*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιανουαρίου

See Through Η δημοτική παράταξη Σταυρακάρα-Φανουράκη έτοιμη για όλα...!

19 Ιανουαρίου
Περιμένοντας την… «γριά»; Όχι βρε κίτρινε Παπαδόπουλε…Περιμένοντας τον… Γκοντό. 
Γι' αυτό φέραμε μαζί μας και τον… Γκόγκο!!!
………………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Με (ξανα)ρώτησαν χθες αν θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος ο Πασχάλης Λύρατζης αλλά η απάντηση που τους έδωσα, δεν φάνηκε να τους ικανοποιεί ιδιαίτερα…
-Ρωτήστε τον γιατρό, τους είπα… και μου το ‘κλεισαν το κινητό κατάμουτρα! (σ.σ. Να επικοινώνησαν μετά με τον Τσέπελη ή τον γιατρό;;)
……
*Ο πιο ωραίος πάντως απ’ όλους ήταν ο Φανουράκης. Ο οποίος αφού ως «αφανής» αρχηγός της παράταξης Μελισσόπουλου μας ενημέρωσε όλους πριν 2-3 μέρες για την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «Κυβερνείου - Τζοκεράδικου» μέσα από το fb, χθες μας έστειλε και… πρόσκληση με την υπογραφή του Σάββα!
-Το ωραίο της περίπτωσης; Ενώ Σταυρακάρας και Φανουράκης τα είχαν με τον Άκη γιατί ο Δήμαρχος Μπάμπης έδωσε τον κοινόχρηστο στο Elisso κι όχι στο Κυβερνείο!
-Αυτοί την παρουσίαση την κάνουν στο Elisso hotel!
……
*Ερώτηση κρίσεως. Την… «γριούλα» Παναγιώτη δεν την προσκαλέσετε στην επίσημη έναρξη του συνδυασμού σας;
Αν και θα προτιμούσα να μας κεράσετε… το «μαλλί της γριάς» εκείνη την ημέρα!
……
*Η πρόβλεψή μου; Σίγουρα θα γεμίσει η αίθουσα γιατί εκτός του ότι θα πλακώσουν όλα τα γκαρσόνια και οι υπάλληλοι του Κυβερνείου, του Τζοκεράδικου θα είναι σύσσωμος και ο Καρναβαλικός σύλλογος «Θάμυρις» με επικεφαλής του εκ Χρυσοχωρίου στρατιωτικό και δάσκαλο του χορευτικού Πέτρου Δομβρίδη!
-Πέτρο ζούμε… δημοτικό σύμβουλο για να σε δούμε!
(σ.σ. Να δείτε ότι μέχρι τον φίλο μου τον Δημήτρη Κοψίδα μπορείτε να βρείτε στην παρουσίαση…)!
……
*Χθες Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 στις 12.00 μ. στο γραφείο του δημάρχου  Αλεξανδρούπολης υπεγράφη η σύμβαση υλοποίησης του έργου «Κατασκευή Μονάδας Επεξεργασίας Αστικών Αποβλήτων στην Αλεξανδρούπολη» εκτιμώμενου προϋπολογισμού 60.881.372,28 € (προ Φ.Π.Α.), παρουσία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, του Προέδρου της ΔΙΑΜΑΘ κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας.

ΔΗΛΑΔΗ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΣΑΝ… ΔΗΜΑΡΧΟ;
Όποιον και να ρωτήστε για τον ρόλο του  Τσέπελη στη θητεία του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, θα σας πει το ίδιο πράγματα…
-Ότι δηλαδή ο πραγματικός «Δήμαρχος» της πόλης που έκανε ότι ήθελε στη πόλη επί 25ετία και πλέον, ήταν ο… Τσέπελης και μετά ακολουθούσαν όλοι οι υπόλοιποι! Θεολόγος, Λάκης Στυλιανίδης κλπ.
Όποια πέτρα και να σήκωνε δηλαδή κανείς σ’ αυτήν την πόλη, το όνομα Τσέπελης θα έβρισκες! Και πάντα συνδεδεμένο με κάτι παράνομο…
Και με ποιο απλά λόγια… Δηλαδή 30 χρόνια δεν τον μάθανε τον Τσέπελη σαν γενικό δερβέναγα της πόλης και υπερ-αντιδήμαρχο τα «μαγαζιά» και πιστεύουν ότι θα τους σβήσει τα πρόστιμα και θα κάνουν ότι θέλουν με τα τραπεζοκαθίσματα…αν εκλεγεί Δήμαρχος; Ή  μήπως σας τα λέει βρε γιατί ξέρει ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ και οι υποσχέσεις είναι τζάμπα;

Μικρά - Μικρά
*Κι εκεί που διάβαζα στο Σταύρο ότι τέλη του μήνα θα παρουσιάσει ο Σάββας Μελισσόπουλος τον συνδυασμό του…
-Βγαίνει ο Φανουράκης και τον ταπώνει άγρια, αναφέροντας ότι αυτή θα γίνει στις… 23 Ιανουαρίου!
-Ντροπή σου Σάββα να «εκθέτεις» τόσο άγαρμπα τον Σταύρο. Κι άλλα να του λες εσύ κι άλλα ο «αφανής» Δήμαρχός σου ο Φανουράκης!
……
*Ο μοναδικός Δημήτρης Πετρόπουλος θα παρουσιάσει και φέτος τον διαγωνισμό για την εκλογή της βασίλισσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2019, από το ξενοδοχείο Elliso Hotel.
Πότε θα γίνει αυτό; Κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου ή την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου. Σημειώνω ότι την ερχόμενη Τετάρτη συνεδριάζει η Οργανωτική Επιτροπή των ΘΛΕ.  Σε αναμονή λοιπόν…

Συνάντηση Δ. Πέτροβιτς με το ΔΣ της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου
Συνάντηση με τον Πρόεδρο, Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου είχε την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς.
Ο κ. Γιαλαμάς ενημέρωσε τον κ. Πέτροβιτς για τη δραστηριότητα των Συνοριακών Φυλάκων, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν , με κυρίαρχο την έλλειψη προσωπικού.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, ανέφερε πως το γεγονός ότι την προηγούμενη χρονιά οι μεταναστευτικές ροές στην περιοχή μας αυξήθηκαν κατά 183% σε σχέση με το 2017, οφείλει να μας προβληματίσει και δεσμεύτηκε να υποστηρίξει το αίτημά τους προς την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό και μέσα που είναι αναγκαία, στην επιτέλεση του σημαντικού έργου φύλαξης των συνόρων.
Τον κ. Γιαλαμά συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Δημήτριος Δερβεντλής, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Βασίλειος Κοντονής, ο Α΄ Ταμίας Θεόδωρος Χριστοφορίδης, ο Β΄ Ταμίας Νικόλαος Μουμτζίδης.

Κατάληψη της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εβρου
Απαιτώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου για το νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικοί και στην Αλεξανδρούπολη διαδήλωσαν μαζικά και μαχητικά, συνεχίζοντας τον αγώνα τους ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που οδηγεί στην απόλυση χιλιάδες αναπληρωτές και διεκδικώντας μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εκπαιδευτικών και μαζικούς διορισμούς.
Νωρίς το πρωί της Πέμπτης έγινε κατάληψη της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εβρου από τον σύλλογο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης και συμμετείχε και ο σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ορεστιάδας. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης και ακολούθησε πορεία. Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της ένωσης Γονέων Αλεξανδρούπολης και ο σύλλογος γυναικών Αλεξανδρούπολης (ΟΓΕ).
Οι αγωνιστές εκπαιδευτικοί και στην Αλεξανδρούπολη με τη σημερινή κινητοποίηση έδωσαν τηνκαλύτερη απάντηση στις προκλητικές διακηρύξεις τους Γαβρόγλου ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δουν το εαυτό τους στην προκήρυξη που σχεδιάζει η κυβέρνηση, δηλαδή να δουν τον εαυτό τους αδιόριστο, απολυμένο, ταπεινωμένο και χωρίς δικαιώματα. Διεκδίκησαν για άλλη μια φορά μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση.

Προπονήτρια σοκάρει με δήλωση της: «Επιλέγω τους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μου ανάλογα με το... μέγεθος του πέους τους»
Οι γυναίκες στο ποδόσφαιρο είναι μια πραγματικότητα εδώ και πολλά χρόνια. Όμως μια προπόνητρια έφτασε στο... άλλο άκρο.
Η Ιμκε Βίμπενχορστ ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2018 την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα Κλόπενμπουργκ στην Κάτω Σαξονία, η οποία αγωνίζεται στην 4η κατηγορία. Στόχος της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Βίμπενχορστ, ρωτήθηκε για την παρουσία της και το πως προσαρμόζεται ανάμεσα σε τόσους πολλούς άνδρες στα αποδυτηρια. Οπως πχ αν φοράει κουδούνι στο κεφάλι όταν πρόκειται να μπει στα αποδυτήρια, ώστε οι ποδοσφαιριστές να είναι ντυμένοι και να μην τους πετύχει σε στιγμή που είναι γυμνοί. Ομως η ίδια επέλεξε να δώσει απάντηση-σοκ «Φυσικά και όχι. Είμαι επαγγελματίας. Τους επιλέγω στην ομάδα μου ανάλογα με το... μέγεθος του πέους τους», ανέφερε η 30χρονη προπονήτρια που έχει κάνει άνω-κάτω το ποδόσφαιρο στο κρατίδιο της Βόρειας Γερμανίας.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »