*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιανουαρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Ο Στέλιος Μωραϊτης, ο Μίχογλου, ο Τοψίδης και ο αρχηγός Τσέπελης...

19 Ιανουαρίου
*Ειλικρινά απορώ με την πολιτική «ευστροφία» του φίλου μου Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη κι αρχίζω να προβληματίζομαι ακόμη κι εγώ, μήπως τελικά η πρόταση του Τένη ήταν η πιο ενδεδειγμένη…!
……
*Τι επακριβώς θέλω να πω. Τον ξάδερφο λοιπόν του Κριτσίνη από τον Άγιο Αθανάσιο, τον στέλνει στο ψηφοδέλτιο του Μίχογλου. Τον γαμπρό του από τη Λευκόπετρα τον στέλνει στο ψηφοδέλτιο του Κριτσίνη.
Κι αυτός από ποιους περιμένει να πάρει ψήφους για τον Τοψίδη; Από τον Σπύρο Τσιλιγγίρη που φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον Μίχογλου, από τον Μίχογλου που είναι μόνο με τον εαυτό του, από τους υποψήφιους του… Γιώργου Τσιτιρίδη; Ή από τον κάποτε σερβιτόρο του στην «ΠολιτείỨΧουσείν Ζεϊμπέκ;
……
*Έτσι λοιπόν μια καλή συνεισφορά επειδή στο Εράσμιο «πατώνει» ο Θωμάς Μίχογλου, θα ήταν αυτή που ευθύς εξ’ αρχής υποστήριξαν τόσο ο Τένης, όσο και ο εκ Διαλαμπής Αλέξανδρος Παυλικιάνος!
Να μετακομίσει από την Περιφέρεια και να επιστρέψει στο Δήμο Τοπείρου, αρκεί βέβαια να τον στηρίξει και ολίγον ο σημερινός Δήμαρχος Τοπείρου που στις εκλογές του 2014 τον άφησε εντελώς…»ξεκάρφωτο»!
Και «πάτωσε» στη κυριολεξία!!!
……
*Μάλιστα επειδή χθες είδα στο δρόμο μου τυχαία και τον Κώστα Μακρίδη της Καραλευθέρη και του Χατζηευαγγέλου, μαζί με τον Γιάννη Ράπτη θα μπορούσαν να συστήσουν ένα ισχυρό «τρίο» υπέρ του Θωμά…!
Οπότε «παρέα» με τον πρώην του Χατζηευαγγέλου και του Μίχογλου Άγγελο Κηλικιώτη, θα ήταν αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο… νέος Τόπειρος!
Καθότι όπως μαθαίνω, Κηλικιώτης και Μίχογλου από τώρα τα έχουν βρει με στόχο τον ...Νίκο Κιατίπη!!! Ο οποίος το απέδειξε περίτρανα όταν ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από Αντιδήμαρχος, οτι δεν τον ενδιαφέρει η καρέκλα, αλλά να πάει ο Δήμος Τοπείρου μπροστά κι όχι να....χρωστάει και να μην πληρώνει εδώ και 2-3 μήνες περίπου κανέναν!
……
*Το ‘πα κι χθες στην εκπομπή μου, κάνω έκκληση και σήμερα στον Παναγιώτη Σταυρακάρα…
Τι τον «ταλαιπωρείται» τζάμπα τον Σάββα Μελισσόπουλο. Αφού με το που τον γνωρίζουν οι υποψήφιοι, αν υπήρχε λίγες πιθανότητες να πουν το «ναι», αυτομάτως… φεύγουν! Δεν το έχει ο άνθρωπος…
-Ενώ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταυρακάρα θα «κέρδιζαν» όλοι!
-Από τη μια θα τελειώνουμε μια και καλή με το συνδυασμό «Κυβερνείου» που ήταν πίσω και από τον Πούλιο κι από την άλλη θα κέρδιζε η Ξάνθη!
.....
*Το πιο ωραίο απ' όλα; Την ημέρα και την ώρα που παίζει το Ολυμπιακός-Ξάνθη, επέλεξαν οι "γαύροι" Σταυρακάρας και Φανουράκης να κάνουν την παρουσίαση του Δημοτικού Συνδυασμού τους! Άπαιχτοι...
……
*Aυθεντικό. Στενός συνεργάτης του Τσέπελη όταν τον ρώτησαν προ μηνών ποιος θα είναι ο αρχηγός της παράταξής τους…
-Είχε απαντήσει με νόημα… Όποιος βάλει τα λεφτά!
Ωσάν να υπονοούσε ότι ο ίδιος δεν τα είχε!
……
*Όλα αυτά βέβαια πριν τρεις μήνες περίπου. Τώρα που απόκτησε λοιπόν χορηγούς σαν τον Μέτιο, τον Ζαγναφέρη αλλά και τον… Δημαρχόπουλο -αν θέλουμε να ‘μαστε δίκαιοι- γιατί δεν κατεβαίνει επικεφαλής ο ίδιος;
-Δεν σκέφτεται τι «ζημιά» θα πάθει ο… Δήμος αν δεν εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος;
-Απλά μια σκέψη έκανα…
……
*Κι ένα τελευταίο και αποκλειστικό. Στο Elisso Hotel εμφανίστηκε λοιπόν την περασμένη Τετάρτη ο Μέτιος και καλύτερα να μην σας πω ότι πλην του Νίκου Ευφραιμίδη, τι «φτώχια» υποψηφίων συνάντησε…!

-Πήραν χαμπάρι όλοι ότι στην καλύτερη περίπτωση να βγάλει έναν Περιφερειακό σύμβουλο στη Ξάνθη και κανείς δεν θέλει να κατέβει νεροκουβαλητής του Ευφραιμίδη! Ο οποίος στηρίζεται σθεναρά από τη δημοτική παράταξη Φανουράκη - Μελισσόπουλου!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »