*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Και αυτήν την Παρασκευή οι ΝΑΔΙΡ στα ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ!

17 Ιανουαρίου
*Συνεχίζοται κάθε Παρασκευή τα Live των «Ναδίρ» στην Ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ»!!!
-Έτσι και αύριο Παρασκευή 18 Ιανουαρίου το βράδυ, Στέλιος Κολοβός (τραγούδι – κιθάρα), Νίκος Νικολαϊδης (μπουζούκι) και Δημήτρης Δημητρίου (πλήκτρα) μας περιμένουν στο γνωστό στέκι στον πεζόδρομο της… «Εθνικής» (Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη) για να μας διασκεδάσουν με τις μουσικές και τα τραγούδια τους και παράλληλα να απολαύσουμε τις απίθανες γεύσεις από το πλούσιο μενού της γνωστής ταβέρνας!
-Κλείστε τραπέζι στο τηλέφωνο: 25410 73606.
……
*Μη χάσετε και σήμερα Πέμπτη άλλη μια βραδιά κρασιού στο cafe-bar De Novo!
-Κάθε Πέμπτη βράδυ, εξαιρετικές ποικιλίες κρασιού με συνοδεία μοναδικών πιάτων και μουσικές επιλογές από τον DJ Antwnhs Efthimiou για μια εύθυμη ατμόσφαιρα.
Και μην ξεχνάτε την εκπληκτική προσφορά του De Novo 1+1 κρασί δωρεάν!
....

*Τρομερή κοσμοσυρροή σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη 15 Ιανουαρίου το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη με τον δημοφιλή Ξανθιώτη DJ Τόρη Παπαδήμα να παίζει τα πιο ερωτικά Ελληνικά λαϊκά τραγούδια σε άλλη μια βραδιά «καψούρας»!
-Μάλιστα ο Τόρης μετέδωσε από το Facebook και μερικά Live στιγμιότυπα από το ΚΥΤΤΑΡΟ, όπως ακριβώς κάνει κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στην εκπομπή του «εννέα όγδοα» από το Radio Life 92.1!!!
……
*Σήμερα όμως στο ΚΥΤΤΑΡΟ ακολουθεί άλλη μια βραδιά «Ladies Night» αφιερωμένη εξαιρετικά σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό με προσφορά 1+1 ποτό δωρεάν και τον DJ του Ελληνάδικου  Κώστα Σπυριάδη να παίζει τα πιο χορευτικά τραγούδια για τη διασκέδασή σας!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 6982 323540 να προλάβετε γιατί και οι Πέμπτες είναι sold out στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 η σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλασσής της βάσης Αβδήρων του Ναυτικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης έκοψε την βασιλόπιτά της.
Σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα πάνω από 80 ιστιοπλόοι αλλά και φίλοι του ομίλου από Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη βρέθηκαν στην ταβέρνα «ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ».
-Εκεί αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος και έκαναν προγραμματισμό για τη νέα ιστιοπλοϊκή σεζόν και τις δράσεις του ομίλου.
Ο τυχερός της βραδιάς, μαθητής της σχολής Αβδήρων, Φυτελής Αθανάσιος που κέρδισε το φλουρί έλαβε και το δώρο του χορηγία της AVDIROS SAILING.
Ακολούθησε γλέντι με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα που όλοι απόλαυσαν, μέχρι αργά το βράδυ.
……
*Η πρώην DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, ΤΖΟ STAV, και το 2019 συνεχίζει να παίζει μουσική εναλλάξ, μια στην «Pera Pub» και μια στο bar «Καθ’ οδόν»!
-Έτσι σήμερα λοιπόν σειρά στο πρόγραμμά της έχει το… «Καθ’ οδόν», όπου θα παίξει Ελληνικές επιτυχίες στην επίσης βραδιά Ladies Night που καθιερώθηκε χρόνια πριν και διοργανώνεται κάθε Πέμπτη, όπως και στο… ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Και ενώ ο «πρώην» φίλος της Τάκης Αλεξούδας έχει κάνει κινήσεις για επανασύνδεση επισκεπτόμενος στο παρελθόν την ΤΖΟ ακόμη και στο «Καθ’ οδόν», εκείνη έριξε… «μαύρη πέτρα» πίσω της «διαγράφοντας» οριστικά τόσο το ΚΥΤΤΑΡΟ αλλά και τους πρώην συνεργάτες της! 
Ο Ιούδας



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »