάρκα
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ γενική είσοδος, 12 ευρώ φοιτητικό, ανέργων
Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά από την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Με πρόεδρο την Βιβή Χατζηγεωργίου συνεχίζει τη δράση του ο πολιτιστικός σύλλογος περιοχής Βυζαντινού Φρουρίου Κομοτηνής
Με πρόεδρο την Βιβή Χατζηγεωργίου συνεχίζει τη δράση του ο πολιτιστικός σύλλογος περιοχής Βυζαντινού Φρουρίου Κομοτηνής. Αναλυτικότερα μετά τις εκλογές στον σύλλογο, που έγιναν την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 στην Λέσχη Κομοτηναίων, ανέλαβε το καινούργιο διοικητικό συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Για το Δ.Σ.: Βιβή Χατζηγεωργίου, πρόεδρος, Δουκαίνη Κερζεβάνη, αντιπρόεδρος, Ευγενία Πουρνάρα, γενική γραμματέας, Κυριακούλα Καρυστινού, ταμίας, Κωνσταντίνα Σαμουρκασίδου, μέλος, Ασπασία Παπαδοπούλου Σκούρα, μέλος, Ασημίνα Γρηγοροπούλου, μέλος.
Για την Ελεγκτική Επιτροπή: Χρήστος Μπαξεβάνης πρόεδρος, Αικατερίνη Γεμενετζή, γραμματέας, Κωνσταντίνος Γκατζούδης, μέλος.

Δράσεις κατά του bullying στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (Bullying) στις 6 Μαρτίου, στη​​ Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης - Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αλεξανδρούπολης και σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Αλεξανδρούπολης διοργανώνεται εικοσαήμερο δράσεων προς ενημέρωση και κοινωνική ευαισθητοποίηση μαθητών, διδασκάλων και γονέων ως συμβολή στην προσπάθεια εξάλειψης του φαινομένου.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από 18 Φεβρουαρίου έως και 9 Μαρτίου 2019 και απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 7-14 ετών, που θα επισκέπτονται οργανωμένα με τις τάξεις των σχολείων τους, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης.

Επίσης την Τετάρτη 6 Μαρτίου στη Βιβλιοθήκη θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέματα και επιστήμονες που θα αναδείξουν πολύπλευρα τον κοινωνικό προβληματισμό για τον Σχολικό Εκφοβισμό ενώ​​ θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση​​ με συμμετέχοντες γονείς και εκπροσώπους των συλλόγων Γονέων από τα σχολεία της πόλης. Μείνετε συντονισμένοι με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και ενημερωθείτε για όλα τα παραπάνω.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »