*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιανουαρίου

Με μηνύσεις απειλεί ο Νίκος Χατζόπουλος, τα φιλικά ΜΜΕ του Γ. Τσιτιρίδη! Ολες οι ειδήσεις..

17 Ιανουαρίου
Παρών χθες στην Οικονομική Επιτροπή ο Μανώλης Φανουράκης ενώ δεν είναι μέλος της και δεν ψηφίζει... απών ο Λύρατζης που πάει στις συνεδριάσεις μόνο όταν συζητιούνται θέματα του γιατρού! Όμορφος κόσμος… δημοτικά πλασμένος!
…………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Η αλήθεια είναι ότι «κατατρόμαξα στην αρχή όταν διάβασα χθες στην Μαριάνα Ξανθοπούλου του «Εμπρός», (σ.σ. κολλητή της Εύας Τσακίρη επί σειρά ετών), ότι ο Νίκος Χατζόπουλος δήλωσε… καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται και θα… μηνύσει τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη αλλά και κάποια… Μέσα!
……
*Μετά όμως ηρέμησα, γιατί είδα ότι ο Νίκος Χατζόπουλος αναφέρθηκε σε Μέσα που… υποστηρίζουν τον… Γιώργο Τσιτιρίδη και άρα… δεν αναφέρεται σε μένα!
-Αφού εγώ ούτε Τσιτιρίδη στηρίζω, ούτε και τον επισκέφθηκα ποτέ στο γραφείο του με…αποστολές Τούρκων και Βούλγαρων για την υλοποίηση προγραμμάτων με τον Δήμο Αβδήρων!
Και δεν πίνω ούτε… καφέ μαζί του! Μάρτυρές μου ο Μιχάλης Αμοιρίδης και ο Δημήτρης Γαλανόπουλος.
Ευχαριστώ Νίκο!
……
*Κι από την άλλη… Αφού ο Ζαγναφέρης υπέγραφε απευθείας αναθέσεις 20.000 ευρώ στις 28/12/2018 σε κολλητούς του Τσέπελη, του Μέτιου και του ιδίου… γιατί κι ο Νίκος (Χατζόπουλος), να μην κάνει το ίδιο;
-Υπογράφοντας απευθείας αναθέσεις για τον κολλητό του εργολάβο Ανδρέα Ευφραιμίδη; Ύψους μόνο… 40.000 ευρώ;;; (σ.σ. Αλήθεια, γιατί Νίκο δεν έβαλες τα τον Εμίν Νουρντάν να υπογράψει και υπέγραψες εσύ την ανάθεση της 11/1/2019;).
……
*Η σημερινή αποκάλυψή μου; Η εταιρεία που έκανε το site φάντασμα του Νίκου Χατζόπουλου (site που δεν δούλεψε ποτέ…!), από το 2015 μέχρι και το 2018 πήρε δουλειές από τον Δήμο Αβδήρων της τάξεως των 15.340.12 Ευρώ!!! Με τις υπογραφές τόσο του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη, όσο και του αντιδήμαρχου Βαλασίδη Σταμάτιου!!!
-Υποκλίνομαι!!!
……
*Βέβαια στην πρώτη περίπτωση το site της          ΔΕΥΑ Αβδήρων δεν δούλεψε ποτέ, ενώ  το site του Δήμου Αβδήρων δουλεύει! 15.340.12 ευρώ πάντως δεν είναι και λίγα.
……
*Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) και η Οργάνωση Νέων (ΟΝΝΕΔ) της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του Ν. Έβρου προσκαλούν τα μέλη στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, στο Ξενοδοχείο "Ramada Plaza Thraki" στην Αλεξανδρούπολη.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής  Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας.


Απίστευτη τραγωδία στην Καβάλα με νεκρή μία γυναίκα!
Εχασε την ζωή της μία γυναίκα το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο Καβάλας. Νωρίτερα το μεσημέρι τραυματίστηκε μαζί με άλλες δύο γυναίκες στις κυλιόμενες σκάλες του εμπορικού κέντρου της πόλης.
Αμέσως μετά το ατυχές περιστατικό είχε τις αισθήσεις της και συνομίλησε με τους διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά συνέχεια η κατάσταση της παρουσίασε επιπλοκές, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της στο νοσοκομείο!
Μάλιστα, οι τρεις γυναίκες προέρχονταν από πολιτικό γάμο που είχε γίνει στο Δημαρχείο Καβάλας και σε κατάστημα του εμπορικού κέντρου θα γίνονταν το γαμήλιο τραπέζι. Οι τρεις γυναίκες ανέβαιναν στις κυλιόμενες σκάλες, η μία έχασε την ισορροπία της και οι άλλες δύο έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Τελικά έπεσαν και οι τρεις με αποτέλεσμα λίγη ώρα μετά να χάσει την ζωή της!
Πηγή: proini
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του εκπαιδευτικού που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος μαθητριών
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων τα στοιχεία του 57χρονου εκπαιδευτικού ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικων μαθητριών του, μέσα στο φροντιστήριο που διατηρούσε στην πόλη των Χανίων.
Όπως αναλυτικά αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 57χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων. Πρόκειται για τον Παπαδογιάννη Ελευθέριο-Αλέξανδρο του Ιωάννη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1962 στα Χανιά Κρήτης. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στους αριθμούς 28210-25703 και 28210-25827, 25828 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».
Ο 57χρονος που είχε συλληφθεί μετά από καταγγελίες σε βάρος του για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών, ήδη έχει προφυλακισθεί μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων.

24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ σήμερα
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε, ομόφωνα, την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για όλο το Δημόσιο την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019
Η σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ αναφέρει τα εξής:
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε., αλλά και τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις απεργίες της 11ης και της 14ης του Γενάρη και στα συλλαλητήρια, αποφάσισε, ομόφωνα, την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για όλο το Δημόσιο με αίτημα: «την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση», που η Κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη Βουλή.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, ώρα 11:00πμ, στη Βουλή.
Εκτελεστική Επιτροπή Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Ξεκίνησε η συλλογή δηλώσεων Εθνικού Κτηματολογίου, για το υπόλοιπο του Ν. Ξάνθης.
Περίοδος Συλλογής Δηλώσεων: AΠΟ 14-01-2019 ΕΩΣ 15-04-2019
Η μη υποβολή δήλωσης, ενέχει διοικητικό πρόστιμο.
Η ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ ΑΕ  η οποία υποστηρίζει την Κοινοπραξία,  που εκπονεί την  μελέτη Εθνικού Κτηματολογίου, στο υπόλοιπο του Ν. Ξάνθης (Καλλικρατικοί Δήμοι: ΞΑΝΘΗΣ, ΑΒΔΗΡΩΝ, ΜΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΕΙΡΟΥ  παρέχει ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξη για τις παραπάνω περιοχές για την συμπλήρωση των δηλώσεων, 
-μέσω των τηλεφωνικών γραμμών του CALL CENTER Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00π.μ. – 16:00 μ.μ. :
801 4000 100 για κλήσεις από σταθερό με αστική χρέωση,
231 600 5400 για κλήσεις από κινητό με χρέωση κινητού προς σταθερό
-μέσω της web εφαρμογής KTHMA.gr
-Μετά την επικοινωνία με τις παραπάνω εφαρμογές θα λάβετε με SMS ή email  με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται
-Ανακοινώσεις μέσω του FACEBOOK στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://fb.com/kthma.drama.ksanthi/
Κατά την διάρκεια συλλογής των δηλώσεων λειτουργoύν: (ωράριο: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 8:00π.μ. – 16:00μ.μ και Τετάρτη 8:00 π.μ – 20:00 μ.μ.)
Γραφείο Κτηματογράφησης Ξάνθης:  Τέρμα 4ης Οκτωβρίου (Δ.Ε.Υ.Α.Ξ),  Ξάνθη
Γραφείο Κτηματογράφησης  ΠΕ Δράμας – ΠΕ Ξάνθης στην Θεσσαλονίκη: Σαράφη 48, Φοίνικας Καλαμαριά.
Η παρούσα ανακοίνωση αφορά αποκλειστικά κατόχους δικαιωμάτων των παραπάνω περιοχών.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΠΑΜΕ) ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17/1 (11:00) ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ
Συνεχίζουμε πιο μαζικά – πιο δυναμικά
Χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή ιδιαίτερα των συναδέλφων αναπληρωτών στην απεργία της 14ης Γενάρη. Η απεργία συνολικά είχε την Παρασκευή συμμετοχή κοντά στο 30% και κοντά στο 20% την Δευτέρα. Στους αναπληρωτές η συμμετοχή κινήθηκε κοντά στο 70% και τις 2 μέρες.
Η κατάληψη και η μαζική πορεία της Δευτέρας, σε συνέχεια αυτής της Παρασκευής έδειξαν και στην Ξάνθη την αποφασιστικότητα για να μην περάσει η τροπολογία των απολύσεων. Δόθηκε αποφασιστικό μήνυμα συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα για την απόσυρση της τροπολογίας των «απολύσεων», για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος της μονιμοποίησης όλων των συμβασιούχων – αναπληρωτών εκπαιδευτικών, για την πραγματοποίηση 30 χιλιάδων μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών. Γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο το ψέμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ περί «διορισμών» και αποκαλύπτεται ότι στην ουσία μιλάμε για σχέδιο απολύσεων!
ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Ν/Σ
ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ!
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!
Συνελήφθη στους Κήπους Έβρου 53χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε με νταλίκα 3 μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, την Τρίτη (15-1-201) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 53χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.
Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, διαπίστωσαν ότι ο 53χρονος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, τρείς (3) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και το ρυμουλκούμενο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »