*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιανουαρίου

ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ! Και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ΑΜΘ Κώστας Εξακουστός υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Τοψίδη!

17 Ιανουαρίου
Αυξάνεστε και πληθύνεστε! Την ώρα που καταρρέει ο Περιφερειάρχης των απευθείας αναθέσεων, των… ημερολογίων και των βολεμάτων Χρήστος Μέτιος, η παράταξη του Υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη ενισχύεται συνεχώς και με νέες προσχωρήσεις πρωτοκλασάτων υποψηφίων.
Έτσι και ο Κωνσταντίνος Εξακουστός δήλωσε ότι θα συστρατευθεί και θα είναι παρών στην πρώτη γραμμή στη συλλογική προσπάθεια ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη στον συνδυασμό "Περιφερειακή Σύνθεση".
Συγκεκριμένα την απόφασή του να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της «Περιφερειακής Σύνθεσης» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Χριστόδουλου Τοψίδη, ανακοίνωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Έβρου και πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Εξακουστός.
Σε δήλωσή του ο κ. Εξακουστός αναφέρει:
«Τον Οκτώβριο του 2014 λίγες μέρες μετά την τιμητική μου τοποθέτηση στην θέση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από τον φυσικό μας ηγέτη αείμνηστο Περιφερειάρχη Γεώργιο Παυλίδη συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη για θέματα πολιτικής επικαιρότητας και άμεσης συνεργασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ και του Επιμελητηρίου Έβρου.
Στο πρόσωπο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου και μέσα από την θεσμική μας συνεργασία κατά τη διάρκεια της θητείας μας διέκρινα έναν θεσμικό εργατικό, γνώστη του επιχειρείν και των προβλημάτων της αγοράς της Περιφέρειας ΑΜΘ, που διακατέχεται από ομαδικότητα και συλλογικότητα, έναν καλό συνομιλητή, έναν άνθρωπο της αγοράς.
Δηλώνω ότι θα συστρατευθώ και θα είμαι παρών στην πρώτη γραμμή στην συλλογική προσπάθεια ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη στον συνδυασμό "Περιφερειακή Σύνθεση" στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019».



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »