*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιανουαρίου

ΠΑΡΑπολιτικά Το έντιμο ΟΧΙ του Νίκο Κιατίπη, υποψήφιοι με Μέτιο Αντώνης Πασχάλης και Βώβοι...!;

19 Ιανουαρίου
Χρήστο Μέτιο, σου αξίζει κι εσένα ένας… Τσέπελης στην Περιφέρεια. 
Γι’ αυτό και σου προτείνω ανεπιφύλακτα τον Αντώνη Πασχάλη!
……………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και για να μην αφήνουμε να αιωρούνται διάφορες μπαρούφες από ανθρώπους που καμία σχέση δεν έχουν με το συγκεκριμένο θέμα, θα αναφέρουμε πως ο Πάνος του «Μαχητή», εδώ και λίγο καιρό δεν είναι φίλος με τον Γ. Τσιτιρίδη…
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «Φωνή» του)
-Ευχαριστώ Σταύρε… Την «γλίτωσα» χάρις σε σένα την μήνυση από τον Νίκο Χατζόπουλο που μόνο στα φιλικά Μέσα του Τσιτιρίδη θα κάνει μήνυση!
……………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«Ξάνθη για όλους» ή το σωστότερον, «Ξάνθη για την… παρέα Σταυρακάρα, Αμοιρά, Φανουράκη, Κυβερνείου και τζοκεράδικου;»
-Οπότε αναγκαστικά είμαστε όλοι οι…ΜΗ της παρέας;!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη του «Μαχητή», «Δεν είναι όλα μαύρα»)
-Ξάνθη για όλους;;;; Και για τις… γριούλες; Και γιατο Baiser; Και για το Prestige; Και για το De Novo;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Αφιερωμένο στον Νίκο Σπυριδόπουλο και στη διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης. Ο Πρόεδρος του νέου συλλόγου Πολυτέκνων Δημήτρης Χατζηγεωργίου (σ.σ. Γιατί έφυγε από τον προηγούμενο σύλλογο…) και η Πρόεδρος των Τριτέκνων Βούλα Μαυρίδου, όπως αποκάλυψε ο Τσέπελης, κατεβαίνουν υποψήφιοι… μαζί του!
……
*Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, ο εκ Κιμμερίων Δημήτρης Χατζηγεωργίου –που έχε καταγγελθεί για κακοδιαχείριση στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Ξάνθης- δεν νομίζω ότι θα έβρισκε πιο κατάλληλο υποψήφιο Δήμαρχο από τον Τσέπελη!
(σ.σ. Μην το πείτε μόνο στους γαύρους ή στους ΠΑΟΚτσήδες… κι ο νοών νοείτω).
……
*Μα είναι δυνατόν; Ο Γιάννης  Παπαχρόνης να μου στέλνει τα «αποκαλυπτικά» δημοσιεύματα του «έγκριτου»… Αλέξανδρου Παυλικιάνου εναντίον του Υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου για… υποτιθέμενο… δεύτερο σύλλογο Αιμοδοτών στη Ξάνθη;  Που προφανώς του διοχέτευσε ο ίδιος;
……
*Αν ήθελα να ενημερωθώ Γιάννη μου για  το τι γράφει ο Αλέξανδρος, θα ρωτούσα τον γιατρό που του στέλνει και  τις φωτογραφίες με τον Λύρατζη ή τον Σταύρο Καρυπίδη από τον οποίο τις ....παίρνουν! Έλεος!
……
*Η στήλη δημοσιεύει μόνο φωτογραφίες της Φιφής και της Δέσποινας. Τελεία και παύλα. Βρείτε λοιπόν τους κατάλληλους φωτογράφους...
....
*Έρημος και μόνος με έναν μουσουλμάνο τον οποίο προσπαθούσε να "ψήσει", ήταν ο Μέτιος στο Elisso Hotel. Κι όταν τον είδε ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ να εκλιπαρεί να βρεί έναν υποψήφιο, τούκανε βιαστικά μια χειραψία κι όπου...φύγει, φύγει!!! 
.....
*Στην Οικονομική Επιτροπή  της Περιφέρειας προχθές οι Ζαγναφέρης-Φώτης Καραλίδης. Ποιός ξέρει τι...νέες απευθείας αναθέσεις πάλι θα αποφάσισαν!

Να κατέβουν υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Μέτιο 
οι κομματικοί αστέρες της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Πασχάλης, 
Πελαγία και Διονύσης Βώβος!
Πολύ «γύμνια» στην συνάντηση του Χρήστου Μέτιου την περασμένη Τετάρτη στο Elisso Hotel με υποψηφίους του, όπως μου είπε φίλος της στήλης που έπεσε «επάνω» στις συναντήσεις του Περιφερειάρχη, αφού ακόμη κι ο Δημήτρης Γαλανόπουλος δεν του έχει πει το οριστικό «ναι», καθώς είναι αμφίβολο στη Ξάνθη αν θα βγάλει έναν Περιφερειακό σύμβουλο…
Η δική μου απορία που είναι και απορία όλων.
Γιατί δεν κατεβαίνουν υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Χρήστο Μέτιο, οι… κομματικοί αστέρες της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Πασχάλης, Πελαγία Βώβου ή και ο  Διονύσης ακόμη; Λογικά θα πρέπει να…κατατροπώσουν ακόμη και τον Νίκο Ευφραιμίδη!

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου η πρώτη 
του συνδυασμού Φανουράκη - Σταυρακάρα!
Ευγενής ο Σάββας Μελισσόπουλος, αφού πρώτα ο Φανουράκης το έκανε τούμπανο στο fb μας προσκάλεσε κι αυτός στην πρεμιέρα του Δημοτικού συνδυασμού «Ξάνθη για όλους» που στηρίζει το ΚΙΝ.ΑΛ. και στον οποίο επικεφαλής φέρεται ναι μεν ο ίδιος, αλλά ηγείται η «παρέα» Σταυρακάρα-Φανουράκη-Αμοιρά!
Ιδού τι αναφέρει η πρόσκληση:
Σας προσκαλούμε στην ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας δημοτικής κίνησης
«ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»
Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7:30μμ,στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΕΛΙΣΣΩ».
Θέλουμε να είστε κοντά μας στο ξεκίνημα της διαδρομής για ένα Δήμο διαφορετικό.
ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης»
-Εμάς μας ρώτησε αν θέλουμε να πάμε ...κοντά τους;
-Γιατί όσοι πάνε Σάββα μου, ξέρεις τι παθαίνουν στη ...συνέχεια...

Ο Νίκος Κιατίπης είπε «ΟΧΙ» στην καρέκλα του Αντιδήμαρχου 
Τοπείρου και έντιμα παραιτήθηκε! Κι αυτό μας αρκεί…!
Επειδή ακούω διάφορα αλλά κι επειδή το «δίδυμο» Στέλιος Μωραϊτης - Μίχογλου ενώ «υποτίθεται» «έσωσε» τον Δήμο από τον Χατζηευαγγέλου, έχει «πλευρίσει» κι έχει μαζί του όλους τους πρώην… Χατζηευαγγελικούς συν το ότι πίσω, χώρια από τα ευτράπελα να έχει γίνει.... «ουρά» των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ…
Απλά θα διατυπώσει μια ελεύθερη άποψη.
Ο Νίκος Κιατίπης είναι ο μόνος που τόλμησε όχι μόνο να αντισταθεί στον «τσαμπουκά» και τις απειλές Μίχογλου, ενώ την ίδια ώρα του έδωσε και την… παραίτησή του από τη θέση του Αντιδήμαρχου κι αυτό μου αρκεί!Διότι ήταν μια ΠΡΑΞΗ που μας έκανε όλους υπερήφανους!
-Κι όσο για τον Μωραϊτη; Να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου κι όχι στην Περιφέρεια! Αυτήν τη φορά θα «ξεσκιστεί» ο ίδιος ο Θωμάς να τον ...εκλέξει! The game is over....Έρχεται πλέον η ώρα του λαού!!!



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »