*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Φεβρουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Αυτοί που δεν άφησαν καμιά υποδομή στο θεσμό δεν μπορούν να προκαλούνε...

21 Φεβρουαρίου
ΕΜΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ Η ΞΑΝΘΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΛΥΡΑΤΖΗ
Το να θέλουν κάποιοι να κάνουν αντιπολίτευση για την… αντιπολίτευση  και να τα έχουν με τον  Πασχάλη Λύρατζη τους καταλαβαίνω, διότι δεν είναι..»κολλητός» τους και τον έχει στη «μπούκα» ο Φανουράκης, γιατί τον εξέθεσε με το έργο του…καθότι έκανε πολύ καλύτερα καρναβάλια με πολύ λιγότερα λεφτά και σίγουρα όχι...του ενός εκατομμυρίου 150 χιλιάδων ευρώ και κάτι ψιλών...
Από την άλλη όμως είτε τους αρέσει, είτε όχι, ο Πασχάλης  Λύρατζης είναι αυτός που αφήνει υποδομή στο καρναβάλι μας και στο κέντρο πολιτισμού με την εντυπωσιακή ιδιόκτητη εξέδρα που αγόρασε!
Βέβαια κάποιοι «ενοχλούνται» θεωρώντας ότι στοιχίζει 1000 ευρώ περίπου για να στηθεί και ξεστηθεί, ξεχνώντας προφανώς ότι επί χρόνια οι φίλοι τους έφερναν την εξέδρα της Ονειρούπολης Δράμας στη πόλη μας και στοίχιζε μόνο το πήγαινε έλα γύρω στις 12.000 ευρώ!
Να τον «αδικείτε»  τον Λύρατζη, όχι όμως κι εκεί που έχει 100% δίκαιο και έκανε υποδομή όταν οι προηγούμενοι πλήρωναν τις αποθήκες για τα άρματα… δυο φορές!
(Σ.Σ. Μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά με τον Πασχάλη, αλλά να λέγονται και τα καλά και θετικά του…).
ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΤΟΝ  ΤΣΕΠΕΛΗ ΟΧΙ…!
Το να θέλει ο γιατρός να κατεβάσει «φτωχό» ψηφοδέλτιο ο Τσέπελης το καταλαβαίνω, αφού θέλει να «σιγουρέψει» τόσο την δική του εκλογή, όσο και την εκλογή της Χρυσούλας Δημούδη με την οποίο έχει «δίδυμο» κι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο…
Μέχρι εκεί λοιπόν θα δικαιολογούνταν άπαντες, έλα όμως που το «φτωχό» ψηφοδέλτιο που κατέβασαν, ενίσχυσε… ψυχολογικά τους αντιπάλους τους κι ο Τσέπελης απομυθοποιήθηκε πριν καν ξεκινήει…!!!
Ήδη στο Συνδυασμό Παπαχρόνη το θεωρούν δεδομένο ότι θα περάσουν σε σταυρούς το Τσέπελη, ενώ οι Σταυρακάρας - Φανουράκης και Μελισσόπουλος, το θεωρούν δεδομένο ότι αυτοί θα πάνε στη 2η Κυριακή με αντίπαλο τον Δημαρχόπουλο, βλέποντας τρίτο μάλιστα το συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης που ετοιμάζει ρελάνς στα Κιμμέρια λόγω Χουσεΐν Ζειμπέκ!
Για να δούμε τι θα δούμε τελικά! Γιατί ο μεν  Μελισσόπουλος έχει έναν συνδυασμό σχεδόν έτοιμο και αρκετά δυνατό, ενώ ο Πασχάλης Λύρατζης δεν ξέρει κανείς ποιους υποψήφιους θα παρουσιάσει και μην αποκλείει κανείς να κάνει την μεγάλη έκπληξη!...
Γιατί η «διαγραφή»  του από τον Δημαρχόπουλο, μάλλον τον ενίσχυσε και δεν τον αποδυνάμωσε καθόλου!

ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ «ΠΑΡΕΙ»ΜΑΖΙ ΤΟΥ!
Κι ένα ερώτημα από τη στήλη… Τελικά τον διαμορφωτή κοινής γνώμης Σταύρο Καρυπίδη ποιος θα τον κατεβάσει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιό του; Ο  Τσέπελης ή ο Λύρατζης!
Ειλικρινά το έχω απορία…!
Αφού το «παίζει» και με τους δυο… «αδελφούλης»! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »